Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 07:13:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето"  (Прочетена 123312 пъти)

Gabito
Любопитен
*
Публикации: 33

Усмихни се !!!

« Отговор #330 -: януари 08, 2009, 15:05:08 »

Много благодаря за разбирането и милите думи. Искрено се надявам да си права и един ден да чуя "Ами добре". За сега се опитвам да запазя спокойствие и да разчета "сигналите", които ми дава, за да разбера къде е проблема. Може би и аз ще се  shok когато (ако) се съгласи, но... до там да се стигне. Ще бъда най- щастливата на света  yahoo . Мисля си, че повече ме притеснява факта, че той има вече едно дете, което ми е адски трудно да приема, още повече че нямам свое. Тези две неща в комбинация ме убиват. Ама... какво да се прави... Обичам го и ще си наложа да бъда търпелива.
Активен
Gabito
Любопитен
*

Усмихни се !!!

« Отговор #331 -: януари 13, 2009, 20:31:08 »

Само аз ли останах в тази темичка ?  cray
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: януари 14, 2009, 08:30:39 »

Габито, не си само ти останала. и аз си седя тук. но в края на месеца съм решила да ходя на гиноколог и да видим как ще спираме противозачатъчните и какво е станало с тези гадни кисти
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: януари 14, 2009, 09:09:40 »

И аз съм още тук  sad
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: януари 14, 2009, 10:08:26 »

Ей Гери сладурче аз тъкмо се зарадвах че ще те следя в другата тема ти взе че се върна  sad
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: януари 14, 2009, 10:13:16 »

И аз съм тук поне до лятото, т.е. до след сватбата, може и малко повече  girl_wink
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #336 -: януари 14, 2009, 10:23:59 »

Gabito, я виж колко сме - не си сама  smile
Gergancheto, bubka здравейте. Това е единствения клуб, към който принадлежа в този форум за сега и се радвам на компанията ви.
echy_ , дано всичко е наред в края на месеца.
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #337 -: януари 14, 2009, 11:07:00 »

Аз също все още съм тук.
echy_, дано здравословните проблеми се решат и да нямате други пречки  good
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #338 -: януари 14, 2009, 12:04:33 »

здравейте и от мен,момичета!и аз се включвам,макар да не ми се иска!предстои ни сватба юли месец и желаем да изчакаме да мине.не искаме да го плануваме,но след нея имаме намерението да си имаме още един член на семейството!а аз лично нямам търпение!
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #339 -: януари 14, 2009, 12:18:38 »

galeto, нашите планове са досущ като вашите  Wink Да видим живот и здраве какво ще се случи  smile Че то не става по поръчка, а и дано поне с работата да си реша проблемите  pardon
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: януари 14, 2009, 12:32:39 »

galeto, нашите планове са досущ като вашите  Wink Да видим живот и здраве какво ще се случи  smile Че то не става по поръчка, а и дано поне с работата да си реша проблемите  pardon
здравейте и от мен,момичета!и аз се включвам,макар да не ми се иска!предстои ни сватба юли месец и желаем да изчакаме да мине.не искаме да го плануваме,но след нея имаме намерението да си имаме още един член на семейството!а аз лично нямам търпение!

Както сватбите ни са по едно и също време приблизително, дано всичко стане по план и може да си бременеем заедно  Girl_hide
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: януари 14, 2009, 12:56:17 »

И аз съм туккк blum
и нашите планове са като вашите-след сватбата..та да видим каква ще я свършим, макар че ще почнем с опитите от края на март, дано да станееее , а идеята на Бубка хич не е лоша- да си  бременеем заедно yahoo
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: януари 14, 2009, 18:30:35 »

и аз съм туккк и съм за да си бременеем заедно от лятотоооо  danceg
echy_ дано всичко е наред и скоро да те пращаме в другия клуб
Gabito всичко ще се нареди от само себе си, само недей да обсъждаш тази тема много често, защото като че ли мъжете колкото повече се говори толкова повече се отказват и стават по нерешителни, живейте си, забавлявайте се то само ще си дойде момента. аз на моя бях почнала да му говоря всеки ден, ама някаква мания ме беше обзела и той все повече се притесняваше и все повече се дърпаше, една приятелка ме посъверва да спра да говоря и така направих, нямаше и седмица две и той ми изтърси: май ще е добре ако след сватбата сприраме хапчетата и почваме да си правим бебе пък то когато дойде и аз  Oh my ... ама ето че сам поиска и той, и аз му викам ми добре така да го направим и тогава и той по спокоен стана и даже няколкото пъти ми говори самия той пък какво щяло да бъде пък как щял да си играе, как ще го гледаме и така.
Успех ти желая и търпение!
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: януари 14, 2009, 22:21:19 »

И аз съм още тук smile Ние плануваме започването на бебеправене след май,когато ще си ходим до Бг.На мен лично не ми се пътува бремена по сумати и часове,затова изчакваме със старта.Успехи желая на всички ви!
Активен
Gabito
Любопитен
*

Усмихни се !!!

« Отговор #344 -: януари 15, 2009, 22:26:52 »

Cinderella, благодаря ти за подкрепата и съвета. Ще опитам и по- този начин, пък каквото стане. Момичета, стискам палци час по- скоро да направите скок в някоя от другите теми (напр. Очакваме нашите съкровища през...)  good
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: