Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 12:45:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Булото " - 2 част  (Прочетена 179489 пъти)

love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #285 -: юни 23, 2011, 15:20:17 »

Момичета да попитам понеже последно време доста се чудя... huhhuh.gif Не знам дали във всеки край е така ,но нали имаше традиция ,кръстницата да те забулва  и булката трябва да отментне 3 пъти булото huhhuh.gif Обаче тук наблюдавам ,че някои им ги слага фризьор...а аз сега се чудя какво да направя ...дали от суеверие да ме прибули кръстницата (обаче имам опасения ,че може да не го захване здраво  olele) или направо фризьорката да ми прикрепи... huhhuh.gif
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #286 -: юни 23, 2011, 16:01:14 »

silvaki   всичко е само за пред камерите. Булото може да ти бъде сложено от фризиьора, а кумата само да го преметне или да се направи, че слага там 2-3 фиби. Аз когато кумувах в суматохата едвам успях да подам букета на булката даже нямах време да я забуля. Но според мен ще е най-сигурно от фризьора и за " парлама" кумата да те забули 3-пъти  smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юни 23, 2011, 16:22:28 »

silvaki аз знам че ритуала е със самото прибулване,а не със слагането на булото.Виждала съм как булото е сложено и кумата се опитва да я прибули и тя го отмята и така три пъти.И вече накрая се съгласява.
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #288 -: юни 23, 2011, 17:57:09 »

Не можах да разбера нещо  huhhuh.gif badgirl Как като ти е сложено веднъж булото ще те пребулят и ще имаш възможост да го преметнеш 3 пъти нали е вече на главата ти  Fly huhhuh.gif
Активен
drazena
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юни 23, 2011, 18:16:03 »

Прибулване или забулване е закриване на лицето на булката с булото, става въпрос за було, което го позволява, защото има такива които не могат да покрият лицето.
Моето було го сложи фризьорката, а кръстницата ме забулва три пъти и на четвъртия булото остана на лицето ми /за снимите само Wink/
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: юни 23, 2011, 20:28:56 »

A докато татко ме извежда, може ли да си открия лицето, или трябва да стоя забулена?
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юни 24, 2011, 05:40:15 »

ralej
супер е,и моето ще е горе долу същото,стои страхотно  Bravo
Активен
drazena
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: юни 24, 2011, 06:21:13 »

Posum, това според мен си е твое решение, аз лично не се чуствам добре с нещо пред лицето, но е красиво, направих си снимки с булото, иначе през цялото време бях с открито лице.
Желая Ви един прекрасен сватбен ден!
Активен
Sandri
Сватбар
Публикации: 230

« Отговор #293 -: юни 24, 2011, 07:57:43 »

Аз много исках да съм забулена, но като си получих булото и го пробвах се оказа, че изобщо не стои добре като е пред очите ми!  nea Има и камъчета, та на снимки съвсем няма да е хубаво... Ама мисля все пак като ме види младоженеца за първи път, да съм си забулена и после през цялото време ще си с открито лице. При нас няма как да стане забулването от кумата, защото няма да имаме кумуве, така че мама ще го направи и се надявам да не е нещо което носи лош късмет  pardon .
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юни 24, 2011, 08:03:12 »

Момичета, приемам идеи как да си изгладя булото - стои вече един месец на една закачалка уж да се изправи, но не би..
Sandri - как така без кумове бе мила? shok Дори и по немско знам, че искат...
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #295 -: юни 24, 2011, 09:14:13 »

petia_vj незнам до колко мога да съм ти полезна, защо не пробваш на слаба температура с курпа отгоре, за да не се повреди нещо. Или поне баба ми така гладеше деликатните тъкани. Лично аз не съм пробвала такава материя дали може да се изглади, но поне кърпичката над него ще го предпази. Пробвай ако искаш
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Истински щастлива и обичана..

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юни 24, 2011, 09:19:33 »

Аз също ще съм с воал. Като избирах роклята уж го харесах и го купих и него.
В последствие обаче се оказа,че не ми харесва и няма да съм с него. pardon
Тези дни ще ходя да си купя нов.Дано този път да си го уцеля blush
Къде мога да отида и да си купя само воал,че нямам много време да обикалям?
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #297 -: юни 24, 2011, 10:50:13 »

petia_vj, не съм имала твоя проблем, но съм чела по форума някъде, че булото може да се изправи като го закачиш в банята, след като някой се е изкъпал - да стои на топлите пари. Пробвай първо така, пък ако не се получи, може да рискуваш с гладене. Надявам се да се получи. smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юни 24, 2011, 11:08:35 »

Варианта е да го занесеш да ти го изгладят в някое химическо чистене.На мен са ми гладили много деликатни тъкани и не е имало проблем.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юни 24, 2011, 11:51:49 »

От каква материя ти е булото?
Ако е тафта, шифон, дантела се глади от опаковата страна със слаба ютия без пара, за да се запази естественият блясък на материята.
Ако е от тюл, мисля се изправя само като стои на закачалка и няма нужда от гладене.
Но ако решиш да го правиш сама, сложи и кърпа или бял плат, да не стане фал.
Моето було също е за гладене, защото е прибрано в кутия и мисля сама да си го изгладя.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: