Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 18:07:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2  (Прочетена 118580 пъти)

Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #150 -: март 14, 2013, 20:10:51 »

Josephine и аз се присъединявам към момичетата искренно ти съчувствам и се надявам да не ти се налага пак да влизаш в болница. Дано всичко си дойде на мястото, а ти си почивай най-сте важни с бебето.

Цвети мерси много, че се интересуваш give_rose Ние сме добре бяхме на среща с хирурга и останах много доволна. Дадоха ми да прочета един куп документи, които след 2 седмици трябва да занеса подписани и ако имам пак въпроси да питам. Прегледаха ме отново, нашето бебе е добре гледано явно, защото върви голям blum Доктора се учуди на размера му, съдейки, че аз не съм от едрите:) Иначе контракциите ми се увеличиха, казаха да продължавам да почивам, но нямам разкритие и шииката на матката е ок. Така, че при мен лежането се е отразило надявам се и при теб Wink Ти как си? Доскучава ли ти? Видя ли се с твоя доктор.

Гери, снощи докато бебето ме риташе, къде ли не си мислех за теб и твоите 2 момчета Wink Продължават ли да те събуждат? smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: март 14, 2013, 20:52:59 »

Ами ритат .Сутрин особено ме будят с ритници.Даже и сега единия ме подритва че явно не му изнася да лежа на ляво и му преча на бебешора.
Josephine  трябва много да се пазиш.
Цвети как са нещата при теб.
Аз да ми кажа имам едни притеснения.Все си мисля че няма да разбера ако имам контракции,ако ми изтекат водите и все такива неща.Страх ме е че не се вглеждам достатъчно в себе си  и може би ще пропусна нещо важно.
« Последна редакция: март 14, 2013, 20:57:21 от gucci » Активен
Cveteto__
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #152 -: март 14, 2013, 21:24:29 »

Здравейте! За първи път пиша във форума, но в последните дни доста ви чета и ми е много приятно да видя, че има бъдещи и настоящи майки с моите гледни точки за много неща. Тъй като съм единствената бременна в моето обкръжение и няма с кой да споделя вълненията си около рабдането и бебето и ми е приятно да ви чета.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: март 14, 2013, 21:45:17 »

Cveteto__ добре дошла сред нас.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: март 14, 2013, 21:50:42 »

Гири и мен ме гони параноята, че няма да разбера кога са ми изтекли водите. Особенно сега слад като Малия сподели, че два дни не е разбрала, че са изтекли!  angry
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: март 15, 2013, 00:37:12 »

Здравйте на всички, ако се чудите все още съм на линия.
Джозефин да се пазиш много, да следваш указанията на докитата и всичко ще е наред, важното е , че са хванали всичко навреме smile
Виждам, че се притеснявате за контракции и води, аз на всеки 5 мин. се питам това ли е не е ли това, но да ви кажа, виждала съм как изтичат води, няма как да не разберем,случаите в които не се разбира са единични. А за контракции и аз не мога да кажа, все още слава богу болезнени не съм имала, а и да съм имала не съм разбрала.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: март 15, 2013, 07:44:19 »

Еме радвам се, че си още тук! Как е настроението? Психически подготви ли се за момента?
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: март 15, 2013, 08:23:54 »

Еме  и аз се радвам да те видя и те наглеждам и в твоята тема.Как си ти как са емоциите вече накрая на пътя. Чакам с нетърпение снимките.Мен днес не ми е много ден но ще го избутам някак си.Незнам дали ви се оплаках ,че заместничката ми се отказа и тепърва ще търсим друг човек .
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: март 15, 2013, 08:29:41 »

Гери това е много неприятно. Аз мисля, че от 7ми месец вече бъдещата мама трябва да си е вкъщи. В момента примерно, не мога да седя настол повече от час, защото всичко почва да ме боли и трябва да полегна! Дано скоро да намерите човек, за да може да си почиваш на спокойствие.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: март 15, 2013, 08:32:35 »

Да доста е неприятно.Аз все още се събирам на стола и се чувствам сравнително добре ,но не съм сигурна докога ще е така.Надявам се докрая.А и при мен 7-ми месец ще е нещо като в девети.Те сега са около 1400 общо двете и няма сигурно още дълго да изкарам.Моля се само да се чувствам добре и да изчакат поне до 36 седмица.
Иначе вече поръчах дрешките за изписването и нямам търпение да идват вече.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 15, 2013, 08:50:44 »

Привет и от мен сладурки. Вчера бях при Доки и каза, че макар и със съвсем малко скъсяването продължава и продължавам да пазя леглото и така. Бебка ще я гледаме след две седмици, за видим колко е пораснала  blum

Джозефинче мила да се пазиш много и съм сигурна, че всичко ще бъде наред. Само спокойствие и многооо почивчица в леглото  give_rose

Дина радвам се, че при вас всичко е наред  give_rose

Гери не се притеснявай, то понякога е по-добре да не се вглеждаш толкова много, за да не се притесняваш излишно  give_rose Това с колежката е много гадно и то така в последния момент  nea надявам се бързо да намерите нов човек  give_rose

Пънк не се притеснявай и ти...сигурна съм, че са много редки случаите, в които не можеш да усетиш, че ти изтичат водите  give_rose

Емчооо още малко остана  give_rose

Cveteto__ добре дошла адашче в нашата тема  give_rose

Хубав ден от мен /макар и мрачен/  give_rose
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: март 15, 2013, 09:00:33 »

момичета, мерси много за подкрепата....само не знам как ще го направим този номер, че от Шейново докторите искат да ме видят след месец отново, а Марков иска да ме види след 2 месеца отново...не мога всеки месец да бия по 1000км на тия нашите раздрънкани магистрали....то дори е и опасно да се друсам така....ще видя тук до къде ще я докарам със следенето, дали лекарите ще ми вдъхнат доверие....
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: март 15, 2013, 09:14:01 »

Жосефинче не се притеснявай толкова за пътуването, ако сте с кола. То си е до човек, но аз много обичам да пътувам. Даже в колата на мъжа ми седалката е настроена в полулегнало положение, за да ми е удобно. Само се чудя на къде да запраша. Важното е и ти да си намериш позиция в която ти е удобна, а ако ти натежи малко почивка и така!
Cveteto_ извинявай, че те изтървах. Честито и добре дошла при нас.
Цвети хубавото е, че времето ще се разваля и ще ти е по-лесно да пазиш леглото! smile
Гери покажи малко снимчици на дрешките!
Дина ти нямаше ли пробреми с шийката в ранните месеци?
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: март 15, 2013, 09:27:48 »

ето това са блузките

а това са дънките http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/newborn-boys/29/2?pid=138266&curr=eur&lang=en&country=bg&curr=EUR&returnurl=%2fsearch%3fp%3dQ%26lbc%3dnextdirect%26uid%3d990715587%26ts%3dcustom%26w%3dDenim%2520Jeans%2520%25280-18mths%2529%26af%3d%26isort%3dbst%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d0%26nxti%3d0%26lang%3den%26country%3dbg%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3bDenim%20Jeans%20%280-18mths%29%26quot%3b
ще бъдат с бодита бели с дълъг ръкав отдолу
и това са обувките
и тези -разликата е в надписа само.
Остава към комплектите да купя чорапките,пелените и белите бодита.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 15, 2013, 10:09:36 »

Много се сладурски.
А аз още нищо не съм купила. Все ми е рано! Единствено количката взехме, че е стар модел - да не я купи някой преди нас!
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: