Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 01:03:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни-2  (Прочетена 118799 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: април 03, 2013, 20:14:55 »

Пънки четох и аз за преживяванията.Радвам се че сте добре с бебка и никакви такива изживявания вече.
Дина аз си купих една нощица -тип дълга тениска-тъмно лилава свободна и съм си харесала и една за кърмене с копчета н незнам дали ще има размер като за мен.
ето какво представляват
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: април 03, 2013, 20:56:49 »

И аз си купих същата само че чоята е с щъркелче с вързопче..много ми е удобна и предполагам, че и за кърменето ще е удобно.
 Цвети не съм ходила на трета ФМ. Аз даже направих само една...междинната.
« Последна редакция: април 03, 2013, 20:59:32 от punk_girl123 » Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: април 04, 2013, 12:51:23 »

И аз имам същата нощница, много е удобна особено, ако ще кърмите, но си купете две, аз имам една и като е мокра, само я търся къде е. А и да ви кажа това ми е униформата вече...срам не срам...денем и нощем все с нея съм все още...освен, ако не ми се усмихне късмета да изляза.
Цвети и аз съм правила само една ФМ- междинната и след това не съм, не се е налагало.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: април 04, 2013, 13:34:41 »

И аз съм решила да си взема две такива нощници и живот и здраве се надявам да се кърмиме и така. За ФМ-то знам, че не е задължително и не съм ми казали, че има нужда аз си го реших така за себе си, че все пак там си вежда много по добре отколкото с обикновен ехограф. Да ви питам сладурки как се усеща, че бебчо хълца. Аз от известно време имам едни такива равномерни лекички трептенета, но незнам дали бебка хълца или е друго.
« Последна редакция: април 04, 2013, 13:37:10 от cveta_d86 » Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: април 04, 2013, 13:41:48 »

Цвети и аз тези дни усещам подскачане в корема на интервали от 1-2 сек.,та си мислех,че вероятно хълца.Добре,че попита да видим какво ще кажат другите мами  blum
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: април 04, 2013, 14:23:22 »

Като леко подскачане е.Аз знам защото на единия видеозон единия хлъцна-видя се на видеозона и го различих като усещане ,че преди си мислех че са по слаби ритници.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: април 04, 2013, 14:41:42 »

Аз го усещам като леки ритничета, но много нежни и леки. И понеже знам, че там където усещам движението е главата и ръчичките, та предполагам, че е хълцане!
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: април 04, 2013, 14:54:32 »

момичета,видях че питате за нощница,аз си бях взела 2, едната катона гучи от снимката и ед а друга,за родилния дом трябватпоне две,защото се цапат,после несъм ги ползвала, у нас стоя по пижама. гучиима големи номера от тезинощници,но са много къси,имай го предвид,добре че имаше още 2,3 момичета със същите,че ми беше неудобно.
Дина и аз имам същото кошче за памперси,много е удобно, но касетите са много скъпи,едната е 17 лева,а свършват бързо,не знам при вас,колкоструват.
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #278 -: април 04, 2013, 17:10:40 »

Тези тениски изглеждат супер практични, ще взема да потърся, че в това което се събирам в магазина са едни доста бабешки нощници, кото отказвам да купя blum

За хълцането го усещам като леки ритмични ритничета, кото продължават доста дълго Wink

Руми касетките и при нас са доста скъпи 10 евро едната, но мои приятелки ми препоръчаха да ги купувам от амазон uk, кадето са на половин цена. Така, че съм планирала от там да купувам.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: април 05, 2013, 11:08:17 »

Вчера като обикаляхме по магазините и видях същата нощница. Понежа казах, че и аз съм си купила такава и реших да хвърля един поглед на цената. Моята я взех за 9лв., а тази която видях беше 20 лв. Е гати и надценките!
Активен
miauka
Наблюдаващ
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: април 05, 2013, 11:11:43 »

Момичета виждам,че обсъждате нощниците за кърмачки.Страшно удобни са за кърмене good Аз имам две(като трзи които е показала Гучи но лилава и розова нянаше синя)и от близо 4м не спирам да ги нося.Един ден съм с едната,пера другата и така всеки ден smile Има с къс и дълаг ръкав,но добре че взех с къс!Въпреки,че раждах Декември от както родих все ми е жега вечер  crazy
Гери,много са пораснали бебеците  Bravo Сигурно пада голям купон в коремчето на мама  heart
Цвети,аз си правих и трите ФМ и мога да кажа, че последната беше най-емоционална за мен.Беше на 4Д(тук цените са доста приемливи) бебчо беше оформен, успяхме да го разгледаме добре.След като се роди сравнихме снимките и е едно към едно smile Страхотен момент ти предстои  heart
Моя бебок доста хълцаше в корема и след като се роди продължи.Усеща се като подскачане/трептене в продължение на 5-10 мин.
Момичета,малко остава до срещата ви с най-голямото щастие!
Леки дни с коремчетата  heart
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: април 05, 2013, 15:21:56 »

И аз усещах хълцането като леки ритничета, много ритмични и отчетливи smile и продължаваха по-дълго време. Относно нощницата аз моята я взех за 17лв smile
Ради пределно ясно ми е положението в кв. Витоша работех там на ул.Ангел Каралийчев- все бях гладна и жадна дето се вика, добре че поне една кръчма има smile Ще те чакам в Южния парк като му дойде времето smile
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: април 05, 2013, 15:33:32 »

Гучи, дано намериш голям размер от показаните нощници, защото аз тук не открих. Важно е не просто да ти става, а да ти е по-широчка, по-удобно ще ти е. И е добре да е дългичка, около коляното, че при навеждане да не се притесняваш.

Моята не беше такава, а ето такава: http://conti-bg.com/product/1539/noshtnitsa-za-bremenni-i-karmachki-s-dalag-rakav-zaek.html

Според това дали поддържат топло в болницата, по-добре предвиди леки материи. Аз щях да пукна с тази, макар да е просто трико. А раждах февруари месец.

Вкъщи не съм ги ползвала и вероятно ще си останат за второ дете, живот и здраве!

Бях купила 2 за болницата и си свършиха работата, но в деня на раждането и на следващия карах с техните (грозни според мен, макар че това тогава загуби значение за мен) бархетни нощници, заради кръвотечението. Просто не счетох за нужно да си обличам чисто новичката нощница при положение, че още се изчиствах и т.н....
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: април 05, 2013, 17:02:37 »

Гледам, че доста мами се включват в темичката. При вас колко продължи кръвотечението след раждането? Много ли е обилно? Какви дамски превързки ми препоръчвате?
Активен
miauka
Наблюдаващ
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: април 05, 2013, 18:13:56 »

При мен кървенето продължи около 40 дни.През бременноста се радвах,че не ми се налага да нося превръски,но после си наваксах  blum Първите две седмици беше по-обилно след това стана по-леко.За превръски първите дни не ми даваха да си слагам бельо (бях секцио) после си ползвах мои.Реших да не си копувам превръски за родилки,а да вземе ползваните от години Alweys ultra тъй като знам,ме със сигурност са ми удобни.Взех по-големи за първите 2 седмици(5-6 капки) после се върнах към по-малките размери.Някой мами ползват еднократни бикини,но браво,че заложих на превръски тъй като се наложи секцио и не искам да си спомням първите 3 дни как стигах до таолетната sad и на няколко пъти съм се сненяла в леглото просто не можех да ставам по 100 пъти.
Но всичко минава и заминава.Първите ми думи към мъжа след раздвижването бяха "това ще ни е единственото дете" но сега близо 4 месеца по-късно си мечтая след 4-5 години живот и здваве да имаме и една принцеса smile
Пънки,ама то и при теб не остава много време!Не бях забелязала,че си напреднала толкова!Как си?Подразбирам,че се подготвяш за големия ден!
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: