Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:26:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Седмица на шегата - 01.04.-07.04  (Прочетена 52034 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: април 03, 2013, 21:17:33 »

Ето ме и в края на деня.
Не се оправих с администрациите - системата им била забила, пак ще се разкарвам и утре  pardon (нали го знаете Кр. Лафазанов как се прави на лелка от администрацията и на всичко отговаря със: "Системата казава "Не"!"  laugh )

m0onlight, успех ти желая с администрациите smile

Мрявка, и аз имах едни чаршафи на рози, дето милото ги определи на бързо да са за гости  pleasantry А най-любими и на двамата са ни едни на влюбени жирафи. Но мисля, че е крайно време да си взема и едни на панди  Girl_hide

emmmmmy, шалчето изглежда сладко smile

casky, радвам се, че си се отчела, на мен ми липсваше Wink
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: април 03, 2013, 21:46:01 »

мише, приятна почивка  smile и аз чакам нашата с нетърпение, добре че имам мн задачки и времето ще мине неусетно  smile
аз минавам набързо, че съм изморена - приятна среща имахме, имахме и лекция за стреса в ежедневието и хомеопатията (всъщност първо бяхме първо на това представяне на продукти и после на хапване в заведение с колежките).
Времето е дъждовно, но аз обичам да вали ... и аз не знам защо.

Пожелавам ви топла вечер  heart и не забравяйте да казвате Обичам те на любимите хора (нещо ми е лирично)
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #107 -: април 04, 2013, 06:09:33 »

Добро утро! Дали вали, дали не вали, пролетта дойде.....

* cvjat.jpg (59.92 KB, 900x701 - видяно 209 пъти.)
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: април 04, 2013, 08:34:50 »

Добро утро и от мен! Вчера се разсипах от работа! Чак сега ви изчетох... Victory
Я кажете, тази година искате ли да правим национална форумска среща? Миналата година бяхме говорили нещо за морето - Варна например? За мен е ОК, но за софиянци малко далече ще дойде.
Да знаете, че имам готовност и желание да организирам срещата в Габрово (макар че ми се ходи на друго място), ама викам да направим тема и да гласуваме както си му е реда  yahoo
Тази година имаме много нови мами, които сигурно няма да могат да присъстват, но пък после ще гледат снимки, а ние ще наваксаме с новите попълнения good
Тези дни си мислех къде се губи Весето? Отдавна не се е включвала в темата... smile
И аз обожавам Vintage дизайна, особено в реставрирани стари мебели - боядисани в бяло, както и прекрасните десени на рози. Имам много идеи за такова обзавеждане, но или трябва да изнеса всичките мебели на хазяите и да донеса мои или трябва да използвам тях, а не ми се хвърля толкова труд в нещо, което не е мое.
casky, тати е добре, благодаря че попита.  give_rose Още е в болницата, но последните 2 дни няма температура и му намалят системата и антибиотика. Целта е като се прибере да се закрепи и да не се разболее отново, за да могат да му направят най-накрая и последната операция.
Тони, мерси за инфото за Великденската кошница - ще импровизирам и аз с нещо да ги зарадвам yahoo
Мише, приятна почивка и от мен! good Езра, в дъжда има определена романтика, но много заависи къде си и какво правиш в този момент.
Свекърва, този хамак ми навява носталгични летни спомени от един морски лагер от тийн годините ми  heart
Хубав ден на всички!  give_rose
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: април 04, 2013, 09:03:28 »

Ивенце, гласим се с морските дами, тази година да е на морето, даже си имам избрани дами да ме гощават ( колко съм нахална )! Да сме здрави,живи, да стигнем до темичка, ще се случи,  надявам се!
една готина снимчица:
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: април 04, 2013, 09:20:47 »

Еми, знам, че се гласим за Варна, но аз си предлагам услугите в случай че няма кой да поеме ангажимента - знаем че имаме много мами от морския град, а нашата организаторка Гери очаква близнаци  blush yahoo
Това облаче е доста креативно решение за покриване на грозните улуци  good

Ето и кафето, което "не сме пили" днес  blum

И нещо, което отдавна ми се похапва,ама чакам да се постопли и да заредят пресен сладолед по магазините  Xixixi
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #111 -: април 04, 2013, 09:24:40 »

Добро утрооо и от дъждовна Варна. Форумска срещичка на морето звучи много добре Wink С удоволствие бих поела или помогнала организацията, стига да има желаещи разбира се . Така, че дори и Гери да е възпрепятствена има кой да помага Wink
Иве кафето може да прпусна, но за хапването със сигурност ще си го взема.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: април 04, 2013, 09:28:07 »

Иве, не го мисли, ще се намери,ето и Миши предлага smile. Мерси за предложението, и при теб би ни било чудесно! danceg
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #113 -: април 04, 2013, 09:45:11 »

Привет отново!
Нещо не ми е форумско......Никакво ми е. На наш колега му откриха тумор в мозъка и вчера са отказали да оперират. Ей така заявили, че не се наемат.  Започват химиотерапия и толкова можело да се направи.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #114 -: април 04, 2013, 09:46:35 »

Добро утро и от мен. Аз се черпя с кафето на ivelka вече, благодаря.

Моята майка в събота има рожден ден, дайте някакви предложения какво да й подаря? И аз представете си си организирах екскурзия и си мислех за нейния рожден ден и изобщо не направих връзката, че двете са по едно и също време, ужас!

Желая ви приятен ден. smile
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #115 -: април 04, 2013, 09:59:16 »

Svekarva това е най-страшното, един колега на свекъра ми от България получи таква диагноза и отиде на лечение в швейцария, 4 месеца по късно си отиде, дори там не можаха да му помогнат... sad, дано твоят колега има по благоприятни симптоми и успеят с химиото да му помогнат...аз имам ужасен страх от тази болест...

Nadelina: моите подаръци за мама са последноте години винаги организиране на големи парти изненади за нея, тя все казва няма да празнувам, а аз и сестра ми все нещо организираме, по мин. Год беше парти изненада на корабче със вс. й приятели, тайно извикани от нас :-), а миналата в един ресторант на морето, същата вечер получих и предложението за брак, така рожденния й ден стана незабравим за всички, за мен особено :-)
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #116 -: април 04, 2013, 10:07:05 »

Здравейте и от мен сладурки !!!
Тази сутрин май май станах в добро настроение smile Няма причина .. Или може би причината е , че малкия не ме ядоса още преди да се надигна .. Обикновено докато отворя очите и вече ме е ядосал нещо !
Така де ... най-после намерих време да хапна и между другото викам да мина да ви видя кой как е !

Айде сега като казах че ще закусвам да ви почерпя и вас http://woman.hotnews.bg/static/uploads/news/201011/big/00005558.jpg

Ммммм вкусничко ! Май следобед ще си спретна едни такива палачинки ! smile

Я да ви питам , някоя от вас дали има моя проблем - хората се оплакват , че не могат да отслабнат , а аз не мога да кача нито 1 грам ! Тежа някъде 49 кг , но явно имам тежки кости, понежр изглеждам по-скоро като 42-43 кг .... ужасно е вече не мога да се гледам ! Имам бърз метаболизъм , а повярвайте ми - ям повече от колкото можете да си представите ! И нищо .. гледах едни диети според които трябва да ям по малко през 1 час .. не работи ! Пробвах да вечерям точно прееди да си легна ( нали от това се пълнеело ) .. не работи ! Ям само неща , от които трябва да се пълнее ( пържено, сладко , мазно, сандвичи и т.н. ) и пак нищо ! Направо ми се плаче вече ! Ще се свърша съвсем ! Сега особено откакто малкия проходи съвсем нямам сили като тичам след него !
 Плачещо момиче
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: април 04, 2013, 10:14:57 »

Мъниче, аз съм дребна като теб, но си имам сили, вървя като кон километри пеша, тичам, правя си даже напоследък йога упражнения. Което ми подсказва че при теб може да е от някоя жлеза с вътрешна секреция. Изследвани ли са ти щитовидната примерно? Гледай да ядеш не толкова много, колкото високо енергийни неща. Защото има продукти, които стомахът смила ли смила, само се уморява и накрая на финала- почти нищо като ценна енергия. Протеини и аминокиселини пила ли си, с фитнес пробвала ли си, да ти направи инструктор схема на прием? Много приятелки слабички така се закрепиха, не да са по-дебели в кавички, но по-издръжливи.  smile
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #118 -: април 04, 2013, 10:19:49 »

emmmmmy , не се изразих правилно ! smile Аз сили имам , но малкия много взе да ми тежи вече бягам след него  , нося го , а той си дебелее и дебелее ххаха .. Иначе съм бивш спортист и знам че издържам на натоварване . Но вече имам проблеми с кръста от това носене на детето . До скоро го приспивах на ръце вечер и направо ми се откъсва кръста .. С фитнес упражнения не се получава .. Един познат треньор ми направи специална програма за хранене ( но без всякакви хапчета , прахчета и т.н. хич не ги харесвам !  ) Просто се чудя как да кача малко килограми .. 5 например !  blush
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: април 04, 2013, 10:32:25 »

това с кръста ми го казват и дами, които са доста  над 50 кг, аз също като гледах чуждо детенце и нямах кръст направо Girl_hide . После като поизрастна, спрях да я разнасям и ми мина. явно е нещо често срещано. За съжаление значи не мога да помогна със съвети, защото само с протеини съм виждала качване на до 5 кила, с друго нямам опит, за да смея да препоръчвам. А и аз самата си ям , дет викаш ти, каквото искам, не качвам, но не ми и пречи, за щастие.
Единственото което се сещам, че  има упражнения за заздравяване на мускулатурата на кръста, леля ми така спря да я боли. И не само на кръста, помагат за доста неща- "Петимата тибетци" серията упражнения. Има книжка.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: