Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 06:52:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2  (Прочетена 118468 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: април 01, 2013, 07:59:59 »

Здравейте!
При нас кипи ремонт и в почивните дни нямам много време да пиша. При нас всичко е наред, малко ми зачестиха контракциите, но като пия магнезий и вода, нещата се оправят. В сряда сме на доктор, да видим как се развиваме и колок сме порастнали!  smile
Гери ти как си? Няма ли вече да си почиваш вкъщи?
Цвети при теб как са нещата?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: април 01, 2013, 08:06:53 »

Eй Пънки радвам се че писа.Дано върви добре ремонта.Радвам се че сте добре още малко остана да влезеш в деветия месец.Ще чакам новините от доки в сряда.
Ние сме добре утре сме на преглед да видим колко сме пораснали.Иначе аз имам чувствот че съм станала хипопотам ама моя мъж ме убеждава че съм си същата като в началото на март.А аз се чувствам сто кила.Иначе с работата ще се спира ама незнам кога може би средата или края на април.
Цвети дано си излязла от болницата и да почиваш вкъщи.Надявам се да сте добре.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: април 01, 2013, 08:22:04 »

Привет и от мен милички....вчера късно се завърнах вече вкъщи. Вляха ми няколко банки магнезии и това общо взето беше през цялото време. Най-тежко ми беше през ноща, защото със система в ръката се спи много трудно. Отделно се наложе да ми слагат абокада на няколко места, че все се прецакваше та ми понадупчиха ръката, но важното е, че сега се чуствам добре и нямам никакви оплаквания. Дано ефекта от вливанията се задържи по-дълго.

Гери да пишеш колко големи сте станали...и гледай да не се преуморяваш вече, че то малко остана до 9 месец  give_rose

Пънк дано минат бързо контракциите и да се чустваш добре. Чакаме те и теб да кажеш девойката колко е пораснала. Ти си почти на финала вече  give_rose

Дина с теб какво става мила.. как се чустваш. И при теб още малко остана  give_rose

п.п. да ви питам понеже на мен в болницата едни доктор ми каза, че не трябвало да си пипам корема, защото и това дразнело матката...вие чули ли сте за такова нещо  huhhuh.gif

Хубав ден от мен сладурки  give_rose
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: април 01, 2013, 08:33:29 »

Аз моя корем си го пипам постоянно. На бебка и приятно като се появи в някой край да я погаля или потупам. Не знам доктора какво е имал предвид, че се дразни матката, но при мен от това не се появяват нито контракции, нито пък друга промяна съм забелязала!
Гери то на мъжете това им е работата - да ни обясняват как "ама хич не сме напълняли" хи хи
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #259 -: април 02, 2013, 13:04:17 »

Здравейте момичета и аз да се разпиша Wink Нали при нас беше католическия великден и използвахме малкото слънце да излезем навън, че ми си стегна душата по цял ден на дивана.

Използвахе и да купим нещата от списъка за болницата, така че сме готови good Поръчах само ето този кош за памперси http://www.amazon.fr/gp/product/B002L213KQ/ref=s9_topn_se_g75_ir02?pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_s=auto-no-results-center-1&pf_rd_r=E4BF5D29A0BB44CCBFF9&pf_rd_t=301&pf_rd_p=468421193&pf_rd_i=tommy%20tippee%20sanguin, за който всички ми казаха, че бил необходимост blum Да видим

Иначе днес бях на тонове, направиха ми инзвънредни кръвни изследвания, така и не разбрах защо, казаха, че имам разкритие от 1 см и доста силни контракции, така че утре пак ще ходя на мониторинг. Моят мъж е много притеснен, аз пък този път не съм, да видим утре как ще е положението.

Пънк супер за ремонта бързо да напредвате, че и при теб не остана. Wink

Цвети радвам се, че си в къщи съчувствам ти за абоката и на мен преди време ми се беше наложило и ме бяха надупчили навсякъде. Иначе и на мен в болницата ми бяха казали, че като си пипаш корема стимулираш контракции и ми казаха да не прекалявам. Макар, че сега вече на края въобще не се съобразявам, защото ми е хубаво, когато той реагира.

Гери, ти днес също си на преглед как мина?
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: април 02, 2013, 15:53:55 »

Здравейте момичета,
ние сме пораснали и сме вече 1200 и 1100.Всичко ни е наред само дето единия не хареса трансдюсера и голямо подритване а другия не хареса слушалката на акушерката и изра футбол с нея та бая се посмяхме.Иначе води,плаценти,кръвно,тонове всичко ни е наред.Говорихме и за дата за секциото и за нещата.От 14,05 официално ще излезна в 45 дневния.
Dinna аз нещо не съм привърженик на тея кошове за памперси-излишни ми се струват ама ти ще споделиш дали си доволна като почнеш да ги ползваш.Надявам се кръвните да са добре.Ти в коя седмица стана.
Цвети на мен също ми обясниха че пипането на корема може да засили контракциите ама ми  толкова хубаво да ги побутвам и да ги галя ,че хич не спазвам това да не си пипам корема.
Пънки как си драсни някой ред пак.
Активен
Dinna
Професор

« Отговор #261 -: април 02, 2013, 16:12:15 »

Гери, супер новини, много сте пораснали, големи момчета са вече girl_wink Ти планираш ли да работиш до 14.05? Шапка ти свалям ако с близнаците работиш дотогава. Тук те спират от работа от шестия месец с близнаци.

А аз утре започвам 37 седмица. Вече не остана
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: април 02, 2013, 16:16:06 »

Dinna то не е останало при теб.Нормално ли ще раждащ.
Ами аз продължавам да бачкам и ще бачкам най много до края на април.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: април 02, 2013, 16:53:08 »

Гери страхотни новини те мъжете много пораснали...и аз нямам търпение да я видим бебка колко голяма е станала. Другия вторник съм на последна ФМ, която незнам дали не е излишна ама реших все пак да си я направя. Пък и там картината е много по хубава, за да мога да и се полюбувам на мойта бебкуна  give_rose

Дина ама то наистина при теб не е останала много, така че и да имаш разкритие няма страшно стига бебчо да има вече необходимите кг, за да излиза  give_rose
« Последна редакция: април 02, 2013, 17:12:18 от cveta_d86 » Активен
Dinna
Професор

« Отговор #264 -: април 02, 2013, 17:10:47 »

Цвети, никога не е излишна ФМ blum Такава радост е да видиш човечето yahoo

Гери, ще раждам нормално, аз предпочитам, а и нямам избор. Секцио тук е само при много строго определени случаи. Ако  обаче по време на раждането се окаже, че е необходимо секцио няма да се дърпам Wink
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: април 02, 2013, 18:36:43 »

Хей момичета много се радвам,че нещата при вас вървят добре smile
Гери много са порастнали малчовците smile така, така все по-големи да стават smile
Цвети радвам се , че си се прибрала и , че всичко е наред, дано задържиш така положението.
Пънки хайде чакаме те теб smile малко остана...поспивай повече сега, че после...да не ти казвам.. smile
Дина и при теб не останало, хайде чакаме много щъркели да носят бебоци  smile
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: април 02, 2013, 18:55:41 »

Еме радвам се че се появи.Недей така да ни плашиш,че аз колко съм трудна като съм недоспала.Чета ,че сте добре с Ангел.
Момичета благодаря за милите думи.
Цвети и аз си мисля че няма нищо лошо от това да си направиш и третата ФМ.Чакаме те с резултати от прегледа .
Dinna  ще стискаме палци всичко да мине бързо и да не се налага спешно секцио.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: април 02, 2013, 20:53:29 »

Привет мами!
Аз се пооплаках от мойте сблъсъци вчера в седмичната тема, така че няма да се повтарям тука!
Гери много сте порастнали...все така да продължавате.
Цвети ФМ винаги е полезна, а най-малкото си е тръпката за родителите.
Дина колко е голям бебчо? Как е плацентата? Имате ли зачатаци да се покажте на света?
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: април 03, 2013, 07:38:48 »

Емииии много се радвам, че се отбиваш при нас. Знам, че сега времето ти е кът и малкото ангелче изисква много грижи  give_rose

Пънк аз съм забравила ти ходи ли на трета ФМ. Радвам се, че са минали сравнително лека перипети ти и дано не се повтарят  give_rose

Гери аз си мисля, че в началото с помоща на татковците ще се оправяме да поспиваме дори и по малко...ама после като останем самички не ми се мисли. Ще трябва поне по едно кафенце да се пие дпоред мен на вечер  give_rose
Активен
Dinna
Професор

« Отговор #269 -: април 03, 2013, 17:56:13 »

Пънк прочетох за премеждията ти и искренно се радвам, че сте добре.

Иначе, мен утре пак ме викат на мониторинг. На бебето не му допадат контракцийте и леко му спада сърдечния ритъм и докторите искат да проверят дали това продължава или е само временно. Казаха да не се притеснявам, че предпочитат да са на сигурно и затова ме следят. Така, че не съм се стресирала засега, а и те са толкова мили и положителни в болницата, че предполагам ми влияят.

Пънки, срам не срам незная колко точно кг е бебето. Около 2.8кг предполагам, но казаха, че е ок да се роди и сега ако се наложи, защото е достатъчно голям. Плацентата била в стадии 2, което не ми говори много честно казано.

Иначе сега съм в търсене на нощници за болницата blum Хем искам нещо удобно хем да не приличам съвсем на баба:) Някой да е купил вече и да има препоръки?
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: