Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 19, 2025, 16:06:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Седмица на абитуриентите и славянската писменост  (Прочетена 29014 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #30 -: май 21, 2013, 08:50:34 »

Честит празник на всички хубави Елени и Константиновци!
Ето и моята снимка, точно от преди 40 години!

*  001.jpg (55.38 KB, 396x665 - видяно 297 пъти.)
Активен
svekarva

« Отговор #31 -: май 21, 2013, 08:57:17 »

Ето ме и с моите приятелки. Момичето с другата шарена рокля е по- малко от нас. Гледайте как се върти модата! Аз съм с един от първите солеи. Тогава имахме право на немски списания и аз получавах Прамо, това беше тенденция. Роклята ми е естествена коприна в син цвят. Носих я до края на университета. Тогава се носеха едноцветни рокли, но аз моята "официална" така и не я сложих. А, роклите на приятелките са дълги. Вижте им букетите с целофанче.....Аз не понасям такива неща. Имах три рози от двора ни в Пловдив, как ги е крепила майка ми във влака, не зная. Беше една прекрасна роза с тъмно зелени листа, много нежни стебла и разкошни цветове в цвят пудра - гордостта на баба ми. Сега май няма такива сортове.

* Снимка 002.jpg (61.98 KB, 559x432 - видяно 304 пъти.)
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: май 21, 2013, 08:57:30 »

Уау, Свекърва, много хубави крака! Bravo И роклята ти сега е модерна - типичния ретро стил Wink
Еми, ние нямахме абсолвентски бал sad Но сестра ми има днес и нямам търпение да гледам нейните снимки  heart
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: май 21, 2013, 08:59:38 »

Добро утро!
Честит Имен Ден на всички празнуващи! Бъдете здрави, успешни  и гордо носете имената си!
Днес сестра ми има рожден ден, затова ви черпя с фрешчета и коктейли /да не дразня бъдещите мами /  blum

Както казах и вчера моят бал мина според очакванията, бях доволна от всичко и общо взето беше весело  smile Чак като прочетох повечето истории осъзнах, че ми е било доооста забавно - без рев и недоволства  pardon Виж абсолвенският вече беше друга бира. Аз бях задочно обучение и не бяхме особено сплотен курс, да не кажа, че част от хората дори не познавах  Girl_hide Бяхме в едно заведение във Варна, аз пътувах директно от Сл.бряг, защото до последно бях на работа - тупнах се без прически, грим и официални рокли. Повечето бяхме така, но имаше една- две кифли, които едва ли не отиваха не на кръчма, а на Оскарите  angry Хапнахме, пийнахме и после не се разбрахме за конкретна дискотека, та аз се прибрах в хотела и с моят мъж, който ме чакаше там, ходихме да доотпразнуваме вечерта на коктейли  danceg
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: май 21, 2013, 09:10:59 »

свекърва и аз не обичам да се тупна ептен като другите. тогава балерински поли нямаше, та затова реших да ги подплаша малко с моята . blum
браво че не си  сложила целофан. аз пък сложих такова цвете, че всички ме питаха дали е изкуствено.
а модата си се върти, сега гледам че плахо плахо, пак солеят се завръща.
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #35 -: май 21, 2013, 09:49:25 »

Добро утро и от мен!
Честит имен ден на всички,носещи тези прекрасни имена!Желая им много здраве,любов и успехи в начинанията! give_rose
Инлов,честита ти рожденичка Birthday От здраве и щастие да не се оттърве give_rose
Момичета благодаря ви за комплиментите Flower Наистина до сега не се бях показвала,ама реших ,че след като аз съм ви виждала ,е редно и вие да знаете как изглеждам blum
Svekarva,много си стройна... с такова тяло и чувал да си беше нахлузила,пак щеше да изглеждаш чудесно girl_wink
Относно абсолвентския бал,аз не мисля да прекалявам и съм решила да си купя някоя рокличка,която да си нося после цяло лято,докато като гледам колегите си - и мъже и жени... тече трепетна подготовка и се хвърлят куп пари,за неща ,които после съм сигурна ,че ще им заемат само място в гардеробите nea Ама така или иначе всеки си решава pardon Аз още не съм си купила нищо ,ама все си викам ,че има време pardon
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: май 21, 2013, 10:21:20 »

Здравейте

Svekarva, много ми хареваш. Майка ми също е завършила немска гимназия, но в Хасково и ми е разказвала подобни истории - за гимназията на много километри от вкъщи (моята беше срещу блока) и за немските учители и списания smile Но няма снимки от бала си, защото кавалерът ѝ не се харесал и не и дал. Днес тя е именичка, така че и аз ще черпя smile

Днес ще правим булото, да стискате палци Wink
Активен
svekarva

« Отговор #37 -: май 21, 2013, 10:55:06 »

pandapanda , да ти е жива и здрава мака ти! Булото ще стане, къде ще върви, щом го правиш ти! good
Немските гимназии в Хасково и Пазарджик ги направиха три години след мен. Тогава за цяла Южна България беше само една - в Бургас. Имахме изключителни учители и учехме всичко на немски: химия, физика, биология, история до края ни преподаваха германци. Нито в Ловеч, нито в София /другите гимназии с немски в България/ си имаха толкова германци. Възпитателките ни в пансиона също бяха германки, женени за български "плажни инженери" или днешните гларуси  Wink. Учителката ми по немски пък беше австрийка по майчина линия и после стана директорка на гимназията в София. Без да се хваля, когато работех като преводачка, чужденците казваха, че говоря по- добре от германка.  blum.
Имахме много красиви момичета, аз бях от средно хубавите. Нашият клас последната година беше от 14 души - 1 момче и 13 момичета с ръст над 170 /аз съм 172 и бях четвърта по височина/. Викаха ни "Газелите". Преди да влезем в училището, се подреждахме в двора и влизахме по класове, първо най- големите и последни - подгответата. Та когато влизаше нашият клас, всички ръкопляскаха, просто се отличавахме от другите Wink по хубост. Поради ръстови ограничения, обаче, бяхме все без гаджета. Трябва да потърся и снимки от класа да се изфукам. Аз истории от моя живот разказвам, но ако взема да си публикувам дневника от гимназията, тогава да видите истории......
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #38 -: май 21, 2013, 22:25:13 »

Започнала е абуриентската вълна smile

Аз пък ходих на цели 2 бала - на първия в 10ти клас - бях дама на гадже и след това на моя. В интерес на истината много повече харесвах роклята от първия бал, но майка ми не се съгласи да я облека повторно, та се наложи да си шия. Бях си харесала една в един магазин - внесени бяха по 1 брой от всеки модел и за съжаление тази, която ми хареса, не ми стана и се наложи да я шия.
Честно казано за моя собствен бал не се вълнувах толкова, колкото за предния, а пък и по това време повече се притеснявах за държавния изпит по счетоводство и кандидат-студентските изпити.
Иначе, и аз като Инлов бях в Слънчев бряг на бала си, обичайната формула - ресторант-дискотека.
Харесвах си външния вид като цяло, рокля, грим прическа, бях заложила на по-естесвен вид със скромно вдигната коса, но се оказа, че фризьорката ми добре ме е подсигурила с лак за коса - като се прибрах сутринта вкъщи и влязох в банята, трябваше да й сложа шампоан 3 пъти, за да го отмия.

Снимки нямам на този компютър, всичките са на диск вкъщи за съжаление.

Иронично е колко много бързах да завърша и да се впусна в живота извън училище, макар и тогава още да осъзнавах, че това са най-безгрижните дни. Не че съжалявам, разбира се, но вече мисля, че човек не бива да бърза да пораства...

Роси, радвам се,че си добре и ужасно съжалявам за инцидента sad Важното е ти да си добре, коли се купуват, макар и тази част да е неприятна със смяната на колата.

Еми, надявам се всичко да е наред с ходенето по доктори. Между другото, хиляди извинения, че не обадих, като бяхме в София, такъв план-график ни се заформи, че накрая успяхме да отделим 1 свободен ден да идем на кино и май сега ще ми трябва отпуска да си почина от отпуската huhhuh.gif Тържествено обещавам другия път да не се излагам така blush

Аз тия дни съм до късно на работа и никак не ми се получават нещата с почивката...искам да идва петък вече cray
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 22, 2013, 08:40:00 »

Алекс,аз усетих че ме попропусна, но бях убедена че си скапана от "почивката"  give_rose
то така винаги се получава. после ми се  налага да си почивам от отпуските на мъж ми.
Благодаря че питате, по-добре е ситуацията след последното ходене на лекар. give_rose

Една сутрешна поздравка от мен :
Активен
svekarva

« Отговор #40 -: май 22, 2013, 09:10:22 »

Здравейте! Три пъти започвам да пиша...Явно ще е сряда, дето не се сяда. Успешен ден на всички!
emmmmmy, много самотна тая лодка!

* kotki.jpg (42.24 KB, 600x600 - видяно 266 пъти.)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: май 22, 2013, 12:41:45 »

Здравейте,
Явно наистина в сряда не се сяда! Днес едва сега успявам да ви прочета!
Свекърва, страхотно кафе  Bravo
Ем, картината е много романтична  smile

Днес ми е много забързан денят, което е хубаво, защото бързичко и ще мине. Вече нямам търпение да дойде петък, за да си почина преди официалното започване на сезона  smile

Пожелавам на всички успешен ден!
Поздрав:
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 22, 2013, 13:12:01 »

На мен пък днес ми е по-спокоен ден от вчера smile А и вчера "много добре" pleasantry го съчетах с недоспиване и цял ден бродих като призрак и едва си държах очите отворени. Като не си доспя и съм като болна. Днес обаче съм свежа като репичка и с нетърпение очаквам края на работната седмица danceg Честно казано вече и не ми се идва на работа, бебешорски истории са ми в главата и ми се ходи само по разходки blum
Вчера ви пропуснах и затова днес искам с малко закъснение на честитя празниците на всички празнуващи smile
Свекърва, много готино кафенце - то чак да ти е жал да го опиташ
Еми, стискам палци всичко при вас да приключи възможно най-бързо, че ме притесняваш така, не ми звучиш спокойна
Алекс, и аз съм като теб - винаги след почивката имам нужда от почивка и период на адаптация към ежедневието
Чуден следобед ви желая give_rose

* 431904_10151513608399232_294079240_n.jpg (74.26 KB, 600x495 - видяно 259 пъти.)
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 22, 2013, 13:24:13 »

муун, и аз днес ходя като муха без глава. ама си свърших работата, после ме чакат само козметични процедури че довечера сме навън.
свекърва, лодката хич не е самотна, собственичката й пие вино на прозореца diner, чака да й направят педикюра и тръгва да лови красиви рибари Wink .
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 22, 2013, 13:38:49 »

Емчо, докато й изсъхне педикюра, тя лодката ще отплава Xixixi
Ех, завидях ти за козметичните процедури! Хайде да станеш още по-убава Wink

Вижте на каква статия попаднах преди малко /заглавието е чудно!/: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2003949
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: