Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:27:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Shantall - 06.07.2013  (Прочетена 68922 пъти)

shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юни 24, 2013, 19:06:32 »

Noir мисля, че си напълно права, аз в списъка с гостите съм сис ги сложила и порадъчета съм им предвидила, ама исках да се допитам до повече менения преди троснато да й кажа, че тия 100лв дето иска да ги спести накрая може да й излязат ... да се въздържа от реплика.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #106 -: юни 24, 2013, 19:14:55 »

ех как ме е яд че не им дадох на нашите професионалисти подаръчета пууу  angry . шанталче аз ти препоръчвам да не обсъждаш всяка подробност със свекито че колкото по-малко знае толкова по-добре за теб  blum. като те разпитва прай се на ударена и правете си както вие решите. аз понякога се дразнех че мойто свеки не се интересуваше много за сватбата но май за добро е било че ми спести такива ядове ( давам свекърва на заем за сватби lol))
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юни 24, 2013, 19:17:10 »

mariola85, тя сама взима участие. обади ми се преди две седмици и каза: Ние откакто сме капарирали не сме му звъняли н Ангел, не е ли време да се чуем с него? Ако си много заета мога и аз да му звънна  shok добре, че чоека е много печен и най-вероятно влиза в моето положение ...
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #108 -: юни 24, 2013, 19:23:38 »

хахах олее  angry, ами какво да я правиш. има и такива хора или ще са като мойта или като твойта smile кимайте казвайте добре да дааа , и правете каквото вие сметнте за добре. трябва да се търпи все пак му е майка smile  blush. са се сетих че ние бяхме взели куверт и на шофиора от макеодния , той толкова се зарадвал че се хвалел на всички че и той бил на сватбата и за него имало ядене smile миличкия  smile
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юни 26, 2013, 08:31:58 »

да похваля скъпия - уредил е колата, сега трябва да измисля украсата smile освен това даде на майка му да се разбере, че не може да се бърка във всчико и да дава акъл непрекъснато.
Активен
baba_tina
Ентусиаст
**
Публикации: 140

« Отговор #110 -: юни 26, 2013, 08:36:02 »

Браво, това никак не е малко! Дано спре да се бърка наистина, та да ти е спокойно  girl_wink
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юни 26, 2013, 08:50:40 »

Браво, Шантал! Той е уредил един от най-важните въпроси, не само за сватбата, а и за целият ви съвместен живот!  Bravo
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 26, 2013, 08:53:44 »

да smile много съм щастлива днес smile отгоре на всичко хотелите, които харесах в созопол и велинград имат свободни стаи и днес мисля да резервирам и медената ни седмичка smile зълва ми вкрайна сметка каза, че може да ме гриира остава самод а се разбереме за кога да направиме някакъв пробен грим smile
Активен
Euphoria
Сватбар
Публикации: 170

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юни 26, 2013, 11:04:50 »

Страхотно Шантал  Sunshine една по една задачките отпадат, а слънчевото настроение е най-важното!

Сподели за колата моля те, че и ние сме пред тази дилема сега smile
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юни 26, 2013, 11:33:57 »

ами скъпия някакви познати е намерил и аз незнам даже каква ще е колата, не че за мен има значение де smile
Активен
Euphoria
Сватбар
Публикации: 170

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 26, 2013, 12:59:12 »

Хаха ясно  smile Важното е вие да сте щастливи, пък колата е малка подробност.
Аз също това съм го разпределила като задача на господина и му казах, каквото си хареса и реши това ще е. Даже и за нашата съм ок, но той си е навил на пръста, че не става и сега се занимава с търсене  Wink
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юни 26, 2013, 13:12:55 »

аз нали излизам с репликата веднъж се женим почти за всичко и той така - еее като ще се женим веднъж поне да е нещо последен модел Wink

мога да се поваля, че първите 3 дни от медената седмица са резервирани в Созопол, сега остават още три във Велинград да си намеря нещо и си отдъхвам smile
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юни 26, 2013, 15:47:23 »

резервирана съм  yahoo

оставила съм украсана на шампанското и кошничката на свеки и едната ми зълва, ди джея е извън софия така, че ще се видим другата седмица с него.

мисля, че е започнала организацията на моминското парти, и сега може да ви задам малко тъп въпрос, но съм свикнала да питам, за да не се окажа в кофти ситуация - кой плаща?
Активен
baba_tina
Ентусиаст
**
Публикации: 140

« Отговор #118 -: юни 26, 2013, 15:53:01 »

шантал, много зависи за плащането.
Наскоро бях на едно моминско парти, където кумата настоя и плати абсолютно всичко и нямаше как да се спори с нея  huhhuh.gif

На друго преди пък булката си пое цялата сметка, а съм чувала и за варианти, в които всички момичета си поемат питиетата, но незнам това до колко е удачно  nea

Тка че по-добре си бъди подготвена с някаква сума, ако незнаеш как ще седят нещата с плащането. Но мисля, че няма определено правило кой плаща smile Важното е да се забавляваш  girl_wink
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #119 -: юни 26, 2013, 16:06:03 »

аз да ти кажа че най-добрия вариант е всички си плащат за себе си и си разделят по-между си сметката на булката. на моето беше така ( май:) и на други дето съм ходила е било така и е най честно. сега зависи дали ти го организираш или кумата? ако е кумата може да и предложиш този вариянт, ако си ти по-добре не им казвай да ти плащат сметката малко е  blush
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: