Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 19:38:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград  (Прочетена 184752 пъти)

mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: април 13, 2007, 11:35:47 »

Ели, успех и от мен и после да разказва6 как е минало! Благодаря за препорачаните магазини, като ида ще ги посетя задължително!  give_rose
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: април 13, 2007, 13:12:26 »

Аз мисля да посетим Милена, СИяна, Нели Праматарова, само Нели, Сияна и Дейзи за обувките !!! smile ако има някой друг който да ми препоръчате - казвайте !!! smile
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: април 13, 2007, 14:06:29 »

и аз ще ходя другата седмица до асеновград  но не на shoping  за сватбата а на малка екскурзийка с колегите от университета ,ще ходим и до бачковския манастир.направо нямам тарпение .............но като се знам няма да се старпя и ще огледам булченските магазинчетата............най-после  да видя и аз за какво става вапрос danceg
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #213 -: април 13, 2007, 15:47:09 »

Аз мисля да посетим Милена, СИяна, Нели Праматарова, само Нели, Сияна и Дейзи за обувките !!! smile ако има някой друг който да ми препоръчате - казвайте !!! smile
Ели  ако имаш време ги разгледай всички (или поне тези на главната улица), аз също имах списък, но не съм ги обикаляла по списъка.
« Последна редакция: април 13, 2007, 15:49:08 от vanis » Активен
mimi_81
Ентусиаст
**
Публикации: 78

НЕуморима оптимистка

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: април 13, 2007, 20:33:16 »

ЕЛИ,задължително отиди до ателието на "Дейзи" за обувките.Много са хубави,правят всякакви модели и са с по 10-20 лв. по - евтини отколкото в магазините.Моите обувки са от Дейзи-то,много съм доволна.Тъй като съм си от града даже ми ги донесоха лично  yahoo
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: април 13, 2007, 20:56:43 »

mimi_81
ка4и снимки DANCE
Активен
mimi_81
Ентусиаст
**

НЕуморима оптимистка

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: април 14, 2007, 08:40:42 »

http://album.svatbata.bg/tianchevi    това е сватбата ни.Роклята е от"Соня стил",но обувките не се виждат-с остър връх и каишка през глезана.По магазините бяха по 30-35 лв.,а от там ги взех за 20 или 25 лв.(не помня). good
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #217 -: април 14, 2007, 18:50:33 »

Момичета,от доста време се ровя из сватбените форуми,но едва днес се регистрирах-незнам защо?И аз като повечето дами,мечтая да се видя в булчинска рокля.От 3 години живея в Асеновград и винаги когато минавам покрай магазин с булчински рокли очите ми са насочени към него.Има страхотни модели,а и в повечето фирми шият модели по желание на клиента.Майката на Милото работи в една от големите фирми за булчински рокли в града и трябва да ви кажа,че при тях желанията на бъдещите булки са на преден план,дават съвети и изпълняват поръчките доста бързо.Във форума видях похвали за тях,но не смятам да споменавам името на фирмата.Все пак всяка една от нас има право на мнение. pleasantry
Активен
mimi_81
Ентусиаст
**

НЕуморима оптимистка

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: април 14, 2007, 22:19:07 »

Ванеса,относно личния ти въпрос -отговора е 90 лв.Не мога да ти пиша съобщение,защото нещо ми дава грешка  sad Ако ти трябва помощ свиркай  yahoo
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: април 16, 2007, 10:48:15 »

бяхме в Асеновград в 11ч. , тръгнахме си в 17.00 !! купихме чаши, дреболий за украса, има магазини със всякакви платове и мама / тя е шивакчка/ каза, че ще ми ушие булото както аз го искам многооооо дълго вместо шлейф !!! с камъчета и пайети !!!! само преди това трябва да изберем рокля, което не стана, прави сте момичета , че в повечето магазини има само за абитюриенти, самите дизайнери и продавачки ми казаха да отидем след 20 май !!!! smile аз мога да ви кажа, че в МИлена, СОня стийл, Нели, Сияна, Орхидея и др.  има страхотни рокли !!!!!! аз си харесах една , но за съжаление е много скъпа  cray cray !!!! smile за това ще изчакам !!! поръчах си обувки на Дейзи, с розова каишка и покрай глезена панделка - 30 лв. !!! много съм доволна, ще станат след 24.04 и ще пусна снимки !!!!! доволна съм от ходенето ми до Асеновград !!! smile smile
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: април 16, 2007, 11:44:55 »

Ели здравей! Поздравления за дребилийките, които си купила. Там в Дейзи за обувките, по каталог ли се поръчват? smile
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: април 23, 2007, 11:34:53 »

и аз да се похваля миналата седмица ходих до асеновград но не влязох ни в един сватбен магазин :girlhide:така че нямам никакви впечатления,но мисля един ден да отида специално да разгледам платове за шаферските роклички
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: април 25, 2007, 16:26:52 »

Здравейте момичета. До моята сватба остават 10 дни.
Аз съм от Асеновград и колкото и да ми е неприятно не бих ви препоръчала да си търсите рокли тук. smile
Първо са върха на кича-повечето модели. Не мисля че са и кой знае колко по-евтини.
Моята струваше 460 лв. и я избраг след много дълго колебание.
Продавачките в сватбен салон "Александра" са изключително некоректни и нелюбезни.
Моята рокля я сбъркаха, после я поправяха, после когато я взех се оказа, че не са я стеснили както се бяхме разбрали и пак я връщах обратно в магазина. В крайна сметка стана добре, но след 1 месец разправии и нерви понеже "СТЕ ОТ АСЕНОВГРАД И СМЕ СПОКОЙНИ".

Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: април 26, 2007, 09:08:52 »

Да,на мен ми е много интересно как така преценяват,че като си от там или си от по-близо можеш да ги чакаш "спокойно" до последния момент!!! Oh my ... Аз съм от София,но пак решиха,че е много близо и мога да ходя още доста пъти!!! crazy
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: април 26, 2007, 09:15:04 »

Явно пове4ето магазини са си надвили на масрафа и затова се полу4ава така, нали се носи славата на Градът на булките и си мислят, 4е са единствени. Като 4ета колко некоректни магазини и фирми има там направо се плаша, тъй като и аз там ще ходя!  girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: