Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 07:28:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. - 4-та част  (Прочетена 220811 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юни 09, 2016, 13:19:02 »

Още един глас за веледа. Аз ги ползвам от както се е родил и съм доволна. Цените им не намирам да са много по-различни от на другите козметики в аптеката.

За съжаление тук, имам предвид Германия, Швейцария, предполагам и в Испания е така, душ гелът за бебета струва 7-8 евро, докато в България е 20-21 лева, което си е скъпо.
Активен
greta85
Сватбар
Публикации: 151

« Отговор #301 -: юни 09, 2016, 14:27:14 »

Права си Марри, но те и другите козметики в БГ в аптеките са доста скъпи и май са по-скъпи от тук. Веледа на мен ми отива доста време, говоря за шампоана, който е за тяло и коса. А иначе кремчето за дупе, за лице и лосиона за тяло ги ползвам при нужда, а не всеки ден. При новородени кремчето за дупе се ползва постоянно, но после вече не е така или поне аз не му слагам като му е добре дупето.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: юни 09, 2016, 14:35:23 »

Да, абсолютно съм съгласна и това казах по-горе, че първоначално закупените продукти се ползват между 6 месеца и 1 година, така че си струва.
Само споменах, че в другите страни е по-достъпна тази козметика, спрямо това което е в България и казах за съжаление, защото това си е политика, да работят с единни цени.
Активен
greta85
Сватбар
Публикации: 151

« Отговор #303 -: юни 09, 2016, 14:44:50 »

Бъдещи мами, само остава да кажете какво сте купили хехехе!
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: юни 14, 2016, 11:53:16 »

Здравейте и от мен! smile
Да се отчета след вчерашния преглед. Юнакът ни върви напред по общи показатели с две седмици някъде. Вече е 2 кг, но лекарката каза, че е нормално за момче да е по-голямо. Главичката му е вече хубаво разположена в малкия таз. Пуснаха ми пак кръв и урина и микробиология и дано са наред резултатите.  smile
Иначе като се прибрах и си разгледах снимката на различните показатели  пише , че главичката му е с доста седмици напред 8,8 см е и се попритесних. Но пък предполагам, че ако имаше нещо притеснително щеше да ми го каже, аз два пъти я питах нормално ли е всичко. Уж все гледам да не мисля излишно, обаче този път не ми се получи и цяла вечер съм го мислила, а де факто няма за какво. Дори каза, че не е нужно да се прави и късната фетална морфология. Та такива неща при мен.
Вие как сте? smile
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юни 14, 2016, 12:44:53 »

Sisku, браво на големия бебок. Bravo Не се притеснявай излишно. Ако е имало проблем, да са ти казали. Нали и аз така се бях филмирала по едно време за размера на главичката, но реших да не си вкарвам подобни мисли в главата и всичко ще е наред.

Ние сме добре. От вчера само се оглеждам и имам чувството, че коремът ми се е смъкнал. Влади потвърди. Беб си е все така активен. Хълца по 3134 на ден.  heart Мисля да се ориентираме тези дни да накупим останалите неща, защото не се знае кога могат да се случат нещата. Аз си викам, дано поне още 2-3 седмици да не бърза.  smile Не, че имам някакви признаци, ама те нещата бързо се случват.
Активен
Sisku
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юни 14, 2016, 15:19:57 »

И аз това си повтарям постоянно, че не дай си Боже ако има нещо притеснително, биха ми казали.
Миме, и нашият бебок хълца поне по 2 пъти на ден. Вчера дори ме пита лекарката започнал ли е вече и каза, че така подготвя диафрагмата си за външния свят.  good
Наистина е по-добре да си ги накупите от сега и на теб ще ти е по спокойно, че е готово всичко и няма да мислиш за допълнителни работи. smile give_rose
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юни 14, 2016, 15:29:17 »

Sisku, поздравления за добрите резултати  Bravo Не се притеснявай излишно, ако има нещо, лекарят трябва да ти каже. Ако толкова се притесняваш, отиди и на късната ФМ.

Always, то не останало при теб. Чакаш ли вече с нетърпение или искаш да си изчака до термин?

При мен май не хълца бебока или поне аз не разбирам, че хълца  pardon
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #308 -: юни 14, 2016, 15:55:40 »

Ауууу Миме, ма недей така, че аз съм след теб, пък си се успокоявам, че има време  huhhuh.gif Ти другата седмица ли влизаш в  девети?

Сиску, не се филмирай излишно, наистина...лекарите си знаят какво да ти кажат, не вярвам да ти спестят нещо ако е важно Wink И аз си спестих 3тата ФМ, АГ каза, че е излишна smile

Аз от вчера съм в майчинство. Нали ви бях казала, че ми отичат краката, е сега като съм повече в движение или с вдигнати крака, няма проблем и съм доволна, че пак ми се виждат кокалчетата  Girl_hide
Вчера на прегледа ми казаха, че вече е 2300, видя ми се мнооооого, предвид, че преди 10на дена я мерихме 1960  huhhuh.gif Притеснява ме, че бързо наддава (въпреки, че АГ каза, че е нормално) и може да тръгне по-рано, а ние сме още нагоре с краката вкъщи  pardon ММ само ме успокоява, ма все ми е пред очите как ще тръгна да раждам и няма да ми е готово всичко  girl_impossible
Моята госпожица май също не хълца мн мн...или поне не я усещам  pardon

Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юни 14, 2016, 16:09:44 »

Машка, чакам с нетърпение, но ми се иска по към термина да се случат нещата. Хем си мисля, че може да е по-рано, хем ме е страх да не пренося, защото ще се шашна напълно. То трети вариант няма, де.  pardon  Най-вече се моля Бебчо да е доносен и развит с всичко друго ще се справим.  heart
Много хълца. Само вчера над 5 пъти го усетих сигурно. Чак ми става мъчно за мъничето.  heart Иначе и аз съм чувала, че така се подготвя за дишането, когато се роди.

Фери, да, другата седмица влизам в 9-ия.  smile
Ехе, голяма е станала госпожицата.   heart Моя Беб не се знае колко е. Ама нали казват, че накрая най-много наддават. Не се притеснявай за ремонта. Ще видиш, че Бебка е съобразителна и ще ви изчака. Wink

Една приятелка така ми се обясняваше, че тъкмо налепили тапетите, подредили и решили да легнат да гледат филм. Тогава й паднала тапата и започнала цялата работа.  pardon И тяхната Кифла ги е изчакала подобаващо да приключат с приготовленията.  Wink

пп. Offtopic Уж щях да пиша, че в една група, в която съм записана вече има няколко родени бебчета с термини юли, ТЪЙ че нещата явно са взели да се случват. Даже днес една мама в 34седмица е родила живо и здраво бебче.  smile
« Последна редакция: юни 14, 2016, 16:16:06 от always_and_forever » Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юни 14, 2016, 16:18:56 »

Сиску,браво за добрите резултати smile
Фери ще почака момата,знае си работата тя Wink споко ,,Ти последно към Шейново ли се насочи  ? Аз обмислям и Щерев ,като вариант,но лекарката ми каза,че неонатологията в Шейново е по-добра.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #311 -: юни 14, 2016, 16:21:32 »

Дано да не се разбърза, ако не ще се събере бригадата докато сме в болницата и ще свършат тва дето ние се мотахме 9 месеца lol
Иначе те вече са си достатъчно развити, нали над 2500 ги водят вече напълно доносени, а ние е сме далече от тази цифра, та от тази гледна точка съм спокойна  smile
Лоли, да, Шейново окончателно, просто много ме грабнаха още на деня на отворените врати, ходих и на една лекция, хареса ми много, скоро ходих и на преглед при лекарката, която съм се насочила да ме изражда и за нея само хубави неща мога да кажа, така че съм си с две ръце за там smile По-другата седмица ще си запиша час и за тонове и ще мога да ти дам отзиви и за това. Имаш време, ще ти кажа как е всичко smile
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #312 -: юни 14, 2016, 16:44:19 »

Ма6ка, хълцането не можеш да го сбъркаш.

Каката много хълцаше и тъкмо легна и тя започне и корема и той.

Миме, ще изчака те първите в повечето случай не бързат толкова.

Фери, с Ива пак, тъкмо боядисахме хола и контракциите започнаха  smile,така че и тя си изчака .

Сега този младеж незнам като гледам как и ние сме до никъде с детската стая, а все нещо друго излиза, нооо каквото такова.
За краката предполагах, че е от седенето пред компа.
Затърсих по коко наддават бебета и в 34 седмица първото, което ми излезе е 2300 - девойката по стандарт се движи good.

Допълвам естествено всичко е ориентировъчно
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=com.bc.common.AdInfo%403a790558
« Последна редакция: юни 14, 2016, 16:47:14 от marta_kalpazanka » Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юни 14, 2016, 16:58:01 »

Бебето, което писах, че се е родило в 34 седмица е 1840 гр, така че си е много относително.  Wink

Активен
Sisku
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юни 14, 2016, 20:30:04 »

Машка, Фери,Лоли, благодаря ви за окуражителните думи. Сякаш ми е  малко по - спокойно, ще видим и сега кръвните изследвания как са.

Фери, радвам се, че вече чувстваш краката си по - добре. Аз само да походя по-дълго и веднага усещам подуване. Така,че почивай си. Браво за госпожицата и за мерките й.  Bravo

Ние утре сме на ден на отворените врати в едната болница тук, а следващата седмица живот и здраве ще посетим и другата. smile И вече трябва да си избера окончателно болница, че както чувам все по често "не остана". Но важното е да сме живи и здрави и всичко да е наред smile
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: