Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 19, 2025, 13:33:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Седмица на абитуриентите и славянската писменост
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Седмица на абитуриентите и славянската писменост (Прочетена 28996 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Седмица на абитуриентите и славянската писменост
«
Отговор #30 -:
май 21, 2013, 08:50:34 »
Честит празник на всички хубави Елени и Константиновци!
Ето и моята снимка, точно от преди 40 години!
001.jpg
(55.38 KB, 396x665 - видяно 297 пъти.)
Активен
svekarva
«
Отговор #31 -:
май 21, 2013, 08:57:17 »
Ето ме и с моите приятелки. Момичето с другата шарена рокля е по- малко от нас. Гледайте как се върти модата! Аз съм с един от първите солеи. Тогава имахме право на немски списания и аз получавах Прамо, това беше тенденция. Роклята ми е естествена коприна в син цвят. Носих я до края на университета. Тогава се носеха едноцветни рокли, но аз моята "официална" така и не я сложих. А, роклите на приятелките са дълги. Вижте им букетите с целофанче.....Аз не понасям такива неща. Имах три рози от двора ни в Пловдив, как ги е крепила майка ми във влака, не зная. Беше една прекрасна роза с тъмно зелени листа, много нежни стебла и разкошни цветове в цвят пудра - гордостта на баба ми. Сега май няма такива сортове.
Снимка 002.jpg
(61.98 KB, 559x432 - видяно 303 пъти.)
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #32 -:
май 21, 2013, 08:57:30 »
Уау,
Свекърва
, много хубави крака!
И роклята ти сега е модерна - типичния ретро стил
Еми
, ние нямахме абсолвентски бал
Но сестра ми има днес и нямам търпение да гледам нейните снимки
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #33 -:
май 21, 2013, 08:59:38 »
Добро утро!
Честит Имен Ден на всички празнуващи! Бъдете здрави, успешни и гордо носете имената си!
Днес сестра ми има рожден ден, затова ви черпя с фрешчета и коктейли /да не дразня бъдещите мами /
Както казах и вчера моят бал мина според очакванията, бях доволна от всичко и общо взето беше весело
Чак като прочетох повечето истории осъзнах, че ми е било доооста забавно - без рев и недоволства
Виж абсолвенският вече беше друга бира. Аз бях задочно обучение и не бяхме особено сплотен курс, да не кажа, че част от хората дори не познавах
Бяхме в едно заведение във Варна, аз пътувах директно от Сл.бряг, защото до последно бях на работа - тупнах се без прически, грим и официални рокли. Повечето бяхме така, но имаше една- две кифли, които едва ли не отиваха не на кръчма, а на Оскарите
Хапнахме, пийнахме и после не се разбрахме за конкретна дискотека, та аз се прибрах в хотела и с моят мъж, който ме чакаше там, ходихме да доотпразнуваме вечерта на коктейли
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #34 -:
май 21, 2013, 09:10:59 »
свекърва и аз не обичам да се тупна ептен като другите. тогава балерински поли нямаше, та затова реших да ги подплаша малко с моята .
браво че не си сложила целофан. аз пък сложих такова цвете, че всички ме питаха дали е изкуствено.
а модата си се върти, сега гледам че плахо плахо, пак солеят се завръща.
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #35 -:
май 21, 2013, 09:49:25 »
Добро утро и от мен!
Честит имен ден на всички,носещи тези прекрасни имена!Желая им много здраве,любов и успехи в начинанията!
Инлов
,честита ти рожденичка
От здраве и щастие да не се оттърве
Момичета благодаря ви за комплиментите
Наистина до сега не се бях показвала,ама реших ,че след като аз съм ви виждала ,е редно и вие да знаете как изглеждам
Svekarva
,много си стройна... с такова тяло и чувал да си беше нахлузила,пак щеше да изглеждаш чудесно
Относно абсолвентския бал,аз не мисля да прекалявам и съм решила да си купя някоя рокличка,която да си нося после цяло лято,докато като гледам колегите си - и мъже и жени... тече трепетна подготовка и се хвърлят куп пари,за неща ,които после съм сигурна ,че ще им заемат само място в гардеробите
Ама така или иначе всеки си решава
Аз още не съм си купила нищо ,ама все си викам ,че има време
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #36 -:
май 21, 2013, 10:21:20 »
Здравейте
Svekarva
, много ми хареваш. Майка ми също е завършила немска гимназия, но в Хасково и ми е разказвала подобни истории - за гимназията на много километри от вкъщи (моята беше срещу блока) и за немските учители и списания
Но няма снимки от бала си, защото кавалерът ѝ не се харесал и не и дал. Днес тя е именичка, така че и аз ще черпя
Днес ще правим булото, да стискате палци
Активен
svekarva
«
Отговор #37 -:
май 21, 2013, 10:55:06 »
pandapanda
, да ти е жива и здрава мака ти! Булото ще стане, къде ще върви, щом го правиш ти!
Немските гимназии в Хасково и Пазарджик ги направиха три години след мен. Тогава за цяла Южна България беше само една - в Бургас. Имахме изключителни учители и учехме всичко на немски: химия, физика, биология, история до края ни преподаваха германци. Нито в Ловеч, нито в София /другите гимназии с немски в България/ си имаха толкова германци. Възпитателките ни в пансиона също бяха германки, женени за български "плажни инженери" или днешните гларуси
. Учителката ми по немски пък беше австрийка по майчина линия и после стана директорка на гимназията в София. Без да се хваля, когато работех като преводачка, чужденците казваха, че говоря по- добре от германка.
.
Имахме много красиви момичета, аз бях от средно хубавите. Нашият клас последната година беше от 14 души - 1 момче и 13 момичета с ръст над 170 /аз съм 172 и бях четвърта по височина/. Викаха ни "Газелите". Преди да влезем в училището, се подреждахме в двора и влизахме по класове, първо най- големите и последни - подгответата. Та когато влизаше нашият клас, всички ръкопляскаха, просто се отличавахме от другите
по хубост. Поради ръстови ограничения, обаче, бяхме все без гаджета. Трябва да потърся и снимки от класа да се изфукам. Аз истории от моя живот разказвам, но ако взема да си публикувам дневника от гимназията, тогава да видите истории......
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #38 -:
май 21, 2013, 22:25:13 »
Започнала е абуриентската вълна
Аз пък ходих на цели 2 бала - на първия в 10ти клас - бях дама на гадже и след това на моя. В интерес на истината много повече харесвах роклята от първия бал, но майка ми не се съгласи да я облека повторно, та се наложи да си шия. Бях си харесала една в един магазин - внесени бяха по 1 брой от всеки модел и за съжаление тази, която ми хареса, не ми стана и се наложи да я шия.
Честно казано за моя собствен бал не се вълнувах толкова, колкото за предния, а пък и по това време повече се притеснявах за държавния изпит по счетоводство и кандидат-студентските изпити.
Иначе, и аз като Инлов бях в Слънчев бряг на бала си, обичайната формула - ресторант-дискотека.
Харесвах си външния вид като цяло, рокля, грим прическа, бях заложила на по-естесвен вид със скромно вдигната коса, но се оказа, че фризьорката ми добре ме е подсигурила с лак за коса - като се прибрах сутринта вкъщи и влязох в банята, трябваше да й сложа шампоан 3 пъти, за да го отмия.
Снимки нямам на този компютър, всичките са на диск вкъщи за съжаление.
Иронично е колко много бързах да завърша и да се впусна в живота извън училище, макар и тогава още да осъзнавах, че това са най-безгрижните дни. Не че съжалявам, разбира се, но вече мисля, че човек не бива да бърза да пораства...
Роси
, радвам се,че си добре и ужасно съжалявам за инцидента
Важното е ти да си добре, коли се купуват, макар и тази част да е неприятна със смяната на колата.
Еми
, надявам се всичко да е наред с ходенето по доктори. Между другото, хиляди извинения, че не обадих, като бяхме в София, такъв план-график ни се заформи, че накрая успяхме да отделим 1 свободен ден да идем на кино и май сега ще ми трябва отпуска да си почина от отпуската
Тържествено обещавам другия път да не се излагам така
Аз тия дни съм до късно на работа и никак не ми се получават нещата с почивката...искам да идва петък вече
Активен
emmmmmy
«
Отговор #39 -:
май 22, 2013, 08:40:00 »
Алекс,аз усетих че ме попропусна, но бях убедена че си скапана от "почивката"
то така винаги се получава. после ми се налага да си почивам от отпуските на мъж ми.
Благодаря че питате, по-добре е ситуацията след последното ходене на лекар.
Една сутрешна поздравка от мен :
Активен
svekarva
«
Отговор #40 -:
май 22, 2013, 09:10:22 »
Здравейте! Три пъти започвам да пиша...Явно ще е сряда, дето не се сяда. Успешен ден на всички!
emmmmmy
, много самотна тая лодка!
kotki.jpg
(42.24 KB, 600x600 - видяно 265 пъти.)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #41 -:
май 22, 2013, 12:41:45 »
Здравейте,
Явно наистина в сряда не се сяда! Днес едва сега успявам да ви прочета!
Свекърва, страхотно кафе
Ем, картината е много романтична
Днес ми е много забързан денят, което е хубаво, защото бързичко и ще мине. Вече нямам търпение да дойде петък, за да си почина преди официалното започване на сезона
Пожелавам на всички успешен ден!
Поздрав:
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #42 -:
май 22, 2013, 13:12:01 »
На мен пък днес ми е по-спокоен ден от вчера
А и вчера "много добре"
го съчетах с недоспиване и цял ден бродих като призрак и едва си държах очите отворени. Като не си доспя и съм като болна. Днес обаче съм свежа като репичка и с нетърпение очаквам края на работната седмица
Честно казано вече и не ми се идва на работа, бебешорски истории са ми в главата и ми се ходи само по разходки
Вчера ви пропуснах и затова днес искам с малко закъснение на честитя празниците на всички празнуващи
Свекърва
, много готино кафенце - то чак да ти е жал да го опиташ
Еми
, стискам палци всичко при вас да приключи възможно най-бързо, че ме притесняваш така, не ми звучиш спокойна
Алекс
, и аз съм като теб - винаги след почивката имам нужда от почивка и период на адаптация към ежедневието
Чуден следобед ви желая
431904_10151513608399232_294079240_n.jpg
(74.26 KB, 600x495 - видяно 258 пъти.)
Активен
emmmmmy
«
Отговор #43 -:
май 22, 2013, 13:24:13 »
муун, и аз днес ходя като муха без глава. ама си свърших работата, после ме чакат само козметични процедури че довечера сме навън.
свекърва, лодката хич не е самотна, собственичката й пие вино на прозореца
, чака да й направят педикюра и тръгва да лови красиви рибари
.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #44 -:
май 22, 2013, 13:38:49 »
Емчо