Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 05:21:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Shantall - 06.07.2013  (Прочетена 68983 пъти)

shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юни 17, 2013, 09:17:50 »

момичетаааа, готови сме с облеклата smile дет се вика само гащи си нямаме smile и бижута за булката smile
почвам да броя последно гостите smile и обмислям да съставя план за последни действия отзад напред.
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юни 18, 2013, 09:00:51 »

shantall, и вие ли без гащи  laugh то си стана мода вече между булките  funnytooth няма страшно, ще ги купите и тях. Само не разбрах защо отзад напред ще правиш план?
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юни 18, 2013, 09:26:50 »

ами аз обичам да редя нещата отзад напред smile така редих и сватбата тръгнах от ресторанта-църквата-гражданското  smile смятам, че накрая ще останат малки, но важни задачки и не искам да ги забравя smile
а за гащите скъпия ме попита - е нямаш ли си ?  beating
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: юни 18, 2013, 10:11:46 »

girl_impossible мъже, какво ли разбират те? Мен вчера ме попита сама не мога ли да се гримирам  Oh my ...
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юни 18, 2013, 11:37:37 »

хаха, права си smile аз ще се гримирам сама понеже нося контактни леши и все пак съм изпробвала доста неща и знам кое не ми създава проблеми  smile
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #65 -: юни 18, 2013, 16:16:58 »

с тези гащи ще ме уморите  funnytooth все се сещам за svekarva и че на булката гащи не й трябват.
Те мъжете все  задават едни въпроси - баща ми се оцъклил майка като му казала, че ще е на фризьор за сватбата и ще и струва 50 лв., а той и казал - "Ти така и така не можеш ли да си завъртиш малко косата и готово"  tease Те нали само душ и бръснене, а някои дори и без бръснене.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юни 18, 2013, 16:47:37 »

хаха, Noir отдавна си мисля как накрая ще забравя да си купя нещо по-така за сватбата. някак наистина бельото ми остана на заден план, след като роклята е стегната и няма да имам нужда от сутиен. аз съм почти готова, остава само една златна гривничка да си харесам, но понеже свекървата каза, че нещо трябвало да ми подари и се чудя да й казвам ли, че само гривничката ми е останала или да я чакам евентуално тя да се сети ....
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #67 -: юни 18, 2013, 17:25:13 »

Кажи й, кажи й  Wink Ако е схватлива, ще усети намека и ще ти отпадне един ангажимент.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юни 18, 2013, 17:33:58 »

ще го подхвърля тези дни smile

ето и украсата за чашите/свещите, накрая ще излезе, че темата на сватбата е бели рози  tease

Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юни 19, 2013, 20:44:39 »

прекрасни са
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юни 19, 2013, 20:48:24 »

днес ометнахме и ресторанта.
менюто е избрано, алкохола също, и украсата. разбира се не мина без намесата на свекървата. първо на едната украса реакцията й беше: ауу, като на селска сватба, при което едва не я убих с поглед. тук мм се намеси smile след това се опита да си наложи мнението за оризена гарнитура към пържолите  shok добре, че управителя е разбран smile
и разбира се кошницата, която тя сама обеща да украси няма да бъде украсена тази седмиц - нямала време sad
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юни 19, 2013, 20:56:49 »

шантал,ние като капарирахме ресторанта нахвърляхме грубо примерно меню,и сега ми остава да уточня точна бройка и да уточняа виното и бирата....относно намесата в сватбата,при мен няма как да се получи,не го допускам,но това е друга тема защо и как smile имаш номера на управителя звънни му и си уточнете менюто както ти искаш,а не както свекърва ти иска,избери украсата която ти искаш,това е твоята сватба,на свекърва ти сватбата е била преди сума ти и време,минало й е времето да се вълнува като булка,сега да седи да клати глава и да се съгласява lol))
Активен
artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юни 20, 2013, 05:33:36 »

Много са красиви и нежни и бутониерите, и украсата. Браво!  good
P.S. И не давай на свекървата да се меси  beating
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: юни 20, 2013, 08:45:58 »

момичета, аз не й давам, но тя се опитва smile добре, че е мм да я сложи малко в ред smile мисля, че малко се успокоих сега усещам само вълнение и как дните се изплъзват smile остават дребни неща - в неделя да взема подаръците за гостите, да се поръчат погачи за двете къщи и за църквата, разни бонбони и дребни сладки за почерпка след ритуалната и църквата, мисля, че друго не остана, дано не изпускам нещо важно smile
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юни 20, 2013, 09:48:14 »

с тези гащи ще ме уморите  funnytooth все се сещам за svekarva и че на булката гащи не й трябват.
Те мъжете все  задават едни въпроси - баща ми се оцъклил майка като му казала, че ще е на фризьор за сватбата и ще и струва 50 лв., а той и казал - "Ти така и така не можеш ли да си завъртиш малко косата и готово"  tease Те нали само душ и бръснене, а някои дори и без бръснене.
Хахаххахахах...мацки, ще ме уморите от смях  lol  funnytooth 
Шантал, хубаво е, че твоят мъж си я резва свекито  good Така да е винаги smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: