Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 19:29:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград  (Прочетена 184678 пъти)

digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: април 29, 2007, 21:28:05 »

Така си е. Има и много красиви неща. Просто хората в моя магазин ме бяха вбесили, Mad girl но иначе роклята стана много добре.
Активен
Bibobibo
Ентусиаст
**
Публикации: 73

« Отговор #241 -: май 02, 2007, 16:27:48 »

Здравейте, да разкажа и аз за моите впечетления от Асеновград. Обиколих всички магазини и гаражчета. Започнах първо от по-големите лъскави магазини, които уж се водят по-реномирани. Но навсякъде кич и само кич. Пробвах 6 рокли, но не ми харесаха. Седмата рокля беше моята. Тъкмо затваряха магазините и бяхме тръгнали да излизаме от града, отчаяни и изморени. И тогава в едно малко магазинче открих моята рокля. За около час беше готова с корекциите и си тръгнах доволна и щастлива  smile.
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: май 02, 2007, 16:30:28 »

Bibobibo 
честита рокля
чакаме снимки
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: май 02, 2007, 19:55:29 »

Bibobibo, честито и от мен!   Bravo Ами то май и при мен така се получи горе-долу - цял ден обикаляне  crazy- нищо не ме грабна...И към 18:30, си харесах рокля, още от витрината си казах "Тя е!" , и никакви корекции не бяха нужни,нито нещо да се маха или добавя, както при някои от моделите, които бях мерила до сега и направооо  girl_in_love Аз и друг път съм казвала-за мен в Асеновград имаше и много кич, но никога не се знае, аз въобще не бях и помисляла ,че ще ходя до там(нямаше смисъл за мен да пътувам сума ти време ,за да гледам рокли, каквито ги има навсякъде), или пък, че точно от там ще е моята рокля  Wink
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: май 03, 2007, 10:20:40 »

Bibobibo ,честито!!! :bravo:Много се радвам за теб!! photograph!Разкажи каква е... blushПусни снимчица!!! photograph
Активен
selin
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: май 03, 2007, 10:42:50 »

И нашта сватба е планирана за 07.07. но рокля не съм си харесала а съм от асеновград. разгледах почти всички магазини казаха ми да дойда края на май тогава щели да изложат новите модели надявам се тогава да си харесам рокля. иначе тук в асеновград наистина има много магазини но иска обикаляне за да си харесаш нещо по различно понеже в много магазини роклите си приличат иначе като цени има и  скъпи и на по приемливи цени зависи от материята и модела на роклята.
Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #246 -: май 07, 2007, 11:14:19 »

Момичета, да ви се оплача. Току-що говорих с дизайнерката в Асеновград, при която съм си поръчала роклята. Когато я поръчах на 17 март ми даде час за проба на 13 май! (това заради многото абитуриентки). Тогава се разбрахме, че ще отида в 10 там и ще я завършат докъм 17 ч. и ще си я взема...
Минаха почти 2 месеца от поръчката и сега им звъннах да питам дали всичко е ОК за неделята. И какво ми каза дамата - "ами да, елате за проба, ама няма да ви я ушием до края на деня, нали сте от София, пак ще дойдете" лелеее не е истина как се вбесих  werewolf Казах й, че когато ми е взела капарото ми е обещала съвсем друго нещо и очаквам адекватно поведение като към клиент. Ама тя сега имала абитуриентка на проба, имала много работа, да съм й се обадела след 2 ч. А за нас пътуването до там не е безплатно все пак и е трудно да организираме ходене още веднъж.
Наистина съм супер бясна, питах я какво ще стане ако сватбата ми е 1 седмица след тази неделя, без рокля ли трябва да остана? Можели да ми я изпратят на домашния адрес  crazy Сега не знам какво ще стане, но ви казвам момичета, да го имате предвид - докато ви вземат паричките ви свалят зведи от небето, а после се отнасят ужасно с вас, все едно сте най-големите досадници.
« Последна редакция: май 07, 2007, 11:16:38 от Smurfieta » Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: май 07, 2007, 11:18:34 »

еееееееее те наистина са се отнесли доста гадно с теб }:->кофти отношение към клиент P-(дано всичко да се подреди както трябва и ако това ще те успокои-една рокля  се шие за два дни(не се притеснявай)всичко ще се оправи good
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: май 07, 2007, 12:05:35 »

ООО Smurfieta ,много гадно отношение!!! P-(За съжаление не се случва само там!!!Стискаме палци и чакаме да разказваш какво е станало!!!Успех!!!
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: май 07, 2007, 12:27:34 »

smurfieta много съжалявам, но пък ти си удържай на твоето то като отидеш няколко пъти до там, все едно си я купила от софия ,
 за кой салон става дума, за да знаем за в бъдеще !!!! smile
Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #250 -: май 07, 2007, 12:39:06 »

Ели, то не ме е яд толкова за разхождането до там, въпреки че си е разход де, а за наглото отношение на тази жена. Не можела да ангажира хора да я ушият в неделя! А когато я поръчвах самата тя предложи да отида по-рано сутринта, за да могат да я завършат до вечерта  crazy
Салонът е "Нели", не Праматарова обаче. И наистина ми сваляха звезди когато я поръчвах преди 2 (!) месеца. Даже искаха да доведа мъжа ми да си поръчал костюма при тях, щели да ни направят отстъпка  crazy, как пък не!
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: май 07, 2007, 12:45:38 »

Ели, то не ме е яд толкова за разхождането до там, въпреки че си е разход де, а за наглото отношение на тази жена. Не можела да ангажира хора да я ушият в неделя! А когато я поръчвах самата тя предложи да отида по-рано сутринта, за да могат да я завършат до вечерта  crazy
Салонът е "Нели", не Праматарова обаче. И наистина ми сваляха звезди когато я поръчвах преди 2 (!) месеца. Даже искаха да доведа мъжа ми да си поръчал костюма при тях, щели да ни направят отстъпка  crazy, как пък не!

да сещам се за Нели с/у Милена !!!

именно, че една реномирана фирма /а пък било то и нереномирана / , би трябвало да си държи на думата, не само да вземе парите !!!!!

точно в тази връзка съм доволна от фирмата на обувките ми, тъй като си казаха дата и тогава бяха готови !! да не говорим, че никакво капаро не ми искаха, е все пак сумата не беше колкото една рокля ! smile

ще видим какво ще стане с роклята ???????
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: май 11, 2007, 14:47:44 »

Моите впечатления от Асеновградските салони са, че в повечето се отнасят по-този начин. NO
Единственото място където бяха много любезни беше "Орхидея" и "Роси 87". При тях има и много красиви неща.
Активен
KISSSKA
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #253 -: май 13, 2007, 17:41:28 »

Здравейте момичета и аз имам мнение за Асеновград.Вчера бях там да си търся рокля.
Намерих най-якото "ателие" за рокли.Казва се булчински салон ЕЛИНА и е на входа на Асеновград.Едно малко магазимче за рокли,но обслужването е перфектноооо.Роклята ми беше по поръчка,по мой модел.Направиха ми я за 3 часа от до.Роклята е перфектна.А да не говорим,че и обслужването е страхотни.Продавачката(Мариела) не спря да говори и да обяснява как трябва да се направи за да е удобна роклята и т.н.
Направо съм изумена от държание,а беше събота и ми работиха роклята до 6-7 часа вечерта.Уникални са.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: май 14, 2007, 10:11:17 »

KISSSKA ,честито!!!Попаднала си на професионалисти,явно!!! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: