Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 19:38:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград  (Прочетена 184751 пъти)

screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: април 12, 2007, 10:51:56 »

И аз мисля, че няма смисъл да се ходи до Асеновград, а особено от Варна. Аз нищо различно и интересно не видях в тамошните магазини. навсякъде имаше едни и същи неща. И винаги магазините са претъпкани. Аз лично не бих пътувала до Асеновград специално. Обаче ми е на път и реших да проверя за какво става въпрос в прослувутия град на булките.
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: април 12, 2007, 11:00:43 »

screwball squirrel, Вие там във Варна имате такъв избор, аз всичките модели, които съм си харесала са на Варненски салони, но жалкото 4е немога да отида, защото ми е много дале4е  sad
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: април 12, 2007, 11:03:27 »

Ооо ама аз не съм от Варна  girl_wink. Аз обикалям салони в София и Смолян. Не знам как е във Варна, но определено в София има по - голямо разнообразие от модели  pardon
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: април 12, 2007, 11:37:22 »

Sorry screwball squirrel, порешно съм разбрала.  smile
Активен
mimi_81
Ентусиаст
**
Публикации: 78

НЕуморима оптимистка

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: април 12, 2007, 22:12:23 »

Аз ходих до Асеновград вчера и съм много разочарована. ...Само в един магазин ми хареса една рокля, логично струваше 850лв., но ми казаха че може да я пробвам само ако съм сигурна че ще я купя ????? та как може да съм сигурна??? и както да е.

Май се сещам за магазина,много са нелюбезни там,до него има магазин за бутикови облекла и там работи бившата ми колежка.Като ходя при нея разбирам за отношението на персонала в магазина.А наистина сега са на вълна абитуриенти,но пък и сезона на сватбите е май-юни-юли и нямат сметка да връщат клиенти...Странна работа.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: април 13, 2007, 09:16:59 »

И аз когато ходих ми казаха почти същото-че ако ще я купувам може да я пробвам!!! ohmyАз просто онемях!!!Даже мога да се обзаложа,че говарим за един и същи магазин!!! beating
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: април 13, 2007, 09:31:09 »

Аз пък останах много доволна от разходката си до Асеновград  good вярно е, че ходих много рано - 10 март и е възможно да са се държали любезно и мило, понеже напливът на абитюренти беше нищожен, но все пак изборът на рокли на нормални цени, което за мен е под 500 лв, е много голям. Моята рокля е оттам и ще я видите съвсем скоро  LOVING качеството е много хубаво и е ушита добре.
При положение че едни и същи фирми шият роклите, които се продават по магазините в цяла България и тези фирми са асеновградски, как може точно там да са ужасни и грозни, а в гругите магазини да не са  crazy (нямам предвид бутиците като Аз и Ти, Одета, Романтика и др.)
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: април 13, 2007, 09:35:15 »

Ита, понеже ми предстой да ходя до там за рокля и аз, понеже свекето ми много иска да отидем до там и да разгледаме, кажи някой хубав магазин. На мен една приятелка ми каза за ателието на Нели Праматарова.  smile
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: април 13, 2007, 09:35:28 »

Ита,съгласна съм с теб!!!Затова някъде напред бях писала,че всеки сам трябва да направи своя избор!!!Аз не смятам,че съм си изгубила времето там!!!Не си купих рокля,но си купих други неща на много прилични цени!!!
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: април 13, 2007, 09:39:25 »

Миналата седмица едни мой познати, на които сватбата е на 21 Май, ходиха до там и двамата са се облякли, поканите са си купили и вси4ко необходимо за сватбата и казаха, 4е са доволно много и от към пари не било скъпо.  girl_wink
Активен
mimi_81
Ентусиаст
**
Публикации: 78

НЕуморима оптимистка

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: април 13, 2007, 10:24:20 »

Ита, понеже ми предстой да ходя до там за рокля и аз, понеже свекето ми много иска да отидем до там и да разгледаме, кажи някой хубав магазин. На мен една приятелка ми каза за ателието на Нели Праматарова.  smile

Освен Нели Праматарова и на "милена" и "александра " са добри ,а също така и на "Соня стил"
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: април 13, 2007, 10:28:01 »

ние утре ще ходим до Асеновград, искаше ми се в делничен ден, но няма как да си взема отпуска в момента !!! smile ще пиша какво сме взели !!!! smile ще ходим с мама и свеки ! пожелайте ми успех !!! smile
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: април 13, 2007, 10:30:12 »

Ели,успех,успех,успех!!!Ще чакаме да разказваш!!! give_rose
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: април 13, 2007, 10:30:34 »

МНОГО успех  Good luck Good luck Good luck
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: април 13, 2007, 10:36:52 »

mimi_81 и на мен тези салони ми допаднаха най-много. Моята рокля е от Милена  kezz В Александра също са красиви роклите, но са на малко по-високи цени.
Успех на всички, които ще ходят до Асеновград  Good luck Очакваме отзиви  danceg
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: