Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 15:42:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата?  (Прочетена 137396 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: август 07, 2007, 10:19:43 »

при нас адреналина вече се вдига на max  Girl_sing
обстановката вече е много "напечена" sad представям си другата седмица как ще е girl_impossible
е ама това е нормално.При токлова дълга подготовка сигурно вече всички вкъщи губите търпение.
Аз пък незнайно защо напаследък хич не ме тресе нещо вълнението.Даже съм прекалено спокойна и вече не ми пука каквото и да стане съм приела че все нещо ще се обърка и направо не мога да се позная.като че ли след като медената ни седмица ми се провали нещо нямам желание да се занимавам с нещата около сватбата.Момичета май и да се притесняваме каквото има да се случва ще се случи и ние нищо няма да можем да направим.По добре да го караме по ларжи да се усмихваме и веселим напек на всичките проблеми и пречки.Айде желая Ви много усмивки.
А това за мен пък е най-мъдрият поглед на нещата,но май много малко хора успяват да постигнат такъв баланс.
Проблеми и пречки винаги ще има,наистина важното е да сме над тези неща!
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: август 07, 2007, 10:45:04 »

То май и трите сме другата седмица, на 18 ти, Петкова, Гучи и аз, ама Гучи е права..трябва всичко в усмивка.. някой го умеят други хич  blush
Активен
pepsinka
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #242 -: август 08, 2007, 12:45:50 »

Да се включа и аз по темата за 18-ти  smile Яко ме тресе стреса.Вечните притеснения дали всичко ще е наред,дали нещо няма да забравим или объркаме.....останаха 10 дни  smile Надявам се всичко да мине гладко при всички ни  smile
Активен
lionka
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #243 -: август 08, 2007, 13:00:31 »

Останаха 4 дни направо, ще се побъркам, а има толкова неща за доуточняване.А как ще издържа на 12 незнам,сигурно ще полудея от вълнение. crazy
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: август 08, 2007, 15:30:37 »

Да се включа и аз по темата за 18-ти  smile Яко ме тресе стреса.Вечните притеснения дали всичко ще е наред,дали нещо няма да забравим или объркаме.....останаха 10 дни  smile Надявам се всичко да мине гладко при всички ни  smile
Здрасти миличка.Успокой се.Аз също съм на 18 август.Искам да ти кажа че и да се притесняваш нищо няма да промениш а напраотив ще си съсипеш подготовката.Старха че нещо ще се обърка няма да те спаси.Ако ще се обърка ще стане и без да го мислиш и нищо няма да можеш данаправиш.Затова се успокой и чакай с кеф да дойде твоя прекрасен сватбен ден
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: август 09, 2007, 14:20:32 »

аз днес съм по спокойна даже д ане казвам тежка дума,чак безумно щастлива... yahoo не само защото ми разрешиха да си взема и пон. и вторник 13,14 ами защото започнах да си преставям целия тоя процес в една по-реална и ясна светлина и нахилените муцуни на родители и приятели и най- вече мъжа до себе си  yahoo
« Последна редакция: август 09, 2007, 14:39:14 от mandarinka » Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: август 09, 2007, 14:28:22 »

Браво Мандаринка, само така! Сложи си и гледай само през  Love girl Love girl Love girl
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: август 09, 2007, 14:48:01 »

аз днес съм по спокойна даже д ане казвам тежка дума,чак безумно щастлива... yahoo не само защото ми разрешиха да си взема и пон. и вторник 13,14 ами защото започнах да си преставям целия тоя процес в една по-реална и ясна светлина и нахилените муцуни на родители и приятели и най- вече мъжа до себе си  yahoo

Точно така трябва да се чустваш в еуфория от предстоящия купон и  с голямо настроение за това smile
Активен
yanna
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: август 09, 2007, 14:57:01 »

И аз подкрепям Ели, това е твоят ден и нищо не трябва да помръчава настроението ти. Само си представи близките и приятелите ви и всичката тази любов помежду ви. Всичко ще се нареди и ще ти остане скъп спомен.
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: август 09, 2007, 15:44:48 »

yahoo yahoo yahoo yahoo дааа, точно така, благодаря ви за подкрепата! Имайте предвид че тя е безценна  give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: август 09, 2007, 18:33:35 »

Да се включа и аз по въпроса за сватбите на 18-ти август.Мацки, аз ще бъда с вас по всяко едно време на деня, защото ОТНОВО съм на сватба точно тогава.Вече ми стана навик от 3 години ходя на по 4 сватби годишно, а предишните години сватбите бяха по 3 на година и така от 2000 година насам.Така че споко.
Другото относно стреса е, че ......продължавам в друг пост за да не прекаля тука....
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: август 09, 2007, 18:34:04 »

Предполагам е неизбежно човек да се шашне в един момент,макар че аз нали така или иначе не успях да го направя това.Мислете си за това че след ато вие сами сте се погрижили за всичко по организацията какво толкова може да се обърка което и другите да забележат.Важно е да сте с ума си защото иначе няма да си спомняте за нищо от това което е ставало на партито, а това вече е жалко.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: август 10, 2007, 10:32:21 »

Ох, момичета и аз да се пооплача малко в тази темичка. Мислех си, че с приближаването на датата когато ще си дойде душито, стреса ми ще се намали, но сега усещам, че всъщност стреса ми нараства. Нараства, защото си представям какви битки ще паднат със свекитата когато трябва да се избира костюма на младоженеца. Най-големия ми страх е, че ако оставя нещата в техни ръце ще ми го издокарат като естраден певец от 60-те години. Аз като му видях костюма от бала, който са му избирали и ми причерня. Напоследък все сънувам, че в първия миг когато го видя на сватбата вместо да му се зарадвам колко е хубав, го виждам в грозен старомоден костюм и ми се обръщат червата. Просто и в най-лошите варианти, които съм си разигравала мислено преди да дойда в България, не съм си представяла, че ще трябва да се боря с неговите родители за АБСОЛЮТНО ВСЯКО НЕЩО! Не знам дали нервите ми ще издържат!
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: август 10, 2007, 10:54:53 »

Ох, момичета и аз да се пооплача малко в тази темичка. Мислех си, че с приближаването на датата когато ще си дойде душито, стреса ми ще се намали, но сега усещам, че всъщност стреса ми нараства. Нараства, защото си представям какви битки ще паднат със свекитата когато трябва да се избира костюма на младоженеца. Най-големия ми страх е, че ако оставя нещата в техни ръце ще ми го издокарат като естраден певец от 60-те години. Аз като му видях костюма от бала, който са му избирали и ми причерня. Напоследък все сънувам, че в първия миг когато го видя на сватбата вместо да му се зарадвам колко е хубав, го виждам в грозен старомоден костюм и ми се обръщат червата. Просто и в най-лошите варианти, които съм си разигравала мислено преди да дойда в България, не съм си представяла, че ще трябва да се боря с неговите родители за АБСОЛЮТНО ВСЯКО НЕЩО! Не знам дали нервите ми ще издържат!

аз те разбирам give_rose и аз водих малки битки за костюма ама вкрайна сметка се преборих и го взехме от София а не от Плевен и никой не ни ходи по петите да дава акъли, моят съвет е първо преди всичко говори с него, издебнете някой ден,час когато няма как отникъде да се появи свекито и да ви го хване на тясно, ти виж преди това къде какво има по магазините, набележи си целта, предполагам че той тебе ще послуша, издебвате деня,правите пъкления план и това е спасението  good ние така направихме, ама на нас ни помогна и жегата и баба му се отказа и заради нея да ни тича по петите... DANCE

А, Бени, те винаги мила ще дават съвети,акъли, аз току що обяснявах как се вбесявам на бабето че постоянно дава някакви наставления, това е неизбежно!!! И най-важното е момчето ти да е винаги на твоя страна good УСПЕХ с търсенето, да си изготвиш план и спри с кошмарите, ще е ти е най-красивият  good
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: август 10, 2007, 10:59:03 »

Ние пък абсолютно сами избрахме на Петър костюма, даже не съм сигурна че някой го пита какъв смята да му е.И за моето рокле беше така.Никой не ни се бърка в нищо.Ние само уведомявахме този и онзи кое как ще бъде, без да питаме.И това спести нерви ,разбира се, защото аз с такъв тон съобщавах всичко, че на никой и през ум не му мина да коментира.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: