Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 11:09:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
ХЪРКАНЕТО-Помогнете!!!
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ХЪРКАНЕТО-Помогнете!!! (Прочетена 68396 пъти)
goldi
Баш Майстор
Отг: Помощ, мъжът ми хърка...
«
Отговор #60 -:
януари 10, 2009, 12:37:11 »
Ние вече спим отделно, защото аз нещо сега не мога да спя добре нощем и се изнервям. На 20 януари ще ходим в София при проф. Едрев да видим от какво е това хъркане.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #61 -:
март 01, 2009, 01:54:07 »
Сестричката
, би ли казала къде и при кого ходи половинката ти за лечение? Защото болка, болка, ама и спането в отделни стаи, макар и от време на време, си е кофти тръпка...А и хъркането не е симптом за нищо хубаво, така че...
Благодаря ти предварително
Голди
, как мина при д-р Едрев? Дай малко подробности, моля те
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185
«
Отговор #62 -:
март 03, 2009, 20:08:07 »
момичета, спасението е само едно според мен, но важи ако спите дълбоко. Заспивате вие, а след вас и мъжа ви. това съм го изпробвала с баща си... който е като резачка за дърва
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #63 -:
март 03, 2009, 23:59:07 »
Петето 77
, при нас не става, защото и двамата си лягаме късно, тоест трябва да се надпреварваме кой кога ще легне...А и аз спя леко...
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #64 -:
март 04, 2009, 10:53:37 »
Ами за проф. Едрев какво да ти кажа с две думи мошеник. Ходихме, каза, че мъжа ми имал удебеление на едната ноздра и ако иска да се оперира, но най-добре било да си спим отделно, пък и нали сме чакали бебе, така или иначе ще сме си спели отделно. Взе 50 лева за преглед 5 минути
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #65 -:
март 04, 2009, 10:57:22 »
Ааах, че ме ядоса тоя смотаняк!
Така или иначе, щели сте да спите отделно!!! Че него кво го интересува това?! Все едно е много приятно...
Аз обещавам, веднага като напреднем и ние по този въпрос, да пиша и да дам повече инфо. Абе, не може да няма спасение и лечение
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #66 -:
март 05, 2009, 16:07:48 »
Извинявам се за закаснението с което отговарям,ама тотално бях изключила за темата :prepare-fish:Наистина сумата която дадохме,като сложиш прегледите и сумата за апликаторчето,се събират примерно към 400 лева,но сме много доволни с моето слънчице.Професорът ,който ни помогна ,за съжаление не му помня името,може да бъде открит в отделението по Уши нос и гърло на болница Царица Йоана в София и е доста сериозен и много добър специалист.Ако наистина става въпрос за проблема Меко небце,мисля че той е точния човек.Все пак строго специфично е за всеки.Определено не съжаляваме и двамата,дадохме сериозна сума,но има и друго-че апликаторът може да се ползва и друг път,така че ако не стане от първия може пак да се пробва.Професорът не ни даде гаранция че ще стане от веднъж,но ето че извадихме късмет и се получи-СПОКОЕН СЪН И ЗА ДВАМАТА
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #67 -:
март 05, 2009, 17:03:35 »
Дааа когато диагнозата е меко небце добре, но в нашия случай казаха одебеляване на едната ноздра и там операцията съвсем не е400 лева, а около 3000 без някаква гаранция за хъркането. Вие сте излезли късметлии
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #68 -:
март 05, 2009, 21:33:27 »
ооо това е доста сериозно.Така е права си ,че е късмет.Дано всичко се нареди и при вас @}->--Няма ли друга алтернатива,друг доктор?
Активен
marcho
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #69 -:
април 08, 2009, 07:12:07 »
аз имам такава операция, преди 3 години ми я правиха! Никакъв резултат, а няма да коментирам за болката по време на операцията! Това рушене на хрущяла е отвратително! А и поне да имаше ефект! Не си струва, наистина!!!
Активен
Bulkata233
Любопитен
«
Отговор #70 -:
април 11, 2009, 20:01:54 »
Тапи за уши!!!От това се нуждаеш!
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #71 -:
април 21, 2009, 16:15:01 »
Тапите за уши са добро решение (при мен не заради хъркане, а заради включения комп), но аз забелязах, че когато ги нося много нощи наред започват да ме болят ушите и се отказах.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
май 01, 2009, 19:46:05 »
Аз съм чувал че правят операций против хъркане но незнам подробности.Предполагам че нещо на непцето,маждеца или там както му е името.
Активен
Vasi
Ентусиаст
«
Отговор #73 -:
май 02, 2009, 10:59:58 »
Моят мъж също си е дъскорезница,като започне да хърка и съседите го чуват.Ние пробвахме няколко неща които помагат.Едното е Снорезе пръска се в носа/май така беше/ и предизвиква лека парализа на мекото небце, което предизвиква хъркането. Помага за около 8 часа.И другото са едни лепенки които се залепят на носа и имат метална пластина, която повдига ноздрите.Също помагат,но са малко цифра 10бр са 12 лв.
Ние също проверихме за операция, но никой нищо не гарантира.Става дума за смъкнато небце,което е причина за хъркането при повечето мъже.Инжектирало се някакво лекарство, после се изрязвала част от небцето и някакви такива щуротии,но не дават гаранция за повече от година.Цената която ни казаха на нас беше около 1000лв.
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #74 -:
май 02, 2009, 12:36:17 »
Причините за хъркането са много. Важно е да се изясни точно коя е. За съжаление моя мъж не хърка от паднало небце. Но и аз сега като съм бременна трудно спя нощем и даже по-добре, че спим отделно, защото аз си пъшкам като ми е лошо нощно време и той просто няма да ме изтърпи
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
Всички