Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 09:35:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!  (Прочетена 173368 пъти)

didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: декември 10, 2007, 15:28:37 »

good Добър избор! И аз много харесвам подарък като часовник или портмоне, но разбира се веднъж, ако не е подаряван досега, че не може всяка година нов нали...
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: декември 10, 2007, 15:57:38 »

Аз обичам практичните подаръци и винаги подарявам нещо, от което има нужда.Той милото искаше пуловер и затова...Защо не се влушаш в желанията му или ако заговори за нещо...Или пък излезте уж за подаръци на другите,а междувременно ако той се загледа в нещо може после да го изненадаш Wink
Toва го правя редовно, ще помисля много добре и аз обичам практичните подаръци и ще го изненадам  yahoo
Благодаря ти Диди!
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: декември 10, 2007, 16:17:48 »

Ванис,елхичката ви е прекрасна и аз преди имах само малки елхички,но сега имаме повеè място в къщи и си купихме голяма.
Що се отнася за подаръците,и ние сме за практичните good но винаги купуваме едни и същи на всички да не се сърдят,е да де имам предвид от едно и също естество tease миналата година бяха парфюмни комплекти,а тази сме заложи ли на дрехи girl_wink
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: декември 10, 2007, 16:24:49 »

Вероника миличка дано съм била полезна...Ще стискам палци да се измисли нешо хубаво!
picolina много добра идеят наистина! good
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #289 -: декември 11, 2007, 03:05:24 »

Аз обичам практичните подаръци и винаги подарявам нещо, от което има нужда.Той милото искаше пуловер и затова...Защо не се влушаш в желанията му или ако заговори за нещо...Или пък излезте уж за подаръци на другите,а междувременно ако той се загледа в нещо може после да го изненадаш Wink

Диди, то сигурно е заради името, което носим  Wink, но и аз предпочитам практичните подаръци.
И тази година като всяка друга, аз пазарувам до последния момент. Моят съпруг много държи на изненадите в подаръците и е голям ужас да измислям нови идеи всяка година. Тази година съм се спряла на няколко ризи, 2-3 любими негови филма, нов портфейл и часовник - това ще му е предостатъчно. Е, естествено не мога да се меря със свекървата, която пръска луди пари за подаръци за Коледа, но тя и на мен купува достатъчно, така че няма да оплаквам. А аз понеже съм нескромна си написах списък с подаръци за мен и  го дадох на съпруга ми за улеснение.  girl_wink
Активен
margi
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #290 -: декември 11, 2007, 04:29:12 »

моя красавец, милички каза че неговия подарък ще е нова година на екзотичен остров.  give_rose *THUMBS*Много съм щастлива.  *INLOVE*Обачеее каза че от мен иска илли бебе или нищо. И аз май наистина подърк няма да имам huhhuh.gif Като е толкоз непоклатим или беб(е или нищо...... kiss kiss
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #291 -: декември 11, 2007, 08:43:43 »

Ееее, Марги благородничко ти завиждам...............за бебето също е хубаво...но ти си знаеш най добре  blum.Аз в неделя купих на съпруга за рожденния ден подарък.Бяхме в един магазин за авто-дунджурий  blum и той с приятелите му почнаха да обсъждат готините касетофони и моят мъж  си хареса един SONI с всички екстри ..........ама всички......cd, blutoot, usb и какви ли oще не и мъжа ми тръгна да си го купува и аз ми казах ,че ако това иска мога аз да му го купя /бях си заделила парички/ и той се изненада приятно и се съгласи така ,че  сега поне със сигурност знам че подаръка го е изкефил  yahoo.А аз съм си поръчала на Дядо Коледа едни маркови очила ама още не съм си харесала модела ...та в тази връзка Дядо Коледа ми каза като си избера очилата да му се обадя ,че последния път според него всички очила дето съм мерила ми отивали ама аз много претенциозна  laugh funnytooth.Днес следобяд отиваме да си търся пак очила дано си намеря че Дядо Коледа лекичко се изнерви вече
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: декември 11, 2007, 10:22:03 »

Ами Диди пожелавам ти твоят дядо Коледа да ти изпълни списъкът с желаните подаръци или поне повечето от тях!! santz
MIXAELA побързай с избора, че дядо ти Коледа да не се откаже накрая... blum
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: декември 11, 2007, 11:20:16 »

ето един коледен поздрав за всички: Дано да ви се отвори, че иска да имаш инсталиран Flash Player 9  и не винаги се отваря:
http://www.elfyourself.com/?id=1297270884
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: декември 11, 2007, 11:22:49 »

на екзотичния остров ще спретнете едно екзотично бебе  pardon кво има да му мислите
моя мъж иска футбулни обувки е как може ми кажете такова светотатство писна ми от тея обувки за ритане и аз го излъгах че джуджетата не правят такива  Wink няма да му купя обувки та квот ще да става !!!!а и ако ги взимам трябва да е с него тогава каква изненада ще е  nea
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: декември 11, 2007, 11:43:51 »

ето един коледен поздрав за всички: Дано да ви се отвори, че иска да имаш инсталиран Flash Player 9  и не винаги се отваря:
http://www.elfyourself.com/?id=1297270884

Това с елфите е много весело. Ние миналата година цялата фирма се бяхме направи на елфи и си се пращахме един на друг. Много беше забавно  tease tease tease
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: декември 11, 2007, 11:53:01 »

радвам се, че ти се е отворило и ти харесва tease Наистина е много идиотско.... laugh funnytooth laugh
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #297 -: декември 11, 2007, 11:53:57 »

Аз пък вече си получих подаръците...два комплекта бижута си бях харесала- джунджурийки,не нещо скъпо и претенциозно...а милото ме изненада и с нов телефон /защото досега твърдоглаво карах със стари телефони и на всички отговарях с репликата, че когато си изкарам аз пари за хубав телефон,тогава ще си купя-ама милото реши вече да не ме пита,а направо да действа...и ме постави пред свършен факт pardon/...а както казах,той иска яке от мен... pardon
На брат ми ще дадем пари,а всички останали-не сме ги измислили още...То свекитата и двамата имаха рождени дни наскоро-свеки ноември, свекъра-сега в събота...започва серия при нас от именници и рожденици в кратки срокове и е много трудно с подаръците Girl_hide
Активен
margi
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #298 -: декември 11, 2007, 11:55:12 »

kleo_20 , ти ме разби Bravo
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #299 -: декември 11, 2007, 12:27:51 »

didi_vla1983 ,чакам Дядо Коледа да се прибере от работа към и веднага го замъквам в един търговски център близо до нас .Там се надявам да намеря това което търся...айде стискайте палци и за това  DANCE
Марги тук времето е толкова гадно, че направо благородно ти завиждам за екскурзийката
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: