Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 06:42:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб "Изчакващи с БЕБЕправенето"  (Прочетена 123244 пъти)

Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: ноември 23, 2008, 02:04:25 »

Да, точно така Писе.Просто не искам да забременявам преди сватбата, но все пак решихме да започнем от март, пък ако стане-още по-хубаво...много искам да стана мама в края на 2009..незнам поради каква причина.ще видим..времето ще покаже, а на теб..успех и търпение в последните 3 месеца и дано после да стане yahoo
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: ноември 23, 2008, 11:57:52 »

Kristinka,благодаря,миличка!Живот и здраве,колко са три месеца-ще минат неусетно! blum
Активен
micedj
Сватбар
Публикации: 163

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: ноември 26, 2008, 23:13:46 »

И аз като гледам за сега съм за тази темичка  tease С милото имаме планове да правим бебчета в чужбинско, та за сега изчакваме. Мнооого се надявам скоро да стане ясно кога ще се придвижи кандидатстването, за да си правя план за останалите неща  girl_wink Като за начало ми се иска преди да започнем да 'бебеправим' да си направя пълен набор изследвания, за да съм спокойна, че всичко е ок. Пожелавам на всички скоро да се местим в другата темичка  PREGQ
Активен
stranger
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: ноември 27, 2008, 15:03:11 »

И аз да се запиша! Като цяло, може и грубо да звучи, хич не ми се бременее! Обяснявам защо, преди години имах 3 спонтанни аборта, такова психическо натоварване не пожелавам и на най-големият си враг! Така, че при нас бременност без подготовка няма да стане! Съпругът ми е доста свестен и разбран, лекар е и уважава липсата ми на нагласа за бебе! Принципно правенето на бебе трябва да е най-вече удоволствие, а за мен би било истински ад! Така, че се записвам тук! Поне в близката година не мисля да бременеея, но пък Божа работа, чудеса се случват... ако стане няма да го връщаме!  blush
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: декември 14, 2008, 22:20:18 »

И аз да се запиша в клубчето  blum .  С милото искаме бебче, но ни предтои голям ремонт на къщата, по точно пълно преостройване и мислим , че няма да е много удачен момент за правенен на бебо, така живот и здраве след ремонта  ( който почва март или април ) почваме с бебеправенето, но засега смятам да съм член на това клубче....
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: декември 16, 2008, 16:56:02 »

И ние, ако може така да се каже, сме в период на изчакване.Имаме още довършителни работи по апартамента и изплащане на кредит.Вярно е, че неможе всичко да ни е на 100% идеално за да  си направим бебче, но поне малко да си стъпим на краката.Да ви призная иска ми се вече да гушкаме рожба в ръцете си, но ще почакаме още малко......
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: декември 16, 2008, 18:34:37 »

Оххх, за жалост засега и ние сме в това клубче. При нас пък проблемът е с образованието - октомври догодина ми предстои защита на дипломна работа за магистратура и дотогава хич не ми се иска да започваме с бебеправенето. Не че бих го върнала, ако стане, но все пак ми се иска да сме на по-добре уредено ниво, преди да подхванем тази крачка.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: декември 16, 2008, 19:01:06 »

Ами колкото и да сме зле в много отношения и колкото и да е неподходящ момента аз се местя в темата на бебеправещите danceg
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: декември 16, 2008, 19:03:56 »

banana :banana:Айде от кога те чакаме давай давай
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: декември 16, 2008, 19:22:50 »

Ами колкото и да сме зле в много отношения и колкото и да е неподходящ момента аз се местя в темата на бебеправещите danceg

Искрено ти стискам палци съвсем скоро да се преместиш в темата на Бъдещите майки smilesmilesmile
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: декември 16, 2008, 19:38:36 »

Здравейте момичета! Аз с огромно закъснение виждам тази темичка, но бих искала да ме запишете и мен smile
Ние с моя мъж отлагаме бебто проради ниаколко причини- да си стапим на краката,т.к изплащаме студентските заеми на съпруга ми,нямаме си все още собствено жилище,но това не е проблем. По-претеснителното беше, че аз около половин година бях на противозачатъчни лекарства и исках да се изчистя добре от тях.Но пък реших да тръгна на училище тук и се оказа,че трябва да ми се бият 2 ваксини( за жълтеница и заушка) и лекарката ме предупреди да не си правим бебе в следващите 3 месеца,т.к е опасно за плода.Освен това ни предстои прибиране през май до България и не ми се иска да съм бременна и да пътувам цели 22 часа. Но пък плануваме да започнем правенето му още в Бг smile, такаче се надявам през следващата година да се преместя в другата темичка.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #311 -: декември 17, 2008, 10:37:06 »

Герганче, супер сте го решили  Bravo Ти тъкмо ще имаш и медицински познания по въпроса  girl_wink
Мира, и на вас пожелавам по-скорошно преминаване в другата тема  good
Аз май още съм тук, въпреки, че нон стоп мисля само за бебче, ама постоянно  blush Но ще почакам поне до сватбата или малко преди това  Girl_hide Има разни проблеми от битов и служебен характер, които ме притесняват, ама ще се справим някак си  pardon
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #312 -: декември 17, 2008, 10:50:26 »

smile Здравейте, мили дами.
Аз също изчаквам. Принципно и двамата сме приели идеята. Иска ми се, обаче тя да "узрее" хубаво и в неговата глава.
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 102

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: декември 17, 2008, 11:29:20 »

Здравейте, момичета!  give_rose
Записвам се  в тази темичка засега. Май всички тук имаме сходни мисли или проблеми, относно бебеправенето. Кой има здравословен проблем, кой финансов, кой с уреждането на дома... И ние изчакваме за сега. Просто не мога да си представя да имам дете и да живея на квартира, да нямаш сигурност. Живота ни е доста труден на всички и изпълнен с голямо напрежение, а не бива да е така.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: декември 17, 2008, 21:03:31 »

Е, хайде и аз да се запиша тук. Засега изчакваме, нещо някакси не се виждаме с бебе, въпреки че се улавям по-често да си мисля по въпроса. Обаче имам и малко здравословни проблеми, които трябва да се оправят, а това ще стане догодина. Лекарката ми всеки път ме пита кога ще го правим, че годините ми не били малко (а пък аз милсех, че 28 не са толкова много), а аз само се подсмихвам. Абе нищо не се знае, в крайна сметка. Ако стане, няма да го върнем, я! smile
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: