Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 06:04:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
за ревността
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: за ревността (Прочетена 78709 пъти)
Yana_Bah
Ентусиаст
Отг: за ревността
«
Отговор #45 -:
април 26, 2007, 19:25:56 »
Е аз не съм съгласна че жените дето се увъртата са виновни за нечия изневяера... В крайна сметка мъжете не спят с тях насила нали........ имат достатъчно мозък (или може би не- понякога тестостерона не прощава) да вземат решение просто да си тръгнат или да не им обръщат внимание..... Останалото е оправдание и е тъпо да хвърляш вината само на единия човек от участващите в изневярата. Е иска ни се да е така, ама ако трябва да сме честни не е.
Аз хич не съм ревнива и никога не съм била, нито към бъдещия ми мъж, нито към предишни гаджета. Според мен е въпрос на самоувереност, самочувствие и характер на половинката. А понякога и непукизъм.
Лично аз не смятам, че да спиш с друг значи че не обичаш човека до себе си.... Се едно като спа с мажа си и тва изключва лубовта ми към родителите ми примерно........
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #46 -:
май 17, 2007, 12:15:04 »
Аз бях много ревнива и обсебваща като fiibi_bg, а пък за милото да не говоря, много ме тормозеше с неговата ревност, но преди доста години.Но какво стана незнам, пораснахме, улегнахме и помъдряхме може би и разбрахме, че няма нужда да се самоизяжда човек заради пустата му ревност.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #47 -:
май 26, 2007, 12:43:57 »
Цитат на: spirit в май 17, 2007, 12:15:04
Аз бях много ревнива и обсебваща като fiibi_bg, а пък за милото да не говоря, много ме тормозеше с неговата ревност, но преди доста години.Но какво стана незнам, пораснахме, улегнахме и помъдряхме може би и разбрахме, че няма нужда да се самоизяжда човек заради пустата му ревност.
добре че спрях да ревнувам.Незнам как от възрстта ли от какво,но спрях.ужасно е иначе.За този който ревнува и за този,когото ревнуват.Това е болестно състояние за мен.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #48 -:
май 26, 2007, 16:46:03 »
Досега рядко съм ревнувала, защото не са ми давали поводи както бившите ми приятели, така и душито, но много бих се издразнила ако някоя бивша приятелка или позната на душито започне да флиртува с него. Имам чувството че ще скоча и ще и избия зъбите
(съвсем честно)
Активен
Yana_Bah
Ентусиаст
«
Отговор #49 -:
май 29, 2007, 09:40:07 »
О, бившите задължително изведнъж се присещат за приятеля ти след като научат че си има нова връзка... това си е закон... На мен ми се е случвало да му звъни и да му ги говори някви ма аз не съм се сдухвала или ядосвала щото знам че това е абсолютно нормално да се случи и даже и не ме изненада....
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #50 -:
май 29, 2007, 10:46:10 »
Ревността понякога е болестно състояние.Била съм ревнуваната страна и то беше ужасно.Сега толкова се радвам че съм избегнала това.След това при най малкия намек за ревност от отсрещната страна си хващах пътя и бягах като попарена.Мразя ревността а и аз не съм ревнива.Имам доверие пълно на половинката си и смятам че ако не вярваш на един човек по добре е да не си с него.А и имам една много хубава история коята научих.ето я и нея
Един мъж много ревнувал жена си и непрекъснато я подозирал.И тя за да му даде урок скрила любовника си в тоалетната и хванала да меси.По едно време казала на мъжа си я ми свали гащите да отида до тоалетната че са ми мръсни ръцете.Той и свалил гащите а тя му казала.Ако искам да го направя не само че ще го направя ами и ти ще ми свалиш гащите.Така че равността е безполезна.Ако един мъж или жена иска да ти изневери ще го направи независимо колко го следиш.
Има и друго че понякога доверието е много по ангажиращо и кара човека да се чувства отговорен.Свободата е много важно нещо и не бива никой да си позволява да ограничава другия в правото му на избор или на каквото и да е.
Активен
Юлия
Баш Майстор
сем. Николови
«
Отговор #51 -:
май 29, 2007, 11:33:30 »
Евала момиче. Много си права. И това което си написала се потвърждава в живота не веднъж.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #52 -:
май 29, 2007, 14:44:13 »
съгласна съм с gucci,
няма смисъл от ревността и това е глупаво чувство, трябва партнжорите да си имат доверие
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #53 -:
май 29, 2007, 14:45:56 »
добре казано gucci, "ревността е болест"!
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
В очакване на празниците :)
«
Отговор #54 -:
май 31, 2007, 19:46:43 »
Аз също не съм ревнива,но до един момент.Мразя нагли и откровени свалки.Не знам как точно,но имам страшна интуиция за това кога на един мъж му се въртят такива неща в главата.Слава Богу са ми изневерявали само 1 път,но аз не го броя за нещо травмиращо,защото с момчето и без това не бяхме 1 за дуг.Изобщо не ме заболя,само ми помогна да сложа край на тази много кофти връзка....
.
Ревнувам от откровени свалки,но тогава пак не правя сцени,просто се усмихвам от ухо до ухо и показвам още по-ясно(след като явно не е било очевидно
),че мястото е заето
!!!Ще ви призная нещо кофти,от тъмната ми половина
-когато се заговоря с наглата мацка,ужасно много се радвам,ако тя изглежда или е облечена не както трябва(женска му работа
).Не обичам сцени и бих направила такава само,ако съм много вбесена,но на гаджето си,защото той е този,който трябва да удържи фронта.Все пак на хубаво момче всяко момиче гледа да се присламчи.Но после идва негов ред да отбие учтиво атаката,нали
?
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #55 -:
май 31, 2007, 19:59:21 »
С две ръце подкрепям казаното от
Diavolinkata
....
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #56 -:
май 31, 2007, 20:01:26 »
Цитат на: pleasure в май 31, 2007, 19:59:21
С две ръце подкрепям казаното от
Diavolinkata
....
И аз подкрепям, и аз!!!
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #57 -:
юни 01, 2007, 08:05:25 »
ех, това момиченце - Diavolinkata, ни сложи в малкия си джоб с нейните изказвания
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #58 -:
юни 01, 2007, 09:27:04 »
според мен от ревността няма смисъл, защото тя си трови най-вече човека, който я изпитва! Колкото и да го ревнуваш, гадняр ли си е, заглежда ли и заиграва ли се с чуждо и с вериги да го вържеш пак ще го направи, т.е. и да го ревнуваш и не той си е все същия, а когато ревнуваш без никакво основание още по-гадно вредиш на иначе стабилна и незастрашена връзка...... недоверието и съмнението в най-близкия човек означава съмнение в собствената ти значимост!!!!!
P.S. под "ти" имам предвид ревнивите женИ!
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
юни 01, 2007, 09:36:31 »
Има една мисъл, която гласи: "Ревността е страх от превъзходството на другия!"
Аз съм напълно съгласна с нея. За мен да ревнуваш в никакъв случай не означава, че обичаш! Ревността е много коварно чувство,което разяжда и измъчва!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
11