Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:35:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка - 2 част  (Прочетена 206186 пъти)

Vesseto
Любопитен
*
Публикации: 32

Принцеска

« Отговор #345 -: януари 29, 2010, 10:06:21 »

Тук съм шаферка с две от моите бъдещи шаферки  danceg

* wedding.jpg (67.97 KB, 453x604 - видяно 296 пъти.)
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: януари 29, 2010, 10:40:54 »

Vesseto много симпатичен модел на роклички имате на снимката - много  ми допадна smile
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: януари 29, 2010, 10:49:46 »

Веси, страхотни рокли, семпли и изчистени, а и като гледам плата ми се струва хубав, браво Bravo
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: януари 29, 2010, 11:59:22 »

niksis, мила, нямах предвид да се ангажират с нещо подобно, както твоя познат. Просто исках да отговоря на въпроса ти за тяхната роля по време на сватбата. pardon А и обикновено помагат само при размяната на подаръците м-у гостите и младоженците и при надиграването с кумовете. В Северна България пък шаферите са главните купонджии - водят хората и се забавляват на дансинга girl_wink

А преди сватбата - организират моминското/ергенското парти. Ако булката сама ще изработва нещо й помагат. Обиклаят с тях по магазините. Според мен това са все сладки задачи и не виждам на кого биха дотежали.  blum
Активен
Vesseto
Любопитен
*

Принцеска

« Отговор #349 -: януари 30, 2010, 09:56:13 »

Благодаря ви, момичета!
Имахме наистина голям късмет с тези рокли, указанията бяха "само не лилаво". Купихме ги от Orsay на Витошка, струваха по 60 лв. На пръв поглед изглежда по-обикновена, защото е памучна, но и трите много се харесахме, обадихме се на булката дали може да са червени и тя одобри. Беше голяма атракция в самия ден  good
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: януари 31, 2010, 23:11:12 »

Ех, живна малко и тази темичка, като гледам напоследък колко красиви снимки сте качили  smile
И аз подобно на niksiss , избрах варианта малки шаферки. Неисках да предлагам на приятелките си да се обличат с еднакви рокли, а те от своя страна си избраха индивидуално страхотни тоалети. На малките приинцески исках да купя еднакви рокли, обиколихме с кумата магазините, и като видяхме какви рокли продават за по 70-100лв, се отчаяхме, защото коренно се разминаваха с нашите идеи и нагласи. В крайна сметка купих плат (тафта), същият като моята рокля, и им уших рокли почти като булчински. Разходите за материали - плат, тюлове и т.н. бяха по около 50лв. за рокля, и при положение, че ги уших сама смятам, че беше изгоден избор. В Моите снимки има албум за шаферките.
В крайна сметка дали големи или малки шаферки всеки трябва да избере сам според вижданията си, но определено този избор не трябва да се прави в последният момент, защото смятам, че едни избрани и ушити или купени шаферски рокли достатъчно време преди сватбата до някаква степен успокояват бъдещата булка и дават допълнителен кураж.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: февруари 01, 2010, 09:44:20 »

Vanche_ , поздравеления за малките шаферки и техните рокли - приличат на ангелчата  Bravo
Избрала си наистина страхотен вариант.
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: февруари 02, 2010, 10:25:08 »

Точно така, аз винаги съм предпочитала малки шаферки. good
Активен
sevity
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #353 -: февруари 03, 2010, 19:10:55 »

много се извинявам ето я моята вечерна рокля

* showobject1.jpg (9.48 KB, 400x400 - видяно 2957 пъти.)
Активен
sevity
Новак
*

« Отговор #354 -: февруари 03, 2010, 19:11:58 »

ще е същата но само че без коланчето .как е crazy
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: февруари 04, 2010, 12:18:05 »

sevity  черна ли ще е? Ако да - сложи й нещо позитивно, брошка или някакъв акцент. Или сребърни или златни обувки и чантичка. Просто винаги съм се дразнила - гледаш сватба, а всички млади жени се "барнали" в черно, все едно е ... Знам колко е изискано, стилно и тн, аз самата дълго време имах основно тъмни цветове в гардероба си, но определено ще е хубаво да й добавиш нещо - хм - цветето й може да е друг цвят и готово smile Моделът е супер, много женствен smile
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: февруари 04, 2010, 17:26:09 »

Тук съм шаферка с две от моите бъдещи шаферки  danceg

Аз много се извинявам, но коя от трите девойки си ти? Защото девойката в средата ми е АДСКИ позната, обаче не мога да се сетя от къде girl_impossible girl_impossible
Активен
sevity
Новак
*

« Отговор #357 -: февруари 04, 2010, 23:11:31 »

мерси за съветите me4enceto.аз мисля да съм със някакви черн обувки с висок ток и камъни и ше си сложа златна гривна и обеци,защото мисля че на черното  му подхожда златното  Yes
Активен
Vesseto
Любопитен
*

Принцеска

« Отговор #358 -: февруари 16, 2010, 16:37:41 »

yahoo Много съм доволна, стигнах до соломоновско решение - шаферскита са в черно и бяло и носят каквото им душа иска! Така ще имат много общо и ще са тотално различни, без да са в различни нюанси  pardon
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: февруари 17, 2010, 09:20:22 »

Не зная дали е обсъждан този въпрос в темата -  ако е, извинявам се.  blush
Имам следният въпрос - ролките на големите шаферли булката ли ги купува или те самите си поемат този разход?
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: