Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 03:20:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка - 2 част  (Прочетена 206070 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: февруари 17, 2010, 09:51:43 »

въпросът е доста коментиран по-горе.
 зависи ти с колко пари разполагаш
дали ще ги караш да си правят еднакви рокли или рокли по твой модел
ако е така, тогава логично е ти да ги платиш, а ако ще си бъдат облечени, с каквото имат, то тогава те си купуват
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #361 -: февруари 17, 2010, 12:34:56 »

yahoo Много съм доволна, стигнах до соломоновско решение - шаферскита са в черно и бяло и носят каквото им душа иска! Така ще имат много общо и ще са тотално различни, без да са в различни нюанси  pardon
Много добре си го измислила  Bravo , а и черно и бяло си е класика и стои много добре  good

Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: февруари 17, 2010, 13:02:40 »

Аз мислех моите шаферки да с червено и златисто или едно от двете, но вече минах на оранжево и жълто.Кой знае до сватбата какво друго ще измисля. biggrin
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: февруари 17, 2010, 14:38:43 »

Аз напредвам с шаферките - вече роклята на едната мацка (от 4) е напълно завършена smile Други 2 са на последна финална проба и си взимат роклите и 4 тата има още доста работа по нея. Всяка си избра нейният стил и ще са хем еднакви хем различни - всички сами решиха да са около коляното - под над посредата - пак там е smile така че в долната част много си приличат. Но в горната са различни  Bravo всяка сама си каза как се представя smile
Шаферите скоро ще им раздавам ризите - утре и в събота - дано да са им ок.
И така - 4 големи шафери и шаферки, но татко ме попита дали искам едно момченце на наши приятели да ни е малък шафер - той е на 7, а едно момиченце шаферка - на 8. И сега се чудя  crazy Незнам как да постъпя. Трябва и на тях да им шием, а незнам колко ще струва sad а на дечицата сигурно ние ще трябва да поемем всичко и незнам sad Опитвам се да си представя и като картинка, как бихме изглеждали ... какво мислите - ние сме 2 ма, 4 шаферки, 4 шафера, кума и кумата? освен дребосите да вървят пред нас иначе се губят?
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #364 -: февруари 17, 2010, 14:51:21 »

me4enceto според мен ще е много сладурско да има и малки шаферчета smile Наистина може да вървят пред вас, ще стане много добре  good А ти мислиш на малката шаферка да шиеш рокля, подобна като на големите ли?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: февруари 17, 2010, 15:23:09 »

me4enceto, идеята на дребосъците е да вървят пред вас и да хвърлят листа от цветчета.
Моят съвет е да приемеш да има и деца шафери. Придават особена красота и свежест на тържеството. А за тоалетите им- сигурна съм, че ще се намери приемлив вариант за облеклата им.
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: февруари 17, 2010, 16:18:03 »

Да, и аз съм за това да има деца, страхотно е и когато влизате в ритуалната зала те трябва да вървят пред вас, а в нашият случай и носеха възглавничката с халките good
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: февруари 17, 2010, 16:29:21 »

Моите малки шаферчета (аз нямах големи, де) в ритуалната зала вървяха зад мен и ми носеха шлейфа на роклята. След това като гледах записа вече видях колко са сладки , как се побутват и се оглеждат  Girl_hide
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: февруари 18, 2010, 12:32:00 »

Хмммм, карате ме да се замисля  pardon Сигурно сте прави, но хм, аз искам малкоо по америкасния вариант - където бащата води булката до олтара - в нашият случай до масата за подписите в ритуалния дом. И незнам как да го направя - дали милото да се нареди преди музиката отпред, заедно със кума, кумата, шафери/ки и само аз и тати да влезем .... къде слагаме дребосите в този случай? Да носят шлейфа - да, но то на моя ще му се загуби ефекта май, ако не е по пода? Иначе си представях как ние с милото влизаме и пред нас - дребчовци, зад нас кумове, шафери/ки. Но така как тати ще ме води? Аз държа той да ме заведе, понеже нямаме обичая с кърпичката... Идеи? 
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: февруари 18, 2010, 12:33:43 »

me4enceto, точно по американските филми е показано как дребодъците влизат преди булката и баща й и разпръскват листа от розички, по които тя после минава good
Активен
Vesseto
Любопитен
*
Публикации: 32

Принцеска

« Отговор #370 -: февруари 24, 2010, 09:43:59 »

me4enceto, щом държиш баща ти да те отведе, според мен няма проблем дечицата да вървят пред вас, а шаферките зад вас. През това време младоженецът и кумът те чакат отпред отдясно, а кумата отляво. На всички можеш да дадеш роля  Wink
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: февруари 24, 2010, 09:55:22 »

Vesseto, аз доколкото знам само булката с бащата и мъниците отпред минават по пътеката. Шаферите/ките стоят заедно с младоженеца до олтара в очакване. pardon
Активен
Vesseto
Любопитен
*

Принцеска

« Отговор #372 -: февруари 24, 2010, 10:47:05 »

Да, точно така е, но ми се струва, че при смесването на обичаите, прецедурите се видоизменят. Имам предвид, че best man и maid of honor не са абсолютна аналогия на нашите кумове, затова си мисля, че може да се измисли по-разчупен вариант на принципа на Мечо Пух - колкото повече, толкова повече  smile.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: февруари 25, 2010, 13:47:01 »

Ето две идеи как да се съчетаят роклята на шаферките с булченската:

Активен
Vesseto
Любопитен
*

Принцеска

« Отговор #374 -: февруари 25, 2010, 15:16:27 »

Страхотни снимки, особено втората като цветове много ми допадна!  Bravo Ето една и от мен, тя е от real  wedding и ме убеди, че съм взела правилното решение за тоалетите на шаферките (независимо, че аз няма да имам черни елементи по роклята си  girl_wink)

* black-and-white-dresses-sugarlovewedding1.jpg (45.34 KB, 478x356 - видяно 363 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: