Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 09:53:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
237
238
[
239
]
240
241
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1676674 пъти)
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #3570 -:
септември 18, 2007, 13:32:54 »
Диде стискаме палци по-бързо да ти направят роклята и да стане идеалната рокля
.
Миличка Клео да знаеш, че изстрадах твоята сватба повече и от моята. Мила като те виждам колко много се притесняваш, че стават трудно и бавно нещата и как тежко ги изживяваш и се тревожиш, ми идва да дойда да ги намятам всичките
дето само се пречкат и мотат и не си изпълняват задачите в срок и едва след като те видя вече доволна и спокойна омъжена жена да се прибера. Много е неприятно, че те бавят така в магазина и не се съобразяват, че трябва да е готова доста преди датата роклята, за да може да се успокоиш, че готова. Знай че скоро ще бъде готова и закачена някъде у вас и само ще чака деня, в който ще я облечеш и тя да завърши образа ти на щастливо влюбена булка и в момента в който влезе твоя бъдещ мъж ще му спре дъха и ще му пресъхне гърлото от възхита, защото най-красивата булка, която е виждал е неговата сладка Клео и в този момент ще забравиш и за кривите шивачки в магазина, и за Еконт и за всички останали измъчили те през тези месеци на подготовка.
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #3571 -:
септември 18, 2007, 14:27:26 »
и аз те подкрепям Клео!!!Още малко мила се дръж и ще видиш, че са си заслужавали нервите и чакането!
tanichka, veselyshko благодаря ви сладки ,ч е още мислите за мен!Айде дано да стане вече и да се похваля, че вече нямам търпение
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
«
Отговор #3572 -:
септември 18, 2007, 15:13:37 »
didi_vla1983 как няма да те мислим, че без рокля накъде, остави сватбата ами нали на парти ще ходим след това
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3573 -:
септември 18, 2007, 15:44:57 »
верно, да не забравя..
Много ще е забавно!!!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #3574 -:
септември 18, 2007, 15:55:26 »
tanichka много си мила и много ти благодаря за думите :'(трогна ме!!!не са ми се обадили за роклята още а обещаха че ще дойде днес и ще ми се обадят още днес
вече не зная какво да мисля
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #3575 -:
септември 18, 2007, 16:04:06 »
Мили Криси, току що прочетох за твоите неприятности с Принцес. Искам да ти кажа, че моята рокля също е шиха в Принцес в офиса им в Благоевград. Може би имах невероятен късмет. Беше неделя и една от дизайнерките отвори само заради мен салона, защото разбра че не съм от Благоевград и на другият ден пътувах. При това и звъннах на телефон от рекламата без да се познаваме една друга. След двучасови размисли, проби на модели и цветове си избрах роклята. Пробата беше на дата по мое желание след 2 седмици, защото трябваше да се съобразя кога мога да пътувам. В деня за пробата имах малки допълнения към нея, след няколко часа я мерих отново и остана само подгъва. После я видях чак в деня на сватбата си. А воала...... изобщо пък него бях виждала, само обясних как го искам.
Сега следва да споделя и впечатленията си от персонала. Дизайнерките Соня и Силвана са НЕВЕРОЯТНИ. Освен че съобразиха съвсем човешки с бюджета ми, търпеливо направиха всички промени и присъстваха и двете на пробата ми. Момичето, което беше там ми напомня много на твоите продавачки. В момента в които усетих на къде отиват нещата настоявах да дойдат Соня и Силвана. Нито асистентката им нито шивачките знаяха за детайлите по-модела. На всичкото отгоре когато моя приятелка отиде да вземе готовата рокля са искали определана сума над договорена, която тя разбира се е платила. НО още на другият ден ми се обади Силвана за да ми се извини за станалата грешка и да ме попита къде да ми изпратят парите. Разказах ти Криси всичко това за да ти кажа че ако много харесваш модела на роклята си говори с двете дизайнерки или просто се разходи до Благоевград. Аз лично съм много доволна от това, което се получи ... от модела до материята (снимки можеш да видиш в галерията). Жалко е че такива невъзпитани жени похабяват труда на иначе талантливи и слънчеви момичета.
Активен
Кашарел
Любопитен
Щастливка
«
Отговор #3576 -:
септември 19, 2007, 11:34:08 »
Дарлинг.
..просто си прекрасна.Много красива булка със страхотна рокля.Благодаря ти много за милите думи.Довечера съм на проба пак..и трябва да е готова.Единствено трябва да са останали камъните сваровски да нашия по бюстието.Дано са я оправили.Нормално е в Благоевград да са мили.Там ас си дизайнерките, а тук са продавачки..които правят леки корекции.Моля се да са я оправил.Влюбена съм в роклята си и нямам търпение да я видя довечера.Дано не се разочаровам пак и не се налага да ходя утре в Асеновград да търся нова.
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #3577 -:
септември 19, 2007, 12:00:35 »
Крисси, миличка дано днес всичко да е наред - стисма ти палци да се върнеш доволна и щастлива.
Аз тази седмица вече мога да пообиколя за рокля - май е крайно време
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #3578 -:
септември 19, 2007, 12:03:20 »
Крисси
късмет днес мила и не им се оставяй да ти развалят настроението и да ти говорят глупости
Вероника
хайде стискам палци и на теб да откриеш такава рокля каквато искаш- усещането е наистина прекрасно
Активен
Вероника
«
Отговор #3579 -:
септември 19, 2007, 12:06:16 »
Цитат на: veselyshko в септември 19, 2007, 12:03:20
Крисси
късмет днес мила и не им се оставяй да ти развалят настроението и да ти говорят глупости
Вероника
хайде стискам палци и на теб да откриеш такава рокля каквато искаш- усещането е наистина прекрасно
Ох аз знам какво искам ама се притеснявам с моите форми
Активен
Кашарел
Любопитен
Щастливка
«
Отговор #3580 -:
септември 19, 2007, 12:13:57 »
Вероника и Веселушко
, благодаря момичета
Няма да се давам в никакъв случай.
Вероника
, мила наистина е крайно време да отиваш да си търсиш рокличка.Не чакай.Аз хем не чаках...и пак проблеми..Стискам палци да не минеш през това което преживях аз.пожелавам ти да си намериш най-красивата рокля
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3581 -:
септември 19, 2007, 12:20:33 »
Крисси и аз ще стискам палци, дано бъдеш най-прекрасна с ТВОЯТА рокля!
Вероника нямаш време мила, не оставяй за накрая, че не се знае на какви ще попаднеш и ти....Виж аз как се наложи когато ми беше готова роклята да търся нова и сега да чакам повторно............
Активен
Вероника
«
Отговор #3582 -:
септември 19, 2007, 12:26:01 »
Да, да ама аз докато се наканя - малко се притеснявам.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #3583 -:
септември 19, 2007, 13:35:16 »
Благодаря ти много Криси
Ще чакам с нетърпение да разкажеш как е минало.
Активен
veronika_4
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #3584 -:
септември 19, 2007, 14:12:03 »
Здравейте, моето събитие предстои и си нямам и идея кога трябва да си харесам рокля, след като датата на сватбата е 15 декември
Моля, ви дайте ми някакъв съвет
Пишете само на кирилица!
«
Последна редакция: септември 19, 2007, 14:19:35 от maria_lakova
»
Активен
Страници:
1
...
237
238
[