Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 06:52:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2 (Прочетена 118468 пъти)
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2
«
Отговор #255 -:
април 01, 2013, 07:59:59 »
Здравейте!
При нас кипи ремонт и в почивните дни нямам много време да пиша. При нас всичко е наред, малко ми зачестиха контракциите, но като пия магнезий и вода, нещата се оправят. В сряда сме на доктор, да видим как се развиваме и колок сме порастнали!
Гери ти как си? Няма ли вече да си почиваш вкъщи?
Цвети при теб как са нещата?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #256 -:
април 01, 2013, 08:06:53 »
Eй Пънки радвам се че писа.Дано върви добре ремонта.Радвам се че сте добре още малко остана да влезеш в деветия месец.Ще чакам новините от доки в сряда.
Ние сме добре утре сме на преглед да видим колко сме пораснали.Иначе аз имам чувствот че съм станала хипопотам ама моя мъж ме убеждава че съм си същата като в началото на март.А аз се чувствам сто кила.Иначе с работата ще се спира ама незнам кога може би средата или края на април.
Цвети дано си излязла от болницата и да почиваш вкъщи.Надявам се да сте добре.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #257 -:
април 01, 2013, 08:22:04 »
Привет и от мен милички....вчера късно се завърнах вече вкъщи. Вляха ми няколко банки магнезии и това общо взето беше през цялото време. Най-тежко ми беше през ноща, защото със система в ръката се спи много трудно. Отделно се наложе да ми слагат абокада на няколко места, че все се прецакваше та ми понадупчиха ръката, но важното е, че сега се чуствам добре и нямам никакви оплаквания. Дано ефекта от вливанията се задържи по-дълго.
Гери
да пишеш колко големи сте станали...и гледай да не се преуморяваш вече, че то малко остана до 9 месец
Пънк
дано минат бързо контракциите и да се чустваш добре. Чакаме те и теб да кажеш девойката колко е пораснала. Ти си почти на финала вече
Дина
с теб какво става мила.. как се чустваш. И при теб още малко остана
п.п. да ви питам понеже на мен в болницата едни доктор ми каза, че не трябвало да си пипам корема, защото и това дразнело матката...вие чули ли сте за такова нещо
Хубав ден от мен сладурки
Активен
punk_girl123
«
Отговор #258 -:
април 01, 2013, 08:33:29 »
Аз моя корем си го пипам постоянно. На бебка и приятно като се появи в някой край да я погаля или потупам. Не знам доктора какво е имал предвид, че се дразни матката, но при мен от това не се появяват нито контракции, нито пък друга промяна съм забелязала!
Гери то на мъжете това им е работата - да ни обясняват как "ама хич не сме напълняли" хи хи
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #259 -:
април 02, 2013, 13:04:17 »
Здравейте момичета и аз да се разпиша
Нали при нас беше католическия великден и използвахме малкото слънце да излезем навън, че ми си стегна душата по цял ден на дивана.
Използвахе и да купим нещата от списъка за болницата, така че сме готови
Поръчах само ето този кош за памперси
http://www.amazon.fr/gp/product/B002L213KQ/ref=s9_topn_se_g75_ir02?pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_s=auto-no-results-center-1&pf_rd_r=E4BF5D29A0BB44CCBFF9&pf_rd_t=301&pf_rd_p=468421193&pf_rd_i=tommy%20tippee%20sanguin
, за който всички ми казаха, че бил необходимост
Да видим
Иначе днес бях на тонове, направиха ми инзвънредни кръвни изследвания, така и не разбрах защо, казаха, че имам разкритие от 1 см и доста силни контракции, така че утре пак ще ходя на мониторинг. Моят мъж е много притеснен, аз пък този път не съм, да видим утре как ще е положението.
Пънк
супер за ремонта бързо да напредвате, че и при теб не остана.
Цвети
радвам се, че си в къщи съчувствам ти за абоката и на мен преди време ми се беше наложило и ме бяха надупчили навсякъде. Иначе и на мен в болницата ми бяха казали, че като си пипаш корема стимулираш контракции и ми казаха да не прекалявам. Макар, че сега вече на края въобще не се съобразявам, защото ми е хубаво, когато той реагира.
Гери
, ти днес също си на преглед как мина?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #260 -:
април 02, 2013, 15:53:55 »
Здравейте момичета,
ние сме пораснали и сме вече 1200 и 1100.Всичко ни е наред само дето единия не хареса трансдюсера и голямо подритване а другия не хареса слушалката на акушерката и изра футбол с нея та бая се посмяхме.Иначе води,плаценти,кръвно,тонове всичко ни е наред.Говорихме и за дата за секциото и за нещата.От 14,05 официално ще излезна в 45 дневния.
Dinna аз нещо не съм привърженик на тея кошове за памперси-излишни ми се струват ама ти ще споделиш дали си доволна като почнеш да ги ползваш.Надявам се кръвните да са добре.Ти в коя седмица стана.
Цвети на мен също ми обясниха че пипането на корема може да засили контракциите ама ми толкова хубаво да ги побутвам и да ги галя ,че хич не спазвам това да не си пипам корема.
Пънки как си драсни някой ред пак.
Активен
Dinna
Професор
«
Отговор #261 -:
април 02, 2013, 16:12:15 »
Гери, супер новини, много сте пораснали, големи момчета са вече
Ти планираш ли да работиш до 14.05? Шапка ти свалям ако с близнаците работиш дотогава. Тук те спират от работа от шестия месец с близнаци.
А аз утре започвам 37 седмица. Вече не остана
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #262 -:
април 02, 2013, 16:16:06 »
Dinna то не е останало при теб.Нормално ли ще раждащ.
Ами аз продължавам да бачкам и ще бачкам най много до края на април.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
Re:Очаквани пролетно празнични бебчета Апр
«
Отговор #263 -:
април 02, 2013, 16:53:08 »
Гери
страхотни новини те мъжете много пораснали...и аз нямам търпение да я видим бебка колко голяма е станала. Другия вторник съм на последна ФМ, която незнам дали не е излишна ама реших все пак да си я направя. Пък и там картината е много по хубава, за да мога да и се полюбувам на мойта бебкуна
Дина
ама то наистина при теб не е останала много, така че и да имаш разкритие няма страшно стига бебчо да има вече необходимите кг, за да излиза
«
Последна редакция: април 02, 2013, 17:12:18 от cveta_d86
»
Активен
Dinna
Професор
«
Отговор #264 -:
април 02, 2013, 17:10:47 »
Цвети
, никога не е излишна ФМ
Такава радост е да видиш човечето
Гери
, ще раждам нормално, аз предпочитам, а и нямам избор. Секцио тук е само при много строго определени случаи. Ако обаче по време на раждането се окаже, че е необходимо секцио няма да се дърпам
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #265 -:
април 02, 2013, 18:36:43 »
Хей момичета много се радвам,че нещата при вас вървят добре
Гери
много са порастнали малчовците
така, така все по-големи да стават
Цвети
радвам се , че си се прибрала и , че всичко е наред, дано задържиш така положението.
Пънки
хайде чакаме те теб
малко остана...поспивай повече сега, че после...да не ти казвам..
Дина
и при теб не останало, хайде чакаме много щъркели да носят бебоци
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #266 -:
април 02, 2013, 18:55:41 »
Еме радвам се че се появи.Недей така да ни плашиш,че аз колко съм трудна като съм недоспала.Чета ,че сте добре с Ангел.
Момичета благодаря за милите думи.
Цвети и аз си мисля че няма нищо лошо от това да си направиш и третата ФМ.Чакаме те с резултати от прегледа .
Dinna ще стискаме палци всичко да мине бързо и да не се налага спешно секцио.
Активен
punk_girl123
«
Отговор #267 -:
април 02, 2013, 20:53:29 »
Привет мами!
Аз се пооплаках от мойте сблъсъци вчера в седмичната тема, така че няма да се повтарям тука!
Гери много сте порастнали...все така да продължавате.
Цвети ФМ винаги е полезна, а най-малкото си е тръпката за родителите.
Дина колко е голям бебчо? Как е плацентата? Имате ли зачатаци да се покажте на света?
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #268 -:
април 03, 2013, 07:38:48 »
Емииии
много се радвам, че се отбиваш при нас. Знам, че сега времето ти е кът и малкото ангелче изисква много грижи
Пънк
аз съм забравила ти ходи ли на трета ФМ. Радвам се, че са минали сравнително лека перипети ти и дано не се повтарят
Гери
аз си мисля, че в началото с помоща на татковците ще се оправяме да поспиваме дори и по малко...ама после като останем самички не ми се мисли. Ще трябва поне по едно кафенце да се пие дпоред мен на вечер
Активен
Dinna
Професор
«
Отговор #269 -:
април 03, 2013, 17:56:13 »
Пънк
прочетох за премеждията ти и искренно се радвам, че сте добре.
Иначе, мен утре пак ме викат на мониторинг. На бебето не му допадат контракцийте и леко му спада сърдечния ритъм и докторите искат да проверят дали това продължава или е само временно. Казаха да не се притеснявам, че предпочитат да са на сигурно и затова ме следят. Така, че не съм се стресирала засега, а и те са толкова мили и положителни в болницата, че предполагам ми влияят.
Пънки, срам не срам незная колко точно кг е бебето. Около 2.8кг предполагам, но казаха, че е ок да се роди и сега ако се наложи, защото е достатъчно голям. Плацентата била в стадии 2, което не ми говори много честно казано.
Иначе сега съм в търсене на нощници за болницата
Хем искам нещо удобно хем да не приличам съвсем на баба:) Някой да е купил вече и да има препоръки?
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...