Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 18:28:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Re:2021ва дойде, здраве да ни донесе!
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Re:2021ва дойде, здраве да ни донесе! (Прочетена 66889 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #375 -:
януари 27, 2021, 17:17:03 »
Цитат на: ratatui в януари 27, 2021, 17:12:35
Аааа Булче, нали ми знаеш името. Е кажи, че не е гадно и не е наказание. Единствено ми харесва, че е рядко и лесно го запомнят (за до ро или лошо).
Маги, при вас съм на мнението на мъжа ти за името. Това, което сте избрали е по-звучно, а и галено то му е много хубаво.
Рат, верно кой го е решил за теб това име? Майка ти ли?
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #376 -:
януари 27, 2021, 17:19:23 »
Ми Рат мен ми е мило защото си те харесвам и обичам, изобщо не ми създава неприятно чувство твоето име. Да, не е модерно, друго щеше да е да си Русина, ама пак, човек прави името, не името човека
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #377 -:
януари 27, 2021, 17:43:24 »
Еми, странното е че баща ми е настоял за тва име. А съм кръстена на майката на мама. Тате е държал да не съм Мария, нищо че съм на 15.08
Булче, ти си единствената която не смята името ми за шантави явно.
Най-добрата ми приятелка така ме изложи пред едни чужденци, които бяха дошли да ни свалят в един бар. Още ми е смешно как им обясняваше, че името ми значи салата.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #378 -:
януари 27, 2021, 17:50:58 »
ако щеш ми вярвай, много често наум те наричам Мария... нямах идея обаче че са искали така да те кръстят.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #379 -:
януари 27, 2021, 17:55:44 »
Рат
, твоята история с името е като на моя братовчедка. Бащата отишъл и я записал дословно на тъща си баба Зорка. Майката и до ден днешен се тръшка, че е искала Зорница. Той казал това не е кръщаване, това си е друго име.
Другият внук на същата баба пък се тръшкаше, че не го кръстили на нея Зоро
И аз ако имах син щях да го кръстя с името, което е било за мен в случай, че съм момче- Калоян. Баща ми си ги бил намислил и само ги съобщил на майка. 90-та година доста напредничав е бил с тия Вероника и Калоян дето са му се въртели. Аз също не си харесвах името, защото го съкращават и го загрозяват, а и все ме прекръстваха на Виктория... но си остана сравнително рядко дори в модерни времена и си го захаресвах.
ММ и той изригна с едни предложения Зора и Бранимир дето му казах, че няма шанс да ми се казват децата...
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #380 -:
януари 27, 2021, 18:05:59 »
И за мен няма хубави и грозни имена, човекът е важен!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #381 -:
януари 27, 2021, 19:12:53 »
Пак темата с имената
Ние с Бамбук се разцепихме на снега днес. Всички деца бяха някои не се бяха виждали от октомври. Много бяха щастливи всички.
Ето ви имена за вдъхновение от площадката ни: Филип, Лина, Матилда, Фрида, Килиян, Юлиян, Емил, Мари, Хенри, Тео и Фердинанд.
И тук хората се дерзаят за същите неща Ханелоре и Бернхард не си харесват имената, че са много немски и децата им са Стела и Филип
Активен
emmmmmy
«
Отговор #382 -:
януари 28, 2021, 08:27:29 »
сега се загледах в лентичката на Панди, където пише че Бамбук е на една година
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #383 -:
януари 28, 2021, 09:11:45 »
Ай добро утро, как сте?Аз съм будна от 5 часа и не знам още колко ше изкарам така.
Панде, то темите ги въртим нон стоп, според какви ни интересува и ни е на дневен ред.Иначе трябва да се изпокараме за нещо.Народа е много нервен в последно време и аз като Свекърва наблюдавам как масово се дракат за глупости хората.
Активен
Alichka
«
Отговор #384 -:
януари 28, 2021, 10:30:26 »
Добро утро!
Аз се боря с техниката от сутринта, че нещо касовият апарат трудно намира връзка с кораба - майка, разбирайте "Ной"
Хората са изнервени много, да. Пролетта минаха през изненада, стрес, скука, отчаяние, примирение, а сега явно избиват всички емоции в друга посока.
Чета за много вериги, които масово затварят част от магазините си в цяла Европа. Разбираемо! Минаха много сериозно на онлайн търговия. От друга страна кой ще плаща тези наеми и заплати на персонала. Например Зара в Пловдив е огромен магазин със закачалки тук-там. Изобщо не е онова зареждане, както се очаква да бъде на такава търговска площ. Те бяха едната спомената марка наред с Бершка и още от този тип. И си мисля, по-скоро искрено се надявам да спрат да ни заливат с гадни материи, грозни кройки, снимки на урудливо гримирани манекенки в счупени пози.
И нещо във връзка с дизайна и полетът на въображението...
https://ceramicabardelli.com/en/collections/floor-en/marcel-wanders-minoo-ceramic-tiles-coating
Много обичам такава орнаментика!
Булче, друго щеше да мислиш, ако се казваше Перка или ако беше мъж с име Женчо
И двете са си имена от ГРАО. Не бих могла сама да измисля такова нещо.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #385 -:
януари 28, 2021, 10:58:55 »
Добро утро!
Тук стуууд! Слънчево ама дере и реже навън
Цитат на: Alichka в януари 28, 2021, 10:30:26
Добро утро!
този тип. И си мисля, по-скоро искрено се надявам да спрат да ни заливат с гадни материи, грозни кройки, снимки на урудливо гримирани манекенки в счупени пози.
Булче, друго щеше да мислиш, ако се казваше Перка или ако беше мъж с име Женчо
И двете са си имена от ГРАО. Не бих могла сама да измисля такова нещо.
Али на тези две неща ще коментирам:
Наскоро разбрах че примерно абаутюто ( някой също би ги нарекъл урудливи) моделите които ползват на сайта са си техни служители, не модели а хората от техните офиси, така че изводи не трябва да се правят. Виж за гадните материи съм на 2000% съгласна, писна ми от едно сезонни дрехи.
За името, трябва да се обичаш себе си заедно с името си. Рат тук непрекъснато казва че си мрази името и вече всички сме приели че името и е ужасно, което не е така. Имам колега с подобно име на нейното и първата ми реакция беше егаси старомодното име, ама е уникален човек, забавен, голяма партия си станахме и даже един път го попитах дали си го харесва и той каза че естествено, с гордост си го носи, че си е кръстен на дядо му, има си голям празник и никога не се е замислял даже какво му е на името му. Та това трябва да е с всяко нещо, ето ако мрънкам че съм дебела вие така ще ме приемате естествено като такава, пък 2 кг съм качила и кантара с 5ца ми почва ххахах.
Активен
Alichka
«
Отговор #386 -:
януари 28, 2021, 11:11:00 »
Булче, казах урудливо гримирани, т.е. някаква обща визия с неясен стил и поза, които са на практика неприложими, а и не са висша мода. За големия подиум приемам на 200% нещата, защото е форма на шоу, спектакъл. Реално има много красиви лица иззад реализацията на стилистите.
Аз лично харесвам много Ансуер. Хем има поза, хем обаче има и естественост на движенията и човек може да придобие представа за дрехата.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #387 -:
януари 28, 2021, 11:52:31 »
Добър ден!
Булче, не знаех че си ползват служители за модели. Честно казано имат доста хубави. Има една реклама, ама май е анслеър (дето една си реже Бретон) много ми е грозна тази.
Моите вчера много се бяха накефили на снега и пурьакат. Скоро пак сигурно ще имат такъв ден, аз бих го завела и на ски вече, ама на мен не ми се ходи сега, да няма къде да пикам и да седна нормално, та може и да пропуснат.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #388 -:
януари 28, 2021, 12:37:24 »
Здравейте
А, на мен си ми е интерсна темата с имената
Едно време много сериозно прияемах кръщаването на куклите ми даже
Мисля, че като цяло мъжете и жените различно приемат имената. А Р колкото я обичам, толкова не мога да разбера защо са я кръстили с това име
Р, обичам те
ама то нито е старинно, нито традиционно, нито благозвучно, а то съм смисъл и съдържание още по-зле. Аз също не харесвам как звучи моето, ама поне значи нещо хубаво (така се успокоявам).
Преподавателката от курса по английски лятото се казва Lawrie - Лори. Тя цял живот се е дразнела, защото трябва да ги спелува и е странно, пък можела да си е просто Laura. Било старо семейно име, което е било за второ име (на Борис Джонсън синът му бил с такова второ име). Та, тя има две дъщери - Ана и София и двете не си харесват имената, защото са скучни и искат ако имат дъщери да ги кръстят на нея
Много си заглеждате тези модели по сайтовете за дрехи, въобще не ми правят впечатление
Активен
emmmmmy
«
Отговор #389 -:
януари 28, 2021, 12:53:32 »
Първата ми кукла небарби, се казваше Джудит, другите уви не ги помня.
аз затова общо харесвам десетина имена за всеки пол, оттам нататък всичко ми звучи зле. все пак името е и визитна картичка, докато опознаеш човека.
наистина напоследък ги снимат моделите по сайтовете в много изгързурчени пози с ужасен грим. самите модели със сигурност ядат по малко от мен
, та друг кусур не мога да им вържа. но чисто комерсиално погледнато, отблъскват клиенти с тия пози на раждаща крава.
този локдаун се отрази дори на фигурите на хора, които не пълнеят, като каза булката за 50те кг, се замислих че и аз съм качила 1.20 кг, което на 1.60 м е много. разпределено по тялото, това е грубо с по 1-2 см разлика в основните три параметри- бюст, талия, ханш.
ще оправям постефектите на застояването явно, засега -йога само.
днес като бяхме в лидл се замислих- колко по-бързо отреагират на касите служителите, обаче има супер несъобразители хора, мотат се да си прибират неща в портмонето, да си ръчкат торбите на самата каса. отзад има плот специално за тази цел, ама кой ти да се съобразява с другите? от малки ги учат че те са единствени уникални и всички трябва да им мълчат.
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...