Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 22:44:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата  (Прочетена 134286 пъти)

seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 14, 2007, 01:53:30 »

Аз май писах и в една друга тема за това, но да се отчета и тук.
Ние много искахме сватбата ни да е на 1.07, защото това е датата, на която се запознахме / разказвала съм някъде - на един покрив в студентски град  Blush /. За наше най-голямо съжаление тази датата се пада в неделя  cray , а ние искаме вечерна сватба, така че се спряхме на предишния ден 30.06.07 .
Така утрото на първи юли ще посрещнем вече като съпруг и съпруга  Dance2 ... точно 7 години след запознанството ни... Мисля си, че ще бъде страхотно... Аз имах идея да си направим сватбата на покрив LAUGHTER , но си мисля, че това е по-скоро мечта, отколкото реална възможност, но поне можем да посрещнем  Sunshine заедно някъде на високо   Aviator Aviator любов заедно
Ще видим какво ще се получи в крайна сметка и дано наистина се получи поне на половина толкова романтично клкото искаме...  girl_in_love LOVING Dance
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #76 -: февруари 14, 2007, 01:57:40 »

Много романтично звучи Сени, а вашето малко момиченце, ще го вземете ли на покрива с вас или ще го оставите да нанка?  Baby
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 14, 2007, 02:16:32 »

Предполагам, че по това време тя сладко, сладко ще спинка  Baby след многото емоции около сватбата /все пак ще е шаферка ...  Curtsey / А на сутринта като стане ще види мама и татко, които тъкмо се прибират ...  любов заедно Momy /а азщо няма татко с бебче  tease /
Активен
danny.ivanova
Любопитен
*
Публикации: 20

...завинаги двама - татко и мама...

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 16, 2007, 09:01:17 »

Искам и аз да споделя -

Първоначално искахме да бъде май месец тази година, и даже бяхме почнали да мислим и за точната дата, но на 28 декември настъпи промяна в плана - разбрахме че през август ще имаме бебе. Даже и кумата си бях избрала - най-добрата ми приятелка, която сега живее в Чикаго. Само че тя не може да се върне преди май - учи.
затова се сряхме на март месец. А нейният и моят рожден ден са тогава - моя е на 19(пада се понеделник и не става, а нейният е на 24 - събота, идеално). така че поне ще я уважа на празника си като се врека във вечна любов на полвинката си точно на нейният рожден ден.

Dance
Активен
raly
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #79 -: февруари 16, 2007, 09:19:10 »

Ние избрахме датата на принципа на любимото ни число - 21. На 21-ви се запознахме, на 21-ви ни беше началото на връзката и логично на 21-ви трябва да е сватбата. И първата възможна събота е през април (като не броим януари, който не ми харесва като време за сватби smile Затова сватбата ни ще е на 21-ви април. И вече видях, че има още 2 сватби на тази дата тук във форума. Дано ви донесе късмет тази дата.
Активен
Darko
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #80 -: февруари 16, 2007, 23:23:15 »

Е, значи ще имаме 5 сватби на 07.07.07 на dessi, techip, Radostina, Юлия и Ели Атанасова 

А дали ще станат 7 сватби на 07.07.07? Oh my ...

Ако има още някой да си каже, ще го допишем!!! girl_wink
Здравейте. И нашата сватба ще бъде на 07.07.07 г. Аз избрах датата да има седмици, защото правим тази година 7 години от както сме заедно. То се оказа, че има голям наплив за тази дата. Когато се записвахме първата седмица на януари имаше записана само една двойка за тази дата.
« Последна редакция: февруари 16, 2007, 23:26:57 от Darko » Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 16, 2007, 23:47:17 »

Darko  от къде сте и къде ще е сватбата? Добре дошли при нас.  give_rose
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: февруари 17, 2007, 14:13:26 »

На мен милото ми подари годежен пръстен на 15.08 миналата година (моят имен ден), а официален годеж правихме на 09.09 (запомняща дата, но тогава беше удобно за всички). Ние бяхме решили, че няма да бързаме и сватбата ще е през 2007г., но родителското тяло единодушно реши, че няма за какво да чакаме толкова много и ще правим сватба през 2006! Oh my ... И двамата не обичаме зимните сватби поради студеното време и искахме поне пролетта, но на края се съгласихме да мислим дата като решихме, че е в събота. Септември нямаше как, октомври гледахме да е към края, за да има време за подготовка, но пък имаше избори, предвидихме и евентуален балотаж. Така стигнахме до ноември.Понеже 4 беше задушница, остана 11 и така решихме, че на 11.11 ще кажем своето "ДА". След време се усетихме, че в датата има много единици, а се случи така, че и колата, с която бяхме на сватбата беше с номе  Oh my ... yahoo yahoo yahoo
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: февруари 17, 2007, 17:09:19 »

На мен милото ми подари годежен пръстен на 15.08 миналата година (моят имен ден), а официален годеж правихме на 09.09 (запомняща дата, но тогава беше удобно за всички). Ние бяхме решили, че няма да бързаме и сватбата ще е през 2007г., но родителското тяло единодушно реши, че няма за какво да чакаме толкова много и ще правим сватба през 2006! Oh my ... И двамата не обичаме зимните сватби поради студеното време и искахме поне пролетта, но на края се съгласихме да мислим дата като решихме, че е в събота. Септември нямаше как, октомври гледахме да е към края, за да има време за подготовка, но пък имаше избори, предвидихме и евентуален балотаж. Така стигнахме до ноември.Понеже 4 беше задушница, остана 11 и така решихме, че на 11.11 ще кажем своето "ДА". След време се усетихме, че в датата има много единици, а се случи така, че и колата, с която бяхме на сватбата беше с номе  Oh my ... yahoo yahoo yahoo

Ооо, Мария, сигурна съм, че всичко това с тези единици не е било случайно и също, че ще ви донесе много, много късмет и щастие в любовта и семейния ви живот!!! CHEERS heart
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 17, 2007, 17:11:31 »

Охоооо, сватбите на 07.07.07 се увеличават, станаха 6: на dessi, techip, Radostina, Юлия, Ели Атанасова и Darko!!! CHEERS Dance girl_in_love LOVING CHEERS heart CHEERS CHEERS
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #85 -: февруари 18, 2007, 05:24:45 »

Охоооо, сватбите на 07.07.07 се увеличават, станаха 6: на dessi, techip, Radostina, Юлия, Ели Атанасова и Darko!!! CHEERS Dance girl_in_love LOVING CHEERS heart CHEERS CHEERS

Еее, браво, Таничка! Имаме си някой който да брои.
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: февруари 18, 2007, 11:47:10 »

Ами нашата дата няма нищо общо с датите в нашия съвместен живот.Избрахме я просто така, но се надяваме да ни донесе много щастие и късмет.Датата е 21.04.2007, аз винаги съм си мечтала за сватба през м.Май, но като започнахме да пресмятаме трябваше да се съобразим и с цикъла ми. Така че остана 21.04, въпреки че много исках да е на 05.05.Но моят бъдещ съпруг ми каза че датата не е от толкова голямо значение, по важното е да се обичаме и мисля че е напълно прав heart heart heart
Така, че голямото събитие наближава, на всички които им предстои да изживеят този ден, много  heart heart heartdrinksdanceg.

Елица и Станислав- скоро сем.Събеви kiss2
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 18, 2007, 12:10:37 »

Еее, браво, Таничка! Имаме си някой който да брои.

Ами, нали затова съм Модератор!! girl_in_love kiss2
Активен
Darko
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #88 -: февруари 18, 2007, 20:11:38 »

От Стара Загора сме, но живеем в София. Сватбата ни ще е в Стара Загора.  CHEERS
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: февруари 19, 2007, 10:24:30 »

От Стара Загора сме, но живеем в София. Сватбата ни ще е в Стара Загора.  CHEERS

честито и от мен ! и ние ще сме на 07.07.07 и ще правим 7 години от както сме заедно ! smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: