Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 19:23:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Асеновград
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Асеновград (Прочетена 184617 пъти)
Smurfieta
Сватбар
Отг: Асеновград
«
Отговор #255 -:
май 14, 2007, 11:39:53 »
Момичета, включвам се отново да ви разкажа вчерашните приключния в Асеновград. Както ви казах миналта седмица, дизайнерката по телефона ми изтърси, че можело и да не ми завършат роклята в неделя, но колко му е да ида пак
Отиваме ние вчера, пробата ми беше за 10 ч., тръгнахме рано от София и цепехме секундата, точно в 10 ч. влязох в магазина. Казвам, че съм за проба и ми отговарят "Аа ще почакаш има 4 булки пред теб"
Питам - как така, нали ми дадохте час - 10? Ами и те били за 10, всичките, да сме почакали "малко". Тук е момента да ви кажа, че в Асеновградските магазини времето има различно от нормалното измерение. Почаках 40 мин. Разгеле, дойде ми реда, навлякоха ми роклата и о, ужас!
Сбъркали й бяха ръкавите, точно основния елемент, заради който я поръчах там. Ръкавите са паднали под рамото и съвсем тесни, като ивички, а те ми ушили рокля с къс ракав! На гърба бяха забравили да пришият парче плат под връзките, а аз вече съм си купила сутиена и той НЕ е силиконов. И накрая - горната част ми беше голяма, стоеше куха на бюста
А щом си вдигнех ръцете, деколтето зейваше. Като ги питах защо е така, ми отговориха "Еее какво сега, няма да правиш гимнастика с нея" тук вече бях
Представяте ли си! Казах им веднага да оправят ръкавите, да пришият гърба и да стегнат деколтето. И че сме се разбрали да си я взема в деня. Казаха да се върнем след час
А предвид това колко работи имаше за оправяне ми се стори нереално. Казаха да се върнем след час, защото нямало да ни чакат цял ден
....
Връщаме се ние и какво - разбира се, че не е готова, но ще е готова "след малко"...Два часа по-късно не се сдържам аз и нахлувам в магазина, гледам, че лепят украсата вече. Питам - с какво се лепи, лепило ли е това? Получавам отговор "Да, пиле, лепило е, да ти се разпадне на сватбата"
Нали се сещате колко ми беше до шеги тогава. Гледам - на гърба сложили украса само отляво. Питам аз - що така? Ми щяло да стане много. Казах й на тази да слага дантела колкото сме се разбрали, а тя взе да се оправдава "Ма ти да не мислиш, че ми се свиди?" Налепиха я и остана последния проблем - шевовете на тайора ми стояха набрани, казаха че като се изглади се оправяли. Е да, казах да ми я изгладят тогава, да се убедя, че не се криви. Последва въпроса "Ее какво толкоя гледате под лупа тая рокля"
Исках да ми пришият на кръста отзад 2 ушички за закачане на шлейфа, не можели, то било лесно, сама да си ги зашия (това щото шлейфа ми е назаем и не е купен от тях).
Накря ми връчиха роклята в един найлонов плик, даже не ме питаха дали се харесвам с нея, казаха ми "Ела да си оправим сметката" и туй беше.
Извод: Ако сте решили да шиете рокля и то точно в Асеновград, внимавайте от кой магазин я поръчвате. Моята е от "Нели" (не Праматарова), намира се срещу "Йоана". Първоначално навсякъде ще ви обещават света. И още - не позволявайте да се държат с вас, все едно вие сте им длъжни с нещо. Вие сте клиенти, плащате си за услугата и са длъжни да се отнасят с вас професионално. И последно - висете им на главата доколото можете и изисквайте да направят поръчката както сте се договорили. Не се оставяйте да ви убеждават "Ей така е по-добре", защото ги мързи да я довършат. Мен така ме убеждаваха колко е добре да си я оставя с гол гръб под връзките
Много дълго се получи, но исках тези, които още не са минали през това да почерпят от моя опит. На останалите, случили на добро обслужване там
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Така ми е добре...
«
Отговор #256 -:
май 14, 2007, 11:44:11 »
лелееее докато четох това което си написал и аз побеснях }:->ама как така ще се отаняс с теб
ohmyне мога да повярвам и сега какво ще правиш?????
Активен
Smurfieta
Сватбар
«
Отговор #257 -:
май 14, 2007, 11:47:08 »
сиска
, сега вече имам роклята. Мисля, че след многото перипетии се получи добре, одобрявам се с нея. Закарах я при мама да я скрия и вече виси на един корниз, за да й се изправят хубаво смачканите шевове. След месец и малко ще пускам снимки, надявам се
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #258 -:
май 14, 2007, 11:49:02 »
Smurfieta какъв ужас си прежувяла,тия хора не са добре,как може да имат такова отношение.
добре е че споделяш да не се излаже още някой и да отиде там
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #259 -:
май 14, 2007, 11:49:40 »
не се притеснявай *THUMBS*когато я облечеш на сватбения ден почувставй се така сякаш си принцеса и никой няма да забележи ако има някакви "дефекти" по нея ;)гледай да си изкараш весело сватбата и не мисли много много за роклята-ако се чувстваш като най-красивата така и ще изглеждаш
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #260 -:
май 14, 2007, 11:58:04 »
Smurfieta, радвам се, че въпреки всичките перипетии, както казваш, всичко се е получило както ТИ го искаш!!! Стискам ти палци и знам, че на сватбения си ден ще бъдеш най-прекрасната булка!!! Късмет!!!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #261 -:
май 14, 2007, 12:15:11 »
Smurfieta ,ЧЕСТИТО!!!Добре,че въпреки всичко това си доволна от резултата!!!Много е хубаво,когато си споделяме такива неща,за да се поучим от опита на другите както казваш ти!!!
Все пак съм сигурна,че всичко ще е наред и ти ще бъдеш прекрасна булка!!!
Активен
meli
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #262 -:
май 14, 2007, 15:15:06 »
Аз също ходих няколко пъти до Асеновград, но повечето рокли ми се сториха доста кичозни, а качеството не е на ниво. За това предпочетох Пловдив. Салонът се казва MISS MATCH и останах много доволна - наистина много добре се грижат за доброто самочувствие на клиентките си и само за две седмици ушиха рокля, каквато исках. Роклята ми е № 070106Б от каталогът им -http://www.miss-match.eu. Цената и е страхотна - 400 лв., но имаха и други много красиви рокли на по 200-300 лв.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #263 -:
май 14, 2007, 15:41:39 »
meli ,честито за роклята!!!Прекрасна е!!!
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #264 -:
май 14, 2007, 15:41:45 »
Браво,
Smurfieta
! Радвам се, че си държала на исканията си и си се справила добре с тях! Аз по-ужасна история наистина не бях чувала. Дано сега всичко да е наред и да прекараш един незабравим ден.
meli
, разгледах каталога на Miss Match и роклята ти е много красива. Другите моделчета също са интересни и се радвам, че сподели сайта на салона, защото много нови булки могат да се възползват от него.
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #265 -:
май 15, 2007, 08:26:09 »
Цитат на: Smurfieta в май 14, 2007, 11:39:53
Момичета, включвам се отново да ви разкажа вчерашните приключния в Асеновград.........
Много неприятна слу4ка! Като 4ета из форума за Асеновград направо настръхвам, при положение, 4е Юни ми предстой да ходя там
. Но хубавото, роклята си я харесваш!
«
Последна редакция: май 15, 2007, 10:18:01 от maria_lakova
»
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #266 -:
май 16, 2007, 08:35:23 »
smurfieta, много кофти се е получило, добре, че поне не си се оставила да ти се наложат !!!! радвам се , че роклята е станала хубава !! не се притеснявай, ще бъдеш най-хубавата булка !!!!
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #267 -:
май 23, 2007, 08:31:46 »
момичета трябва ми малко инфо !!! утре 24.05 мислим да ходим пак до Асеновград за рокля - вие как мислите и по-скоро момичетата от Асеновград запознати ли сте дали ще работят магазините !!!! благодаря ви предварително !!
Активен
tonbu
Новак
«
Отговор #268 -:
юни 16, 2007, 22:34:22 »
Момичета и аз мисля да пазарувам от Асеновград.Ще споделите впечатленията си от там.
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #269 -:
юни 21, 2007, 09:09:10 »
Ели, не остана докато идеш и си вземеш роклята. Пожелавам ти успех и дано всичко да е наред, много да си я харесаш и да са я направили, така както ти искаш.
Стискам ти палци
и чакаме да разкажеш и да пуснеш поне за малко снимчици
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19