Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 23:31:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2  (Прочетена 118624 пъти)

Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: март 15, 2013, 10:10:50 »

Пънки, кофтито е че много друса където е разбита и кърпена...карахме уж бавно сега на отиване и връщане и пак се раздрусвах яко.....първо това и второ като се замисля и по 150лв за пътни ми идват до там и обратно...  sad

Гери, мн яки нещица, страхотни са!!!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: март 15, 2013, 10:21:11 »

Няма ли някой на който да се довериш във вашия град.това с пътуването не си е работа.Особено по нататък.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: март 15, 2013, 11:14:07 »

ами моя лекар ще ме гледа на ехограф, каза че имал и доплер но до сега не ме е гледал на доплера....интересно ми е сега ако отида на ФМ при някой бургаски дали ще ми каже същите неща които видя Марков?
Активен
malia
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #168 -: март 15, 2013, 13:18:24 »

Здравейте момичета  smile радвам се че сте добре  give_rose
Относно изтичането на водите колкото и да не се вгледате все ще усетите че нещо не е наред аз също още след първото ми изтичане си имах едно на ум. Не ги мислете тези неща само да се притеснявате напразно.Като усетите че нещо не е както трябва веднага отидете на лекар.Аз изчаках един ден но ви съветвам като усетите нещо моментално на лекар и всичко ще е наред.
Josephine мила пожелавам ти повечко търпение,почивка и всичко ще е наред.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #169 -: март 15, 2013, 14:34:58 »

Дожзефин съжалявам, че е имало проблеми, но дано от тук насетне всичко е ОК give_rose

Гери нещата са супер яки, но това което трябва да е дънки е едно боди (страхотно, с копченца като ризка danceg )

Пънк и аз се притеснявах, че няма да разбера и като казах на доктора беше супер изумен biggrin Аз всъщност (както знаете) не очаквах да се стигне до там да изтичат, ама не се знае знае ли се, така че бях доста пиртеснена дали ще разбера...той ми каза, че няма начин biggrin

Цвети почивай си сега, а после като се пооправят нещата ще се разхождаш smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: март 15, 2013, 14:47:07 »

Герииии много ми харесват обувчиците с обичам мама и тати..аз мисля по нататък ако намеря подобно боде за нашата бебана  give_rose

Джозефинче наистина си е доста път..дано в Бургас откриеш някой, на който да се довериш, че това друскане до София не си е работа  give_rose

casky почивам мила и нямам търпение след време да получа зелена светлина да се разходжам по малко  give_rose

Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: март 15, 2013, 14:55:06 »

Привет мами,
Гери Страхотни са и блузките и бодито , а за буйките нямам думи, прекрасни са. Ние имаме такива чорапки с обичам мама и татко smile
Цвети щом се налага ще пазиш още малко леглото и после всичко ще си е наред. При мен сега изчезнаха болежките по стави и краката, ама смееш ли да излезеш smile
   Да ви кажа още не съм се настроила за събитието, все си мисля, че има време, ама...то дошло дето се вика. Шашкам се от всичко и от всякакво пукване в корема ми, даже и от газове се плаша да ви кажа, да не е дошъл момента. Днес бях пак на тонове и доки изглежда наистина доста положително настроен, та така обнадеждава и мен...ама...като дойде момента...яко спек ще е от моя страна.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: март 15, 2013, 15:30:09 »

Мерси много момичета, ще гледам тука ако видя че ме вижда и разбира...то всъщност вече и аз разбирам какво да гледам като пусне доплера....та ако се получават нещата ще гледам да не пътувам....

а да ви питам на вас как ви я мерят шийката колко е с вагинален или коремен?
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: март 15, 2013, 16:07:26 »

Мен ми я мерят с вагинален и като четох с него е сравнително най-точно  Wink
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: март 15, 2013, 17:29:52 »

При мен също на прегледите всеки път я мерят с вагинален.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: март 15, 2013, 19:33:20 »

И аз съм чела, че е най-добре с вагинален, но моята доки си ме гледа "на живо". Ама и за мен е по-спокойно така, защото наблюдава и за някакво ненормално течение. Та ако има съмнения за нещо, направо взима материал за изследване.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: март 15, 2013, 19:49:24 »

Пинк как така на живо, моята доки вика аз не съм привърженик на този преглед. Само леко вземане на цито и микро и това е smile Но всеки си знае, важното е да им вярваме и всичко да е добре с нас smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: март 15, 2013, 23:16:34 »

Josephine, шийката се мери най-точно с вагинален ехограф. Казвам го толкова категорично, заради личния опит и проблемите с нея. Наистина, ако има неравности по пътя и друсане не е препоръчително при проблеми с шийката, да пътуваш... но, ако е магистрала, няма дупки и неравности, няма проблеми  good
Момичета, няма как да объркате изтичането на води и контракциите, които са преди раждането... първо, преди да ви изтекат водите имате тапа, която трябва да падне, така, че най-малкото това ще ви е първия сигнал. Аз тръгнах към болницата, когато ми падна тапата и започнаха контракциите. Толкова много боли, че няма как да ги сбъркате smile И ако до този момента сте се чудили какво е контракция и не сте усещали, ще разберете smile
 А водите ми изтекоха в болницата вече, но количество е голямо и пак няма вариант да си мислите, че сте се напишкали... ако има такъв случай, то ще е рядкост и каквото и да е, съпровождащите контракции, пак казвам са си доста болезнени. Така, че спокойно, ще различите безпогрешно симптомите  good
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: март 15, 2013, 23:30:43 »

Ох и аз да ви кажа ,не може да се сбърка,при мен тапата с водите изтече,но самите води са някак по-лигави а и са топли,така ,че не може да се сбърка и се извинявам за подробното описание
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: март 16, 2013, 11:33:54 »

но, ако е магистрала, няма дупки и неравности, няма проблеми  good

това можеби някъде за чужбина става в/с...защото нашата магистрала е ад...има едни участъци където и с 50-60км/ч да караш пак друса....
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: