Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 16, 2025, 13:06:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Кога си направих теста за бременност?
На 3-тия ден от закъснението
На 10-тия ден от закъснението
Без тест, ходих на лекар
Просто усетих
Няколко дни преди датата на цикъла ми

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кога/как разбрах, че съм бременна?  (Прочетена 206421 пъти)

nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 21, 2008, 13:32:21 »

Моля да простите невежеството ми, но при личния ли ходите или на гинеколог, за установяване на бременост?
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 21, 2008, 13:34:36 »

Можеш да отидеш начастно или да си вземеш направление от личния.Иначе за установяване се ходи на гинеколог girl_wink
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 21, 2008, 15:55:28 »

А кога трябва да се отиде на гинеколог, имам предвид колко дни след закъснението?  blush

Защото от една дружка знам, че трябвало да изчакаш около 2 седмици закъснение след датата, на която трябва да ти дойде и тогава - иначе казвали, че е много рано и въпреки положителните тестове, едва ли не отказвали да установяват  crazy

При вас как беше?
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: август 21, 2008, 15:58:33 »

kiksi, аз отидох на 9-ти ден закъснение и нямаше проблем  good не се  видя ембриона, само плодното сакче, но все пак и това е достатъчно  blum
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 21, 2008, 16:07:22 »

Ами при генеколог се ходи!!
Аз отидох 10ина дни след закъснението!Тогава препоръчват да се ходи,за да се види ембриона!
Не винаги е важно да се види само плодния сак!Защото може да го има но да няма ембрион!Което е опасно!!!
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: октомври 07, 2008, 08:07:27 »

Нашата история е малко смешна и никога не съм преполагала, че така ще разберем lol)

Бяхме в едни наши приятели, като им помагахме да си сглобят новата спалня и ммилото изведнъж се сети и ме пита "абе мило на тебе дойде ли ти вече", при което аз смутена отговарям "не" -закъсняваше ми два дни, но не исках да се самонавивам и да правя тестове и тоогава моята приятелка не издържа и отиде до аптеката да купи тест. Направих си теста и всички седим на вече полу-сглобената спалня и гледаме колко минути са минали и като видяхме, че е положителен падна голям рев, големи целувки и прегръдки и разбира се сглобяването остана за другия ден. Отидохме вкъщи , за да полеем страхотната новина, на другата сутрин пак направих един тест и пак беше + и вече нямаше съмнение !!! такава е нашата историйка !! smile tease tease
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: октомври 07, 2008, 08:50:57 »

Божееееее Ели каква история, а аз даже не съм разбрала, че си бременна, ами честито
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: октомври 07, 2008, 09:03:10 »

Ели хем ме расмя,хем ме  cray  tease tease tease tease
 Offtopic Голди,новината е от вчера  yahoo
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: ноември 04, 2008, 09:45:54 »

Хайде вече и аз да споделя,плахо плахо blush.Цикълът ми закъсняваше вече 5 дена,при което досега не ми е закъснявало никога,винаги ми идва по-рано от датата.Отначало не смеех даже и да си помислям,че е станало,но след като не ми идваше нямах търпение да разбера и си купих тест.Аз от притеснение като се разтреперих в тая тоалетна и обърках каде трябваше да капна капките урина blum(понеже си купих Шуърчек)и ми показа две черти ,като едната беше по-бледа,но аз реших че е от объркването crazy и изтичах до аптеката и си купих още един.Но и този път се появиха 2 черти и аз не знаех да вярвам лида не вярвам ли.Вечерта се прибрах вкъщи и милото като чу,че май има вероятност да съм бременна,веднага ми тикна телефона в ръка да звъня на доктора да си записвам час.Така и направих и стреперещи крака на кошетката в кабинета angry ,докторът потвърди хубавата новина yahoo
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: ноември 04, 2008, 10:39:00 »

Ами и аз не съм писала...
Аз имах усещането , че е станало още 10 дена преди датата на М. Беше ни първия опит , но си имах пречувствие. Бяхме го направили точно на датата на овулацията , но без да сме го планували! После изчислих с телефона си и видях , че 16.08 (датата на овулация ) ми е отбелязано с жълто! Oh my ... Четох за симптоми постоянно, спрях изведнъж цигарите.  Oh my ... Ходих често по малка нужда , ставах нощем , което преди не ми се случваше. Много ми се спеше следобед на работа и гърдите ми започнаха да се подуват.  crazy
Постоянно споделях с мъжа ми , на него също му се искаше , но беше решил, че се вманиачавам, казваше ми , спокойно да си изчакам датата и дали ще има закъснение. Хич обаче не изчаках спокойно , още 5 дена преди датата си направих тест , имаше втора много бледа черта, едва доловима , но я имаше.  blush Казах му , но той пак - не бързай! След два дни пак си направих тест и пак втора бледо розова черта , но по ясна от предния път.
 На 30.08 трябваше да ми дойде М, беше моминското ми парти. Веднага щом се събудих изтичах да си направя теста и този път  PREGQ yahoo но много силно изразена и червена! yahoo Скочих пак в леглото при милото с теста в ръка и му казах "Мило, виж бременна съм!" Той гледа , гледа и го е страх да повярва и да се зарадва , да не би да се окаже , че има грешка funnytooth Сега сме супер щастливи twohearts
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: ноември 08, 2008, 08:23:52 »

на 3-тия ден от закъснението.
Обаче ,понеже си правих тестове за овулация,и бяхме подготвени че може и да не ми дойде,точно за този месец не се надявахме.Но както и да е закъсняваше ми 3 дни,но от предната седмица беше почнало да ми се гади,което не ми беше за първи път,и друг път ми се е гадело преди .Сънувам аз точно преди да стана за работа че си правя тест за бременност,и че той е положителе.И така звъни ми алармата да ставам и още сънена отивам до шкафа ,вадя един тест за бременност ,правя си го ,обаче до оставих ,докато се облека че и повече минути.Тъкмо да тръгвам вече и се сетих че трябваше да видя рвзултата,и какво да видя.Теста с две черти от която едната едва забележима,но се вижда,отидох да събудя милото и му викам:"знаеш ли ,ча май съм бременна,",и той подскочи като опарен в 5.30 сутринта.Гледаме го тоя тест и се чудим дали е истина.След още 3-дни направих още един,който беше категоричен с ясни две PREGQ
И така разбрахме на нашия бебок.
« Последна редакция: ноември 08, 2008, 08:25:30 от hrisig » Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: ноември 13, 2008, 11:31:17 »

Аз научих, че съм бременна така:
Значи предния ден бях на изпит в Бургас т.к. съм студентка там и като се прибрах в Ямбол краката ми бяха страшно много надути.А не ми закъсняваше имаше още 4 дни докато ми дойде.И майка вика ти си бременна, аз и казвам въобразяваш си.А 2 седмици преди това ни беше годежа с милото и всички питаха бременна ли е булката и аз отговорях с НЕ.
И викам на майка ми отиди ми купи един тест, тя вика много е рано, нито ти закъснява нито нищо.На другия ден се издразних, че в супата има чубрика и майка отишла и ми купила тест.В нас беше една съседка.И аз направих теста и отидох да простирам дрехите.Връщам се и гледма, че милото ме търсило и му се обаждам, а в тоя момент майка ми говори с  баща ми по телефона и аз както говоря с Николай( с мъжо) и дърпам теста на доло и гледам две черти и направо замръзвам, и той започва какво стана, какво стана и майка ми и тя замръзва на телефона, татко и той започва да пита какво е станало.И викам на мъжа ми пппрааввихх сссии тессстт зааа мммм ббремменностт и той казва и чертите са две и викам да. И той ми супер, аз знам , тя майка ти ми каза, че се мръщиш на това и онова :)И майак ми казва на баща ми Златомира бременна и татко и казва,,, охх вече не мога отива, да си търся въже да се беся  yahoo и на мен ми стана лошо , почна да ми се върти свят не знаех къде се намирам.А го искахме бебето, защото имахме 3 месеца бебеправене, все с отрицателни резултати и сълзи sad и вечерта отидохме на китайски с милото да го отпразнуваме :)И след 2 седмици отидох на лекар и той установи бременноста ми
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #102 -: ноември 17, 2008, 12:10:25 »

Ние не го планирахме специално, с овулация и т.н., но  продължение на  месеца..да речем че всеки ден е можело да стане бебо pardon Предния месец ходихме на планина и на мен ми закъсня 2 седмици, като никога! Правих 4 теста общо и все отрицателни, накрая ми дойде. На следващия месец ходихме у родителите ми във Варна и отново ми закъсня, но реших, че е пак от смяната на климата (живеем в София) и дори един тест не направих. Малко след като вече станаха повече от 2 седмици и се прибрахме направих тест и дори не се налоци да чакаме резултата, и двете линийки се оцветиха мигновено!  shok Оказа се, че съм вече в края на първия месец  pardon Дори в началото уж се чудехме дали да го задържим, тъй като сме доста млади, а на мен ми се налага да прекъсна годината, но преди няколко дни като питах милото дали всъщност мисли, че е можело да го махнем, каза не - май и двамата просто ни е било срам да си признаем че толкова рано сме го искали и нарочно сме си го направили..  danceg danceg danceg
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #103 -: ноември 26, 2008, 14:00:17 »

При нас стана много бързо,не се пазихме вече втори месец и една неделя бях на работа,но ме пратиха този ден в друг град близо до нашия и цял ден ми се пишкаше през 10 мин.Но аз не му обърнах внимание иначе и този ден ми се догади ,но за малко(а аз имам гастрит и често ми се гади),та и на това не обърнах внимание.И става време да си ходя милото дойде да ме забере и си пътуваме към нас и той ми вика:дойде ли ти? Аз му викам -не,но имаше още 2 дни до датата.Той ми вика вземи си тест и си направи днес,сега като се приберем и така и направих и от вълнение капнах не там където трябва и му викам мило обърках теста е грешен ,но не го поглеждам.Той отиде да купува друг, апрез това време аз видях че е + и ми се подкосиха краката и сърцето ми се разтупа и той си идва и аз с една усмивка зад ушите чак му навирам теста и викам знаеш ли какво значи това,няма да си забравя изражението му,беше толкова радостен и си направих другия тест за по-сигурно и той беше+ и така научихме ние. yahoo
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: ноември 26, 2008, 16:07:38 »

привет и от мен;

аз да ви попитам относно симптома - болезнени и подути гърди;

както и болките в корема като при ПМС ли са;

питам ви, защото при мен болезненостт и чувствителност на гърдите, както и пъпките, които все съм считала за признак, че ще ми дойде, разбрах, че се появяват още преди да мине овулацията;

а болки в корема, типичен ПМС, се появяват няколко дни преди да дойде лелката;

та относно болките в корема - типичните болки, както при ПМС и предид а забременеете ли са, или са по различни;
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: