Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 01:39:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Празници
(Модератор:
ina_lemon
) > Тема:
КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!! (Прочетена 173205 пъти)
vanis
Баш Майстор
Отг: КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!
«
Отговор #315 -:
декември 12, 2007, 09:18:30 »
Цитат на: picolina в декември 11, 2007, 20:28:30
Цитат на: vanis в декември 11, 2007, 14:23:43
picolina предстои ни годиншина от сватбите,нали вече си видяла какво се подарява за първа годишнина?(нещо от плат или хавлия
)
Знам ,че ще си купите по-голяма особено като станете трима
а за годишнината,да знам че е "памучна годишнина" (или нещо такова беше) и реших да му купя пижама
нали е памучна.Ти какво си избрала?
Още нищо
,обаче съм харесала коледно одеалце в Метро, още един страхотен копмлект коледни къпри,и един комплект покривки за новата ни голяма трапезарна маса....
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #316 -:
декември 12, 2007, 10:12:21 »
Хайде и аз да си кажа. Ние с милото засега сме купили подаръци само на бащите ни
И двамата по една резачка за пури + по една пура, много са готини в едни кутийка,направени, остава ми само да ги опаковам
Сега имам малък проблем, защото още мисля на мама и на приятелката на баща му какво да вземем
Та мислих мислих и измислих евентуално по една кутия за бижута - дървена или пък от ратан, има много красиви. Какво мислите добре ли е като идея? На сестра ми ще й вземем или суитшърт или чанта, тя е на 17 и си пада по разни шаренки неща, та за нея ми е лесно. На милото аз съм го измислила - ризка и дънки. Даже вчера му купих ризката, много съм доволна
А за дънките, сутринта тайно си мушнах едни в чантата
и после с тях ще ходя да му купя да не объркам нещо номерата
А милото каза, че на мен дядо Коледа щял да ми донесе ски и ски-екипировка и аз
Ама не искам, аз никога не съм карала ски и според милото трябва обаче да се науча
И аз се опитвам да обясня, че нека се науча първо, дори нека първо да се кача на ски, да видя за какво става въпрос и тогава да купуваме ски и екипировки, ама той вика "ааа незнам чух, че дядо коледа това щял да ти донесе, така че аз какво да направя по въпроса"
Да видим ще изляза ли на глава с това диване
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #317 -:
декември 12, 2007, 10:19:51 »
beb4e
кутийките за бижута са много добра идея дори, както и хубава ваза за цветя. Мисля, че всяка жена би се зарадвала
или може би говоря от мое име
А би ли попитала Дядо Коледа от къде ще ти донесе ски екипа, че Снежанка и тя иска
/аз де/
А ние ще си подарим двамата помежду си кой каквото иска /бях писала и в една седмична тема за това/ .... аз искам пръстенче от любимото ми бяло злато, поне ще ми остане хубав спомен, че нищо друго не искам в момента, а за него - той иска анцунг от Адидас, но понеже има и много претенции какъв да бъде, ще го водя сам да си го избира
«
Последна редакция: декември 12, 2007, 15:11:44 от Katitka
»
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #318 -:
декември 12, 2007, 10:28:14 »
Ох въпроса с подаръците е много сложен
Ние с кумата решихме да подарим на кума и на милото масажи и спа процедури
Той милото отдавна иска да ходи на масаж, но не можеше да се престраши, а и кума си пада по тези работи затова сега ще ги пращаме заедно на отдих
А пък и ние с кумата може някаква такава глезотийка да си подарим
А иначе с милото решихме да си вземем спален комплект за нова година от онези цветните и хубавите на TAC, но да видим живот и здраве дотогава какво ще измисли
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266
«
Отговор #319 -:
декември 12, 2007, 10:38:33 »
Вчера с мъжа ми поразгледахме марковите очила и аз си харесах едни на ДИОР и ВОГ но са скъпи за това ще изчакам до началото на януари когато тук започват намаленията ...ама добре че не са като намаленията в БГ и тогава смятам да си избера м/у двете марки.Поне че знам че са оригинални и са от последната колекциа на съответната фирма ....но до тогава да сме живи и здрави има още време
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #320 -:
декември 12, 2007, 10:44:44 »
И аз да се похваля с моята украса дано да ви хареса но на мен си мие много уютно така
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266
«
Отговор #321 -:
декември 12, 2007, 10:48:09 »
Иначе ние доста се поохарчихме с подаръците за БГ за сем.на сестра ми ,за майка и татко, за дядо , за родителите на мъжа ми, ........за брат му не сме взимали нищо, но пък той ще ни гостува в Италия така че,за него и това си е подарък .Абе много подаръци много чудо ,а аз ще получа подараци от близките си ама няма да са такива каквито аз искам.Но мога ли да кажа на свеки например -не не м и взимай това искм едикакво си.........ето тя ми е взела някаква златна плочка за синджирчето ми ама аз не го нося това синджирче, ама както и да е ще се направя че ми харесва.Та все така се получава обикновенно гледаш да зарадваш другите, а за теб едно голямо нищо или нещо за отбиване на номера
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #322 -:
декември 12, 2007, 11:05:58 »
Dafni
добре се е получила украсата ти- усеща се празничното настроение
И аз искам да си купим такава коледна покривка като вашата, но милото се дърпа, а на мен много ми харесват
MIXAELA
ние затова сме решили този проблем с подаряването и роднините като си казваме кой от какво има нужда
Няма смисъл да се подаряват ненужни неща и такива на които другия няма да се зарадва- затова направо всеки си казва без да има обидени
Аз предпочитам хората на които подарявам подаръци да си ги харесват и да им се радват, а не да се чудят какво да ги правят и да се чудят как да изкривят усмивка за благодарност
При нас и свеки ме пита какво да ми купи и ако не може да излезем ми дава парички, и ние процедираме с нея по същия начин, защото и тя не харесва всичко и се цупи, а като я питаме си казва и много се радва после
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #323 -:
декември 12, 2007, 11:11:43 »
Веси мила и при нас е така в повечето случаи.Има хора, за които можеш да измислиш податръм, но за други ако не си кажат трябва да гадаеш и д аподариш нещо колкто да отбиеш номера....А никой не иска така да става!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #324 -:
декември 12, 2007, 11:23:58 »
Аз лично тази година май ще се размина с индивидуалните подаръци!!!
Освен за милото,разбира се!!!Мисля да подаря общи подаръци на нашите,свекър ми и свекърва ми и девер ми и етърва ми!!!В смисъл нещо за къщата-коледно!!!Харесала съм едни коледни покривки,много красиви и като ги аранжирам с някакви подходящи коледни свещи...Мислите ли,че мога да подаря такива неща!!!Дайте и други предложения,но скромни моля!!!
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #325 -:
декември 12, 2007, 11:29:18 »
Десиславка аз така правя от години.Купувам нещо общо.Вероятността да не го харесат е много по-малка от индивидуалните подаръци. Подарявала съм покривки, коледни венци на врата, коледни свещници,играчки за елхата и всякакви други такива.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #326 -:
декември 12, 2007, 11:30:53 »
Десиславка
, ако правилно интерпретирам твоето "скромно", мисля, че можеш да вземеш шалове
-аз миналата зима подарих страхотен шал за 8лв. за един рожден ден-мъжки шал имам предвид.Ако не искаш шал за дамите,какво ще кажеш за ръкавички? Иначе и кутийките за бижута са хубава идея и съвсем не са скъпи-има различни видове и размери.
Ако пък държиш да е семейно, според мен можеш спокойно да разгледаш за сувенири
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #327 -:
декември 12, 2007, 11:35:44 »
Ехааа, вече заподаръци си говорим, супер!!!
Аз мног им се радвам, като малките деца съм!!!
Тази година си имам и един малко подранил подарък - моят син и съм много щастлива!!!
А иначе за близките - За моите родители и за брат - защото ще сме заедно и на двата празника - винаги купуваме подарък заедно, например майка ми на 24.12 има и имен ден и трябва или 2 подаръка, или 1 по-голям, затова събираме парите с башами и брат ми и й купуваме общо, нещо по-така, по същия начин купуваме за баща ми и брат ми и мисля, че е много добре, а те си казват - научих ме ги вече - какво искат!!
За свеки няма да купуваме, не е заслужила жената, а и тя никога нищо не ни/ми е подарила за празника, нито пък ни е канила, но това е друга тема!!!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #328 -:
декември 12, 2007, 11:55:17 »
И аз съм се сбъркала с тея подаръци...направо не знам, досега съм ги нагласила така: За моята любов-Истинска звезда от съзвездие Близнаци, за мама-скъпички кремове, че тя милата все за другите гледа и за нея все не остава, а знам на тяхната възраст как им се иска да се мажат против бръчки
, а пък и тя има имен ден на 24-ти, на брат ми-или някоя дрешка, или кецове, маратонки, на баща ми-риза с вратовръзка или пуловерче, на един мъж никога не са излишни, на свеки- ваучер за 10 посещения на клуб по танци-спортни, латино, народни. На кумувете още нищо не съм измислила, те не сиакт да си подаряваме, ама не мога така аз, те са ни кумуве, ние трябва да им подарим, а пък те ако искат, аз знам, че при тях е до пари, не до желание и искам да си им направя хубави подаръци! И вчера на бйби му викам, без той да знае за Звездата-любооов, а ние какво ще си подаряваме и той ми вика, чакай първо да оправиме другите и после ще мислим за нас, като идеята беше да си купим еднакви нови телефони, ама нали не ми е малко окото, аз си избах егати телефона и бейбито ми вика е сега 2000 лева за нови телефони откъде да взема...
и аз паднах...не за парите, ами за идеята, а той не е по изненадите и ако не ме изненада с нещо, ще го удуша, честно ви казвам!!!
Ама и аз съм си мазохистка, ще си трая до последно, ще му подаря звездата и само да няма нищо за мене ще ме четете в Нощен труд!
Иначе нашите са решили да ни вземат микровълнова, което е супер, щото ние само това си нямаме, обаче проблема, е че те сега точно не цъфнали и вързали, а майка ми иска да ни вземе точно АЕG, за да ни била като другите уреди, ама тя е 300-400 лв, ебаси печката, с извинение
, и ние с Емил им викаме, че не сиакме, но аз си знам майката, че просто нямаме шанс да не я вземе, тя която ни подариха лап-топ и полу-професионален фотоапарат за сватбата, МИЛИЧКИТЕ МИ ТЕ!
А свеки нито ни е подарила нещо за сватбата, а сега ще я видя и за Коледа, сега ще гледате сеир, чакам с нетърпение да дойде 24-ти през ноща и ще хвърчат глави, като им раздам подаръците, дали няма да умрат от срам Емил и майка му и пред моето семейство!
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #329 -:
декември 12, 2007, 12:23:42 »
dafni украсата ви е станала много хубава и ние сложихме подобен гирлянд на прозореца, много хубаво стана.
Bulechka ти наистина имаш най-големия подарък. Да ви е жив и здрав
Десиславка, идеите за подаръци на avva_stz много ми харесват. Никога не съм се сещала да подаря шал за Коледа, а това всъщност е готин подарък
Но и общите подаръци са добра идея- нещо семейно пак е подходящо за празника
BaBy дано пък приятно да те изненадат свеки и мъжа ти с подаръци. Знае ли човек
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23