Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 22:57:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 13 част  (Прочетена 176780 пъти)

Tihomira
Сватбар
Публикации: 191

07.09.2013

« Отговор #75 -: юли 22, 2013, 21:17:26 »

Вчера бяха публикувани. Тортата беше на 3 етажа с дръвчета, цветовете бяха бяло,жълто, зелено и кафяво.
Активен
gargichka
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #76 -: юли 23, 2013, 03:01:20 »

Здравейте, момичета,
прегледах доста неща тук, но все още не съм наясно с един въпрос. Ако информацията е дадена вече някъде, моля да ме упътите, защото аз не я намерих.
Значи, украсата решихме сами да си я правим. Всички материали са поръчани и ги чакам с нетърпение.bounce
Дотук добре. Обаче: дали ще може някой да ме посъветва за закупуването на цветя? Чета аз по форума, че хора стават по 5 часа...scare2, други си поръчват флорист само за цветята. Аз мога и сама да си ги купя на предния ден, но това със ставането в 5 определено ще ми дойде малко множко. Имате ли идеи къде да ида най-добре по нормално човешко време? (в гр. София) Или дали нямате препоръка за добър и изгоден флорист? Сега-засега плана ми е да ида до някой пазар, примерно Женския, но да не би да се прецакам нещо в незнанието си...
Активен
Allicia
Сватбар
Публикации: 211

« Отговор #77 -: юли 23, 2013, 10:10:08 »

Цитат на: Bride  link=topic=35336.msg611049#msg611049 date=1374510330
@}->--Мерси 
В Джъмбо няма интересни :-( Поне не такива. Сестра ми провери и ни намери:-(
А знаете ли бели дебели свещи къде има и колко са долу горе ?

Дебели и високи свещи, нали?
Има такива в магазините за сувенири и подаръци. Може да провериш там.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юли 23, 2013, 10:18:03 »

gargichka на  пазара Димитъ  Петков  се намира  една от  борсите  за  цветя.Там почти  по  всяко  време  можеш  да намериш  цветя и  храсти,зеленина  за  декорация.Ако  си  решила  ти  да  си правиш  украсата  си вземи по-устойчиви  цветя  ,за да не  ти увяхнат,и  пиафлорите  да  са  накиснати  добре  във  вода
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #79 -: юли 23, 2013, 11:38:51 »

Tihomira писах ти в темата за тортите, за да не спамя тук Wink
Активен
maya_the_bee
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юли 23, 2013, 12:23:43 »

За вазите виж http://www.elegantz.bg/st-kleni-s-dove имат и във Варна май представителство, обади се.

gargichka
За цветята - най-сигурно е да си ги поръчаш от борса, направо ще ти ги доставят и няма да ставаш в 5. От голямото търсене по темата намерих Тракийско цвете http://www.trakiisko-cvete.vibs.bg/gallery.php,
Тилия и тези http://l-2company.com/. Трябва да се обадиш за подробностити. Някой от тях правят направо и аранжировки доколкото четох. Мисля, че и цените им ще са по-добри от Д. Петков и женския, защото там трябва пазарлък. Успех.
Активен
maya_the_bee
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юли 25, 2013, 11:25:13 »

Копирам поста си и тук, надявам се да помогне на някого
Да се похваля с моята идея за подарък за гостите, която ще бъде и част от украсата на ресторанта. Искаше ми се да е нещо нестандартно. Ровейки се в чуждите сайтове попаднах на едни LED чаени свещички, който са много практични. Светят до 70 часа, после само сменяш батерията, няма опасност от подпалване, разтечен восък и се надявам да работят дълги години. Готиното е, че дори и семействата ще си направят комплект от по 3-4 такива. Ще ги опаковам с торбичка от органза, на която ще са завързани етикетчетата с имената на гостите, хем ще си знаят мястото, хем ще разберат, че е за тях. Идеята ми е да са пуснати всичките 130 свещички (колкота са гостите) + ще имаме светлинна стена зад нашата маса. Мисля, че ще е страшно красиво  yahoo. Поръчах ги от Ebay, излизат по 80 ст. и дойдоха за няма и 2 седмици  Bravo
Ето така изглеждат

Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #82 -: юли 25, 2013, 18:08:19 »

Страхотна идея! Наистина мн оригинално :-)
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юли 29, 2013, 19:27:48 »

Страхотна идея за украса на масите - няма да увяхнат (особено в тези 40-градусови жеги) и може би даже ще ви излязат по-евтино от истински букети:
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юли 30, 2013, 14:37:34 »

Идеята  е  стахотна  ,само че малко  булки  са навити да  имат  украса  от  този  тип.
Активен
maya_the_bee
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юли 30, 2013, 14:47:49 »

Идеята е много яка. Аз много обичам оригами, хартиени неща и т.н. За изнесения ритуал и украсата от апартамента в хотела, от който ще ме взимат ще е от хартиени цветя.
Активен
otiroz
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #86 -: август 03, 2013, 20:55:40 »

Момичета ,знаете ли от къде се купува тази зелената гъба  която се напоява с вода и се правят тези окраси за маси,и въобще някакъв сайт - за тези хартии за опаковане на подаръци,цветно тиксо(общо взето къде мога да ги намеря всичките материали на цветарите).Някакъв сайт ,от където да се поръчва или магазин.Не мога да намеря нищо,пък и идея си нямам в коя сфера да ги търся.Ходих в един цветарски магазин,ама нищо не ми казаха,на тях им ги доставяли и до там.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: август 03, 2013, 20:58:29 »

Момичета ,знаете ли от къде се купува тази зелената гъба  която се напоява с вода и се правят тези окраси за маси,и въобще някакъв сайт - за тези хартии за опаковане на подаръци,цветно тиксо(общо взето къде мога да ги намеря всичките материали на цветарите).Някакъв сайт ,от където да се поръчва или магазин.Не мога да намеря нищо,пък и идея си нямам в коя сфера да ги търся.Ходих в един цветарски магазин,ама нищо не ми казаха,на тях им ги доставяли и до там.
http://www.flora-com.com/index.php?MlW-gRWHIlSHI9OrI1KHchSrcNKncJafI9OjIRePUtKr&page=1

http://www.rakhiva.com/%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8+%D0%B7%D0%B0+%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8F-72bg.html
Активен
_Vi_
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #88 -: август 08, 2013, 08:55:10 »

maya_the_bee  от къде си купила кораловата хартия и дали е коралова или на снимката изглежда така, а в действителност е розова. Мерси предварително
Активен
maya_the_bee
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: август 08, 2013, 10:12:51 »

Ви, тази снимка е от нета, но така или иначе успях за купя такава коралова ето от тук  http://www.artservicebg.com/
Това е тънка креп хартия 50 см на 250 см цена 95 ст  smile
Магазинът е на Сердика, в сайта има карта.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: