Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:32:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Shantall - 06.07.2013  (Прочетена 68925 пъти)

shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юни 20, 2013, 10:58:05 »

Mucka<3, ами то аз съм меката ... което осъзнавам, че не е много добре за мен, но той в това отношение не дава да му се бъркар  Bravo

и все още си нямам гащи  tease

нямам търпение вече .... не може ли хоп и да е 6ти вече
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #76 -: юни 20, 2013, 16:18:51 »

shantall, и ние сме в Интерпред  Bravo чак сега ли коментирахте менюто? Ние още не сме и ме притеснява, че не знам хората какво ще хапват  girl_wink Управителя все ме успокоява за украса и дреболии, ама как да се успокоя като всъщност не знам нищо. Моля те сподели какво сте коментирали с него за меню, безалкохолни и украса (май само за алкохола ми е ясно), че с него ще говорим чак като се приберем в България, 1 месец преди сватбата, и си ме гложди да разбера от сега.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 20, 2013, 17:17:59 »

pocketgirl на мен още в началото ми каза, че две седмици преди сватбата се определя менюто smile аз за почти нищо не съм го питала откакто капарирахме smile иначе се разбрахме без арка на официалната маса, украсата е бели и екрю рози, след като свекърва ми не удобли лилиума, че цапал. балоните решухме да ги пуснем на гирлянд върху целия данинг и на колоните във формата на цвете. по масите на гостите няма да слагаме цветя, както и калъфи. менюто е салата - редена асорти / домат, краставица, маслини, печена чушка, плочка сирене и топка снежанка/, за предястие, което той каза че оставят и за следястие - плато асорти /6 вида мезета/, основното е комбинация от 200гр. свинско със сос /не запомних какъв/ и 200гр. пилешко с рокфорт, за гарнитура не сложихме желания от свекърва ми ориз, а картофено пюре/истинско/ и бейби моркови, тортата е еклерова с баварски крем. безалкохолните /кола, фанта/ са в разфасовки от 1,25л, минералната вода е 1,5л и сода пак 1,5л. за алкохол освен домашната ракия всичко ни е на доставна цена /водка, уиски и вино/. той е определил всичко като количество. мисля, че храната с алкохола е под 50лв/човек. украсата от балони забравих да кажа е изцяло в бяло и зелено, както и тортата.
за сега това се сещам, ако има още нещо питай дано да мога да ти отговоря smile
Активен
pocketgirl
Сватбар

« Отговор #78 -: юни 20, 2013, 23:08:21 »

Звучи супер. Менюто е стандартно и хубаво. Значи да разбирам, че изцяло сте се доверили на него за украса? Ние не му харесахме арката и намерих една по-хубава от друго място. Безалкохолните от по 1.25 са в пластмасови бутилки, нали? Знам, че по-големите разфасовки безалкохолно спестяват разходи, но стоят ли добре тези високи бутилки на масите? Поуспокои ме, за което ти благодаря. Еклерова торта звучи перфектно  heart Тортата на която сте се спряли има ли я на фб страницата на ресторанта? Ние от началото единодушно избрахме тази, и ако не е добавил нещо ново ще изверем нея. Еххххх, много се радвам, че видях темата ти....сега ще я следя с интерес!

* 75062_541282675883428_1313219435_n (1).jpg (72.29 KB, 720x960 - видяно 246 пъти.)
« Последна редакция: юни 20, 2013, 23:12:53 от pocketgirl » Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 21, 2013, 10:11:24 »

не е тази торта, нова екоято още я няма на страницата им smile каза, че няма време да качва новите неща прекалено заети са правят сватби от петък вече. украсата си я харесахме по снимките, той даде идея да е всичко в бяло и зелено smile кога е вашата сватба?
Активен
pocketgirl
Сватбар

« Отговор #80 -: юни 21, 2013, 13:37:01 »

на 17.08. Мога да предположа, че са заети. Знам, че имат нови драперии, които не е качил все още. И аз в началото мислех да е само бяло и зелено, но после реших, че ще сложа и малко розово или лилаво (това ще са розите, в букетите и може би салфетките и/или помпоните над дансинга) само за акцент. Всичко останало ще е зелено и бяло. Управителя предложи ли ви услуги на фото,видео и дж, и ако е- спряхте ли се на някой от тях?
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юни 21, 2013, 13:40:19 »

предложини, но само дж ми свърши работа.
има време до вашата ще ти дам мнение тамън smile въпреки, че според мен няма какво да се притесняваш. а иначе като не сложих калъфи мисля, че по-добре ще е
Активен
pocketgirl
Сватбар

« Отговор #82 -: юни 21, 2013, 13:58:44 »

Ей сега четях предните постове и се чудя бъдещата ти свекърва на коя точно декорация е казала, че е като на селска сватба? Каквато и декорация да са ви показали съм сигурна, че е била чудесна... този ресторант ми е толкова лубим (сори, нямам тази буква) с това зелено и бяло си е като приказка  heart
Активен
pocketgirl
Сватбар

« Отговор #83 -: юни 21, 2013, 18:57:29 »

Ще чакам коментари мнение, въпреки че доста се е изписало на страниците му във фб. И аз мислех без калъфи, но мм каза, че иска с  beating По- празнично му било. Темата ти затихна, дано не е заради мен .....
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юни 21, 2013, 22:13:27 »

подаръчетата ще са готови в неделя smile до тук съм много доволна от магазина, днес ми се обаждат за втори път да ми кажат, че след като са наредили нещо им се разминават в цветовете дали съм съгласна да го промени така, че да не е много шарено  Bravo
Активен
pocketgirl
Сватбар

« Отговор #85 -: юни 22, 2013, 00:17:41 »

Страхотно е когато има комуникация и не правят нещата на сама глава, а се консултират.  Bravo
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юни 22, 2013, 05:45:19 »

шантал,а гащи купи ли smile ???
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юни 22, 2013, 08:46:26 »

шантал,а гащи купи ли smile ???

още не съм ... все ги забравям значииии   tease
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юни 22, 2013, 09:07:03 »

shantall, накрая трябва да вземем да ти направим подарък гащи, че току виж си останала без  girl_haha
Ще имаш ли моминско парти?
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: юни 22, 2013, 09:17:59 »

цветче не се бъзикай с тези неще, че както съм се успокоила токувиж съм ги забравила smile

очертава се другата седмица моминското, по-скоро излизане по женски smile да хапнем и пийнем, да поклюкариме малко, за сега без голи мъже, казах, че ще се женя няма д аумирам и без гол мъж ще мина. организаторките малко се дъпрат ама да видим smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: