Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 21:52:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Асеновград
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Асеновград (Прочетена 184861 пъти)
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
Отг: Асеновград
«
Отговор #225 -:
април 26, 2007, 09:29:29 »
mehandjijska ,не се притеснявай,защото ти може и да останеш доволна!!!Имам в предвид,че доста момичета нямат подобни впечатления и си купуват доста неща от там!!!Въпросът явно е да оцелиш момента!!!
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #226 -:
април 26, 2007, 09:31:53 »
Цитат на: desislavka в април 26, 2007, 09:29:29
mehandjijska ,не се притеснявай,защото ти може и да останеш доволна!!!Имам в предвид,че доста момичета нямат подобни впечатления и си купуват доста неща от там!!!Въпросът явно е да оцелиш момента!!!
Ох и аз на това се надявам, като отида там. Дано да имам късмет и да не попадам в такива ситуации
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #227 -:
април 26, 2007, 09:36:25 »
Пожелавам ти го от сърце!!! @}->--Успех!!!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #228 -:
април 26, 2007, 09:38:01 »
Цитат на: mehandjijska в април 26, 2007, 09:31:53
Ох и аз на това се надявам, като отида там. Дано да имам късмет и да не попадам в такива ситуации
ти имаш достатъчно време и отиди най-добре юни месец, тогава ще са излезнали новите модели и всички фирми ще работят само за булките !!!!
на мен така ми обясниха и макар и моята сватба да е 07.07 ще отида след 20 май даже след 1 юни
успех
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #229 -:
април 26, 2007, 09:45:35 »
Цитат на: Ели Атанасова в април 26, 2007, 09:38:01
Цитат на: mehandjijska в април 26, 2007, 09:31:53
ти имаш достатъчно време и отиди най-добре юни месец, тогава ще са излезнали новите модели и всички фирми ще работят само за булките !!!!
на мен така ми обясниха и макар и моята сватба да е 07.07 ще отида след 20 май даже след 1 юни
успех
Благодаря Ви от сърце
моми4ета! И аз така мисля, към края на Юни месец да отида, защото си мисля, 4е с едно ходене няма стане вси4ко
Активен
Ита
Професор
в интернет влизам рядко... само по нужда
«
Отговор #230 -:
април 26, 2007, 09:54:11 »
Много зависи каква рокля искаш
Аз например много исках да си намеря готова рокля и да я купя, а не да ми я шият. Обиколихме магазините, харесах си рокля, даже й направиха малка корекция на момента и общо за 6 часа приключихме всичко
Активен
Ели .
«
Отговор #231 -:
април 26, 2007, 09:58:27 »
Цитат на: Ита в април 26, 2007, 09:54:11
Много зависи каква рокля искаш
Аз например много исках да си намеря готова рокля и да я купя, а не да ми я шият. Обиколихме магазините, харесах си рокля, даже й направиха малка корекция на момента и общо за 6 часа приключихме всичко
мила Ита и аз искам готова рокля, изобщо не ми се рискува с шиене по поръчка при положения, че не съм с идеални мерки, но като ходихме преди две седмици мама и свеки беше образно и направо в някои магазини имаше само една изложена булченска рокля , а другите абитуриентски !!! просто сега е времето за абитуриенти !!!! не че не си харесах, напротив но цената не ме устройва и реших да изчакам !!!
Активен
Ита
Професор
в интернет влизам рядко... само по нужда
«
Отговор #232 -:
април 26, 2007, 10:08:11 »
Ели, не се притеснявай, имаш достатъчно време и съм сигурна, че ще си вземеш най-красивата рокля. Това, което исках да кажа е, че в нормална ситуация, което естествено значи, че няма цунами от абитюренти
за един ден спокойно може да се обиколи всичко и да се хареса. Например ако се шие по поръчка, тогава ще се наложи и второ и трето ходене.
Най-готиното от всичко е, че след като тук във форума са споделени толкова много модели и типове рокли, всяка една от нас знае какво търси
Честно казано имаше магазини, в които влизах, оглеждах се и излизах.
Може дамо снимки да гледаме, но вече сме с набито око за красивите рокли
Активен
Ели .
«
Отговор #233 -:
април 26, 2007, 10:14:28 »
Цитат на: Ита в април 26, 2007, 10:08:11
Ели, не се притеснявай, имаш достатъчно време и съм сигурна, че ще си вземеш най-красивата рокля. Това, което исках да кажа е, че в нормална ситуация, което естествено значи, че няма цунами от абитюренти
за един ден спокойно може да се обиколи всичко и да се хареса. Например ако се шие по поръчка, тогава ще се наложи и второ и трето ходене.
Най-готиното от всичко е, че след като тук във форума са споделени толкова много модели и типове рокли, всяка една от нас знае какво търси
Честно казано имаше магазини, в които влизах, оглеждах се и излизах.
Може дамо снимки да гледаме, но вече сме с набито око за красивите рокли
ооо определено е така !!!! и при мен имаше такива магазини !!! за 4 часа обиколухме всички булчински магазини, премерих само 2 влюбих се в една, мама и свекървата във втората !!!!!! но цената не ме устройва, и двете са навити да ми я вземат, но нещо ме притеснява !!!!! иначе ако нямах време, определено щеше да е тази, а сега ще отида юни и ще разгледам !!!! на орхидея имат реклама в сп. "Сватба" много ми хареса роклята, не можах да я видя на живо тъй като я бяха продали преди два дена и струва 350 лв. / супер цена/ !!! казаха, че ако искам ще ми я ушият, но аз не искам преди да се видя с нея и хората ми обещаха че след 1 юни ще имат изложена да отида да я видя !!!!
така и ще направя
Активен
Bibobibo
Ентусиаст
Публикации: 73
«
Отговор #234 -:
април 26, 2007, 10:39:35 »
Аз мисля да отида да разгледам в Асеновград този уикенд. Дано абитуриентите да са свършили вече с проиготовленията, въпреки че се съмнявам доста. Надявам се да си намеря готова рокля, защото изобщо не ми се рискува да си шия по поръчка. Сватбата е на 09.06. и вече доста започнах да се притеснявам за роклята. В София обиколих почти всички магазини и нищо не си харесах. Харесах си една рокля на Симон, която струва 1150 лв, но честно казано не ми се дават толкова пари. Представях си сума най-много 500 лв.
Дано в Асеновград успея да си намеря. Стискайте ми палци момичета.
Активен
maria_lakova
«
Отговор #235 -:
април 26, 2007, 10:44:14 »
Цитат на: Bibobibo в април 26, 2007, 10:39:35
Аз мисля да отида да разгледам в Асеновград този уикенд. Дано абитуриентите да са свършили вече с проиготовленията, въпреки че се съмнявам доста. Надявам се да си намеря готова рокля, защото изобщо не ми се рискува да си шия по поръчка. Сватбата е на 09.06. и вече доста започнах да се притеснявам за роклята. В София обиколих почти всички магазини и нищо не си харесах. Харесах си една рокля на Симон, която струва 1150 лв, но честно казано не ми се дават толкова пари. Представях си сума най-много 500 лв.
Дано в Асеновград успея да си намеря. Стискайте ми палци момичета.
Стискаме, стискаме! Дано успееш да намериш това, което търсиш като модел и да те устройва като цена
И после да се похвалиш
Активен
Bibobibo
Ентусиаст
«
Отговор #236 -:
април 26, 2007, 11:05:49 »
Благодаря!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #237 -:
април 26, 2007, 14:17:14 »
ей Bibobibo ,на една и съща дата сме!!!Успех!!!
Активен
Bibobibo
Ентусиаст
«
Отговор #238 -:
април 26, 2007, 15:26:32 »
Благодаря ти desislavka!
Знам, 3 сватби има на тази дата
.
А ти взе ли си вече рокля?
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262
«
Отговор #239 -:
април 26, 2007, 17:55:26 »
Digita,вярно е ,че има много натруфени ,но има и чудесни семпли рокли.Все пак нали трябва да се задоволят капризите на всяка една от нас.Аз като обикалях с една позната за рокля в Асеновград доста от моделите ми харесаха,а и цените бяха добре.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...