Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 01:39:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!  (Прочетена 173205 пъти)

vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #315 -: декември 12, 2007, 09:18:30 »

picolina предстои ни годиншина от сватбите,нали вече си видяла какво се подарява за първа годишнина?(нещо от плат или хавлия funnytooth)

Знам ,че ще си купите по-голяма особено като станете трима blum
а за годишнината,да знам че е "памучна годишнина" (или нещо такова беше) и реших да му купя пижама pardon нали е памучна.Ти какво си избрала?
Още нищо crazy,обаче съм харесала коледно одеалце в Метро, още един страхотен копмлект коледни къпри,и един комплект покривки за новата ни голяма трапезарна маса....
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: декември 12, 2007, 10:12:21 »

Хайде и аз да си кажа. Ние с милото засега сме купили подаръци само на бащите ни  blush huhhuh.gif И двамата по една резачка за пури + по една пура, много са готини в едни кутийка,направени, остава ми само да ги опаковам Bravo Сега имам малък проблем, защото още мисля на мама и на приятелката на баща му какво да вземем huhhuh.gif Та мислих мислих и измислих евентуално по една кутия за бижута - дървена или пък от ратан, има много красиви. Какво мислите добре ли е като идея? На сестра ми ще й вземем или суитшърт или чанта, тя е на 17 и си пада по разни шаренки неща, та за нея ми е лесно. На милото аз съм го измислила - ризка и дънки. Даже вчера му купих ризката, много съм доволна danceg А за дънките, сутринта тайно си мушнах едни в чантата laugh и после с тях ще ходя да му купя да не объркам нещо номерата pleasantry А милото каза, че на мен дядо Коледа щял да ми донесе  ски и ски-екипировка и аз Oh my ... Ама не искам, аз никога не съм карала ски и според милото трябва обаче да се науча  funnytooth И аз се опитвам да обясня, че нека се науча първо, дори нека първо да се кача на ски, да видя за какво става въпрос и тогава да купуваме ски и екипировки, ама той вика "ааа незнам чух, че дядо коледа това щял да ти донесе, така че аз какво да направя по въпроса" laugh Да видим ще изляза ли на глава с това диване  nea
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #317 -: декември 12, 2007, 10:19:51 »

beb4e кутийките за бижута са много добра идея дори, както и хубава ваза за цветя. Мисля, че всяка жена би се зарадвала  Wink или може би говоря от мое име  blush А би ли попитала Дядо Коледа от къде ще ти донесе ски екипа, че Снежанка и тя иска  laugh /аз де/

А ние ще си подарим двамата помежду си кой каквото иска /бях писала и в една седмична тема за това/ .... аз искам пръстенче от любимото ми бяло злато, поне ще ми остане хубав спомен, че нищо друго не искам в момента, а за него - той иска анцунг от Адидас, но понеже има и много претенции какъв да бъде, ще го водя сам да си го избира  Santa

« Последна редакция: декември 12, 2007, 15:11:44 от Katitka » Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #318 -: декември 12, 2007, 10:28:14 »

Ох въпроса с подаръците е много сложен  Girl_hide Ние с кумата решихме да подарим на кума и на милото масажи и спа процедури  good Той милото отдавна иска да ходи на масаж, но не можеше да се престраши, а и кума си пада по тези работи затова сега ще ги пращаме заедно на отдих  laugh А пък и ние с кумата може някаква такава глезотийка да си подарим  Girl_hide
А иначе с милото решихме да си вземем спален комплект за нова година от онези цветните и хубавите на TAC, но да видим живот и здраве дотогава какво ще измисли Girl_hide
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #319 -: декември 12, 2007, 10:38:33 »

Вчера с мъжа ми поразгледахме марковите очила и аз си харесах едни на ДИОР и ВОГ но са скъпи за това ще изчакам до началото на януари когато тук започват намаленията ...ама добре че не са като намаленията в БГ и тогава смятам да си избера м/у двете марки.Поне че знам че са оригинални и са от последната колекциа на съответната фирма ....но до тогава да сме живи и здрави има още време  smile I-love-winter Christmas tree santz
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: декември 12, 2007, 10:44:44 »

И аз да се похваля с  моята украса дано да ви хареса но на мен си мие много уютно така  Wink

Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #321 -: декември 12, 2007, 10:48:09 »

Иначе  ние доста се поохарчихме с подаръците за БГ за сем.на сестра ми ,за майка и татко, за дядо , за родителите на мъжа ми, ........за брат му не сме взимали нищо, но пък той ще ни гостува в Италия така че,за него и това си е подарък .Абе много подаръци много чудо ,а аз ще получа подараци от близките си ама няма да са такива каквито аз искам.Но мога ли да кажа на свеки например -не не м и взимай това искм едикакво си.........ето тя ми е взела някаква златна плочка за синджирчето ми ама аз не го нося това синджирче, ама както и да е ще се направя че ми харесва.Та все така се получава обикновенно гледаш да зарадваш другите, а за теб едно голямо нищо или нещо за отбиване на номера cray
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #322 -: декември 12, 2007, 11:05:58 »

Dafni добре се е получила украсата ти- усеща се празничното настроение  give_rose Bravo И аз искам да си купим такава коледна покривка като вашата, но милото се дърпа, а на мен много ми харесват Girl_hide
MIXAELA ние затова сме решили този проблем с подаряването и роднините като си казваме кой от какво има нужда good Няма смисъл да се подаряват ненужни неща и такива на които другия няма да се зарадва- затова направо всеки си казва без да има обидени Girl_hide Аз предпочитам хората на които подарявам подаръци да си ги харесват и да им се радват, а не да се чудят какво да ги правят и да се чудят как да изкривят усмивка за благодарност good При нас и свеки ме пита какво да ми купи и ако не може да излезем ми дава парички, и ние процедираме с нея по същия начин, защото и тя не харесва всичко и се цупи, а като я питаме си казва и много се радва после smile
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: декември 12, 2007, 11:11:43 »

Веси мила и при нас е така в повечето случаи.Има хора, за които можеш да измислиш податръм, но за други ако не си кажат трябва да гадаеш и д аподариш нещо колкто да отбиеш номера....А никой не иска така да става!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: декември 12, 2007, 11:23:58 »

Аз лично тази година май ще се размина с индивидуалните подаръци!!! cray Освен за милото,разбира се!!!Мисля да подаря общи подаръци на нашите,свекър ми и свекърва ми и девер ми и етърва ми!!!В смисъл нещо за къщата-коледно!!!Харесала съм едни коледни покривки,много красиви и като ги аранжирам с някакви подходящи коледни свещи...Мислите ли,че мога да подаря такива неща!!!Дайте и други предложения,но скромни моля!!! blush
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #325 -: декември 12, 2007, 11:29:18 »

Десиславка аз така правя от години.Купувам нещо общо.Вероятността да не го харесат е много по-малка от индивидуалните подаръци. Подарявала съм покривки, коледни венци на врата, коледни свещници,играчки за елхата и всякакви други такива.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #326 -: декември 12, 2007, 11:30:53 »

Десиславка, ако правилно интерпретирам твоето "скромно", мисля, че можеш да вземеш шалове good-аз миналата зима подарих страхотен шал за 8лв. за един рожден ден-мъжки шал имам предвид.Ако не искаш шал за дамите,какво ще кажеш за ръкавички? Иначе и кутийките за бижута са хубава идея и съвсем не са скъпи-има различни видове и размери. pardon Ако пък държиш да е семейно, според мен можеш спокойно да разгледаш за сувенири good
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: декември 12, 2007, 11:35:44 »

Ехааа, вече заподаръци си говорим, супер!!! yahoo Аз мног им се радвам, като малките деца съм!!! blush danceg

Тази година си имам и един малко подранил подарък - моят син и съм много щастлива!!! heart

А иначе за близките - За моите родители и за брат - защото ще сме заедно и на двата празника - винаги купуваме подарък заедно, например майка ми на 24.12 има и имен ден и трябва или 2 подаръка, или 1 по-голям, затова събираме парите с башами и брат ми и й купуваме общо, нещо по-така, по същия начин купуваме за баща ми и брат ми и мисля, че е много добре, а те си казват - научих ме ги вече - какво искат!! good За свеки няма да купуваме, не е заслужила жената, а и тя никога нищо не ни/ми е подарила за празника, нито пък ни е канила, но това е друга тема!!!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: декември 12, 2007, 11:55:17 »

И аз съм се сбъркала с тея подаръци...направо не знам, досега съм ги нагласила така: За моята любов-Истинска звезда от съзвездие Близнаци, за мама-скъпички кремове, че тя милата все за другите гледа и за нея все не остава, а знам на тяхната възраст как им се иска да се мажат против бръчки Wink, а пък и тя има имен ден на 24-ти, на брат ми-или някоя дрешка, или кецове, маратонки, на баща ми-риза с вратовръзка или пуловерче, на един мъж никога не са излишни, на свеки- ваучер за 10 посещения на клуб по танци-спортни, латино, народни. На кумувете още нищо не съм измислила, те не сиакт да си подаряваме, ама не мога така аз, те са ни кумуве, ние трябва да им подарим, а пък те ако искат, аз знам, че при тях е до пари, не до желание и искам да си им направя хубави подаръци! И вчера на бйби му викам, без той да знае за Звездата-любооов, а ние какво ще си подаряваме и той ми вика, чакай първо да оправиме другите и после ще мислим за нас, като идеята беше да си купим еднакви нови телефони, ама нали не ми е малко окото, аз си избах егати телефона и бейбито ми вика е сега 2000 лева за нови телефони откъде да взема... shok и аз паднах...не за парите, ами за идеята, а той не е по изненадите и ако не ме изненада с нещо, ще го удуша, честно ви казвам!!! diablo Ама и аз съм си мазохистка, ще си трая до последно, ще му подаря звездата и само да няма нищо за мене ще ме четете в Нощен труд!  funnytooth funnytooth funnytooth Иначе нашите са решили да ни вземат микровълнова, което е супер, щото ние само това си нямаме, обаче проблема, е че те сега точно не цъфнали и вързали, а майка ми иска да ни вземе точно АЕG, за да ни била като другите уреди, ама тя е 300-400 лв, ебаси печката, с извинение pardon, и ние с Емил им викаме, че не сиакме, но аз си знам майката, че просто нямаме шанс да не я вземе, тя която ни подариха лап-топ  и полу-професионален фотоапарат за сватбата, МИЛИЧКИТЕ МИ ТЕ!  Love girl А свеки нито ни е подарила нещо за сватбата, а сега ще я видя и за Коледа, сега ще гледате сеир, чакам с нетърпение да дойде 24-ти през ноща и ще хвърчат глави, като им раздам подаръците, дали няма да умрат от срам Емил и майка му и пред моето семейство! banana laugh funnytooth focus focus focus
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: декември 12, 2007, 12:23:42 »

dafni украсата ви е станала много хубава и ние сложихме подобен гирлянд на прозореца, много хубаво стана.

Bulechka ти наистина имаш най-големия подарък. Да ви е жив и здрав  heart

Десиславка, идеите за подаръци на avva_stz много ми харесват. Никога не съм се сещала да подаря шал за Коледа, а това всъщност е готин подарък smile Но и общите подаръци са добра идея- нещо семейно пак е подходящо за празника smile

BaBy дано пък приятно да те изненадат свеки и мъжа ти с подаръци. Знае ли човек  pardon
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: