Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 00:37:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни (Прочетена 140847 пъти)
mamcheto
Сватбен ШАМАН
Re:Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
«
Отговор #120 -:
декември 08, 2014, 12:57:57 »
punk_girl123 абсолютно си права за това
Аз имах предвид от гледна точка на дрехите - то честно казано едва ли няма да се изкуша и за дрешки, ама не съм се настроила още за това
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #121 -:
декември 08, 2014, 16:01:57 »
Определено повечето неща са на лице,но аз например стерилизатор,люлка,помпа за кърма,матрачето ги продадох.Сметнах за ненужно да пазя 3-4 години и след това да не стават.Понеже матрачето трябваше да го държа в гараж,а не се знае за 2 години то може мухъл да прихване.Единственото което видях онзи ден и се замислих са бяколко шишета на Авент.Как мислите дали шишетата стават.Самия материал има ли някаква годност?Иначе биберони ще си взема,ама се замислих ако могат да свършат работа поне да не купувам?
Аз пък нямам търпение да дойде януари месец и да почвам по малко да взимам това онова.Просто ми е кеф.Е ,емоцията не е като при първото,но я има.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #122 -:
декември 08, 2014, 16:15:41 »
Да и на мен ми е интересно, понеже и аз мисля да си ползвам шишетата. Само биберони ще купя. При нас са ползвани няколко месеца, и не е минала и година от употребата на някои от тях.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #123 -:
декември 08, 2014, 18:46:32 »
Здравейте! Аз лично мисля да купувам нови шишета и биберони, но ние имаме близо 7 г. разлика, та ми се струва доста дълго време! Киселини слава богу, нямам още. С каката изкарах много лека бременност, сега малко ми се повръща, усещам миризми, изморявам се по-бързо. Аз го свързвам предимно с ЕГН-то, че тогава бях по-млада!
Мисля да се подстригвам аз, след 3Д-то, боядисвам си се редовно!
Активен
Рубин
«
Отговор #124 -:
декември 08, 2014, 18:49:39 »
За такава малка разлика няма и година ,няма и причина да не се ползват.Ама ние ще имаме 5 г разлика,а от ползването на шишетата 3 години? *crazy*И аз не знам .
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #125 -:
декември 08, 2014, 22:27:12 »
Аз шишета никога не сьм имала за Марта.
Но ако използвах, за второ бебе бих купила нови тези най-малките дето са за пьрвите месеци, а после като поотрасне бих използвала старите (е не десет годишни де, но 3 години ми се струва Ок). Биберони-нови.
Не разбрах защо не трябва да се подстригва човек?
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #126 -:
декември 11, 2014, 10:44:43 »
Здравейте, момичета! Ходихме с каката на консултация, за нейно съжаление не ни казаха пола, но аз и не очаквах в 15 седмица
много й беше учудващо и интересно, разказа на всички какво е видяла. С кг нямам промяна. Стискайте палци, че утре и вдругиден сме на състезание по худ. гимнастика. Дано се представим достойно, че бяха велики подговки като за олимпиада
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #127 -:
декември 11, 2014, 12:32:37 »
fanimira
И аз минах преглед, но бебето беше стиснало краката от срам ... Не даде да видим какво се крие там
Следващия път може да не е толкова срамежливо.
Иначе си се развива добре - 1-2 назад спрямо термина, но по крака е няколко дена напред. Дългокрако бебе ще да е
Размерите не ги помня, но помня че е 100 гр.
Нашата кака не съм я вземала с мен, но и аз си мисля да я заведа някой път - незнам дали ще успее да разпознае нещо обаче. Но може би ще й е интересно.
Активен
Рубин
«
Отговор #128 -:
декември 11, 2014, 13:24:00 »
Браво момичета!Важното е,че малките се чувстват добре в коремчетата,а пола рано или къдно ще се разбере *THUMBS*Аз с каката не знаех до 7 месец,така че споко O_OКриеше се и това беше.Не че сега като ми го казват всеку път вярвам брз грам съмнение.Все съм на мнение,че докато не се роди нищо не е сигурно,пък нека четири пъти да ми казват едно предположение
Аз сега си чакам моята ЖК на 17.12 и смятам да взема любопитната кака.Надявам се всичко са е наред и това с кръвотока да не е проблем.
И сега да се оплача,много ми капе косата.Знам ,че е от есенния косопад ама се плаша.Знаете ли дали може да ползвам Ревалид ампули?
Иня кажете мамите с втора бременност как са размерите на коремчетата?Аз имам чувството че вървя с месец напред.Вярно ниска съм ,ама си е по голям в сравнение с моя приятелка в същите седмици.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #129 -:
декември 11, 2014, 13:34:37 »
По принцип момчетата ги виждат много рано, на мен в 15та седмица на 100% ми казаха момче, в 20та се потвърди отново. На мен косата не ми капе много сега, тя по принцип си ми капе доста, но забелязах че сега е по-добре от преди. Забелязах че и космите по тялото ми растат по бавно и са по светли и тънки,
явно с момче си е различно.
Рубин
с второто винаги си личи повечко, аз съм на ЖК на 15ти снощи сънувах че са ми отложили часа
ще се обадя да го потвърдя
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #130 -:
декември 11, 2014, 13:54:13 »
Рубин аз не мисля, аз съм сигурна, че корема ми върви месец и половина напред. Понеже мъжа ми ме снима с предната бременност, та като съпоставям снимките определено съм месец и половина напред. То и с килограмите се движа смело напред. Но за момента се надявам всичко да е наред и да ни се роди едно живо и здраво момченце, пък другото ще го оправям после. Убедена съм, че с хранителен режим и спорт всичко се постига!
А за косопада, при мен нещата са си както и преди да забременея. Може би малко по-малко коса ми капе, ама тя е дълга и не си личи. Определено от предната бременност ми се беше сгъстила, ама като родих и си окапа.
Активен
Рубин
«
Отговор #131 -:
декември 11, 2014, 15:16:31 »
И аз мисля,че с момче рано се разбира.С какара все ми казваха крие се,не се вижда хубаво,а и доки ми беше казала веднъж-така да ср крие щр е момиче.Но както казах чак е 7 месец отидох нс 4д и ми казаха 101% момиче
Сега още в 12 седмица на биохимичния скрининг и ми предположи момче.След това още три пъти потвърди.
И аз иначе като сравнявам снимки съм точно така,доста по напред.А като се замисля че мане ище три месеца ми става лошо.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #132 -:
декември 11, 2014, 22:03:27 »
Aуу колко стари муцунки виждам
Рубинче, Rodi, фанимира
Записвам се и аз макар че не съм писала във форума от години, изкушавам се
Втора бременност, термин - 04.05. Имаме една госпожица, която другия месец става на 5, сега ще имаме мъжле
Активен
Рубин
«
Отговор #133 -:
декември 12, 2014, 09:46:48 »
Гериииии,толкова се радвам,че си в нашата тема,а и още повече ме радва това че термина ти е същия като моя с каката!Толкова мило ми става
Как си ти,как реагира каката на новините за братче?
Ох,аз яко съм изнервена тия дни и най-малкото може да ме докара до нервна криза.Дали мога да навредв така на бебето?Много се тревожа да не взема да получа нещо.Това малко време за сън ме побърква.А и като включим че детето катоне болно и почти не спим още повече ме напряга.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #134 -:
декември 12, 2014, 10:01:05 »
Рубинче
добре сме. Определено ми е в пъти по зле от първия път, имах страхотно гадене, отпадналост, умора. За капак имах едно леко кървене в началото, та всички екстри. Сега съм добре, болнични съм, гледам си дома и детето
Каката е на върха на щастието, много е доволна, грижовна, гали ми корема, целува го, говори му, много е щастлива. Ще видим как ще бъде като се роди бебо
Няма какво да навредиш на бебчо с твоите нерви, но нали знаеш, че са излишни
Аз като забременея ми минават всички нервни изблици
Хахах става ми едно спокойно, като изключим страховете около самата бременност, всичко останало ми се струва абсолютно маловажно.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...