Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 00:27:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебета - 2018 /първа част/
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебета - 2018 /първа част/ (Прочетена 80157 пъти)
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Re:Очаквани бебета - 2018 /първа част/
«
Отговор #45 -:
февруари 19, 2018, 17:08:49 »
Черешке, честито
Лека бременност!
Каква хубава новина, да продължава да се пълни тазгодишната тема!
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #46 -:
февруари 19, 2018, 17:50:40 »
Ураааа!!!! Много се радвам, Черeш
Между другото чакам ввче поне 2 седмици и все надничам тук, за да видя кога ще се разкриеш.. Бях убедена
Лека бременност.. параноята ме гонеше до втората фетална.. после вече дойде пазаруването и то ме разсейваше, макар тръпката да я има до финала
Много целувки от нас с бебе София!
И аз залагам на момче
Някой друг може да се разкрие също.. Липсва и без това
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #47 -:
февруари 19, 2018, 17:53:53 »
Цитат на: alexandrova_90 в февруари 19, 2018, 17:50:40
Ураааа!!!! Много се радвам, Черeш
Между другото чакам ввче поне 2 седмици и все надничам тук, за да видя кога ще се разкриеш.. Бях убедена
Лека бременност.. параноята ме гонеше до втората фетална.. после вече дойде пазаруването и то ме разсейваше, макар тръпката да я има до финала
Много целувки от нас с бебе София!
И аз залагам на момче
Ако ти кажа, че заради теб не се разкрих по-рано, ще ми повярваш ли
Прехвърлих миналата седмица темите, да видя долу-горе кога е момента да се казва и като те видях, че ти чак в 12та си казала и си викам “Ооо Тони дето толкова е ходила по изследвания и прегледи не смее да каже, аз ли тука с един пиклив тест...."
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #48 -:
февруари 19, 2018, 17:58:48 »
Хахаха,
Чери
, и аз се водех по Тонито да взема решение кога се казва, макар на няколко пъти преди това едва да се сдържах. Пък тя и за мен твърдеше, че й изглеждам като да е момче, още една причина да съм твърдо настроена за мъжко
Хммм, много конкретно се обръщаш към някого
Тони
и
Свекърва
с тая заявка също ме съмнява. Има нещо тука, ама явно аз съм в дълбоко неведение.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #49 -:
февруари 19, 2018, 18:10:03 »
Цитат на: alexandrova_90 в февруари 19, 2018, 17:50:40
Тука май
имаме новина. Ама айде де кой е? Бързо да си признава, че много ми малее темата само 2
Иначе и аз залагам на момче, за Черешката, ама да е живо и здраво.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #50 -:
февруари 19, 2018, 21:47:52 »
Черешке, честито! Леко бременеене и по-малко параноя
И аз си помислих, че скоро ще се разпишеш тук след разказа за свекърва ти и къщата не-помня-в-кое-село-до-пътя. Там основната идея беше майка ти да ти мога за бебето
Все да се пълни темата
Дано и други се разкрият. Другата заподозряна и тя да пише
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
февруари 19, 2018, 22:33:38 »
Коя е другата заподозряна, аз как все никой не подозирам и все съм изненадана
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #52 -:
февруари 20, 2018, 08:50:58 »
Честито, Чери
Аз сега видях тази тема. Адиктед, всичко за Токуда е така. Има само една малко дръпната акушерка и точно тя трябваше да ми сложи абонат и клизма, ама тогава въобще не можех да и се трогна. За кърменето на мен ми помогнаха не акушерките, а бебешките сестри. Според мен няма нужда да си сама в стая. Стаите са за 4, но ние бяхме три. И са много големи, има си и завески, който стоят постоянно дръпнати и все едно си си сам. Но аз бях там 5 дни и накрая си ги дръпнахме, за да си говорим. Три дни няма да ги усетиш.
Само, че в стаите ги разделят пациентките на раждали и не раждали и съм чувала, че ако ти се налага по-дълъг престой, пък даже и за 5 дни, се е случвало да те местят от една стая в друга, което е малко дразнещо, според мен.
Активен
Feribotka
«
Отговор #53 -:
февруари 20, 2018, 09:21:50 »
УАУАУАУАУАУААУАУАУАУАУАУУАААААААААААААААААААААААА
АААААУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Вярваш ли ми, чер никога дори за момент не си помислих, че може да си бременна!
Ама Честито!!!!!! Леле ще си ударя четирибуквието в тавана, толкова много се радвам
Ето защо Т те изненадва и е станал по-отговорен
Приготвя се за бащатко
Аз пък съм сигурна, че ще е момче...още помня как ми обясняваше, че двамата имате грозни черти (ДА БЕ ДА!) и ако е момиче ще е много грозно
Май подозирам коя е следващата заподозряна, да се разкрива бързо
Гуш Черешке, пожелавам ви всичко най-хубаво и спокойно да мине
Бтв сутринта в метрото видях сигурно 10+ бъдещи мамчета с табелка бебе на борда и си викам тва тряжбва да е знак, някой скоро ще ме изненада с новина и ето
Активен
Alichka
«
Отговор #54 -:
февруари 20, 2018, 10:29:50 »
О, Чери, тепърва ще нахлуват съмненията и колебанията
Това е формулата за осъзнато майчинство.
Сега осъзнавам още повече колко абсурдно абсурдна е била ситуацията с къщата-до-нам-кое-си-село
Разкажи ни кой как разбра, реакциите какви бяха?
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
февруари 20, 2018, 12:56:15 »
Сега вече спокойно мога да ви разкажа за свеки
Просто повечето истории все минаваха през ситуацията бебе/ин витро и за това си мълчах.
Първия тест си направих на 19ти Януари, когато показа 2 черти. Но аз знаех, че е твърде рано. Хвърлих се в четене и се оказа, че е от тригера (последната инжекция, която сложих). Та радостта ми трая много кратко, но казах на ММ и той подходи малко със съмнение. На следващия ден повторих теста и чертата беше почти изчезнала. Вместо да потъмнее и съответно ми се потвърдиха опасенията. Смених тактиката, но се учудих на себе си колко лесно приех “че не съм бременна“.Заявих на Т, че не съм бремнна
Вътрешно знаех, че има още време, но се настройвах отрицателно, не вярвах да се промени.
На 23ти повторих теста, вече тригера трябваше при всички положения да се е изчистил и резултатът трябваше да е реален. Показа се втора черта отново. Тука няма никакъв момент на изненада и емоция
Беше 6 сутринта и моя мъж се оправяше за работа. Той не беше съгласен да правя тестовете по-рано от уречената дата. Аз се мушнах в тоалетната докато той още се разсънваше, за да не му отнемам от времето, да се оправи за работа. Излязох, той вече беше станал. Аз в тоалетната си се зарадвах, но някак докато изляза вече ми трепереха ръцете, зави ми се свят и изобщо стана мармалад в главата ми. Влязах в стаята и само му връчих теста. Той видя чертата и вика: “Ми мноу хубаво, ама що не изчака до петък?“
И така...започна едно правене на тестове от вторник до петък всеки ден (защото тук кръвен се не прави) различни марки, различна сензитивност и всичките положителни. В уречения петък позвъних в болницата и си казах резултата, както ми бяха казали. Казах “Бременна съм“, те казаха: “Поздравления“ и ми дадоха час за след 3 седмици. Общо взето това е реакцията.
Да ви кажа нямах никакъв проблем изобщо със самата процедура, изобщо не разбрах какво толкова хората се депресират и стресират.В деня на трансфера (понеже тук не лежиш в болницата изобщо, слагат ти ембриончето и веднага ти казват да става и да тръгваш) от болницата директно в супермаркета. От супера вкъщи да разтоварваме пазара, от там директно на гости. На имен ден, майката на именника ме помоли да я гримирам, айде около нея 40мин суетене. До 2 часа през ноща си стояхме. На следващия ден пак не намерих време да легна. Защото другите момичета лежаха яко след трансферите. Аз бях убедена, че няма нужда. Така първите 3-4 дни направо разкош. Но.... следващите дни до края на двете седмици чакане от трансфера до теста, бяха НЕЩО СТРАШНО! Никога не съм се чувствала така, никога не съм губила контрол толкова, никога не съм се плашила от себе си. Не спирах да го мисля, ама като казвам не спирам - не ядях, не спях, ревях, а вътрешно бях 100% убедена, че ще е положителен. И това ме тормозеше - от къде на къде ти ще си толкова сигурна???
Общо взето тогава взех решение, че ако не е успешен опита, няма да правим друг. Просто не можех да си го причиня отново, не и на този етап. Просто желанието ми да съм психически здрава, беше по-голямо от това да имам дете. Не можех да си позволя лукса да отглеждам човек, когато самата аз имам проблеми.
Нашите бяха убедени, че е положителен и като им се обадих - казаха само “Аз казах ли ти“ - мама, “Аз с кожата си те усещам, бе дете“ - тате.
Свеки беше сензацията, но... това ще ви го разказвам отделно
Благодаря
Фери
,
Панде
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #56 -:
февруари 20, 2018, 13:49:48 »
Ах че хубаво Чери
Все така да вървят нещата занапред и на всеки, който иска, да се случва най-хубавото и най-трудното нещо! (аз така го наричам)
Тези тревоги, чакане, мислене са ми много познати, но пък си заслужава
А отсега нататък си повтаряй, че трябва да спиш, ядеш и да си що годе спокойна заради бебчето
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #57 -:
февруари 20, 2018, 15:51:55 »
Добре, че не се прави кръвен... Аз болният мозък.. хем препишквах всяка сутрин, хем правех кръвен всеки дрн
Реакцията на баща ти ...
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
февруари 21, 2018, 19:13:20 »
Чери,честито
много лека бременност ти пожелавам и един прекрасен финал
Аз също те подозирах,особено след като каза за сушата
викам си,тука има нещоооо
Да се похвали,който има за хвалене,че ме гложди любопитството
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #59 -:
февруари 26, 2018, 12:06:44 »
Чери
, Честито
Лека бременност и прекрасен бебок по термин
Надявам се не подозирате мен
Че напълних графика до Октобър фест
Ако се случи някакво чудо през този период на екскурзии, ще информирам своевременно
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
13