Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:13:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - 7-ма част  (Прочетена 167885 пъти)

matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: март 16, 2013, 21:17:17 »

Незнам дали може ние да сме кумове.
Скай какво имаш предвид под този клип- да се прожектира с бима ли?Много бих искала да направя ,но незнам как се казва в Бг това, с което се прожектира и къде мога да намеря такова нещо?
А за песента някакви идеи??
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #76 -: март 16, 2013, 22:32:31 »

Ами по-скоро мисля, че ресторанта ще има някакво голямо табло или по-голям телевизор (повечето имат). Но трябва да се провери. Песента нали каза, че имаш някаква. Може да се направи като слайдшоу на нея, вие докато пеете да се сменят техни снимки като "преход" на връзката им smile Но трябва да имаш доста добра колекция, за да се получи добре. Поне 50 снимки, то зависи и от песента де колко е дълга. Ще ти пратя на лични аз какво съм правила да видиш дали си мислиш за същото girl_wink
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: март 17, 2013, 15:17:04 »

за църковен брак толкова близки роднини не позволяват, защото вече имате родстжо,по канон не може да се сродиш 2 пъти
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: март 17, 2013, 17:13:30 »

Благодаря ти скай,аз те разбрах за клипа и аз правя на пикаса такива.Но как да го пусна пред много хора?Телевизор има,плазма, но как да го пусна? През лаптоп ли как?
А за песента имате ли идеи ?
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 17, 2013, 17:20:13 »

Благодаря ти скай,аз те разбрах за клипа и аз правя на пикаса такива.Но как да го пусна пред много хора?Телевизор има,плазма, но как да го пусна? През лаптоп ли как?
А за песента имате ли идеи ?
Виж дали телевизорът има USB порт. Ако има сваляш клипа на флашка и директно го пускаш от самия телевизор. Има и такава опция, като пусне клипа да се върти без прекъсване - свършва и започва отново. Ако няма USB порт, тогава може да помолиш за съдействие DJ-ят да го пусне от неговия лаптоп. В този случай ще ти трябва кабел, за да свържете лаптопа с телевизора smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #80 -: март 17, 2013, 18:04:32 »

Да smile Отговорили са ти smile На флашка, ако има порт ТВ-то. Те най-вероятно имат и ДВД (за ресторанта говоря), питай girl_wink

За песента не знам какви харесват. Ако имат фейс виж какво публикуват (ако публикуват) и така smile

Аз например бих го направила на  Sade -byu your side, много нежна песен и ако ще го пускате докато почиват след захранването и преди първия танц ще е супер girl_wink

http://www.youtube.com/watch?v=C8QJmI_V3j4
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: март 23, 2013, 00:36:51 »

Здравейте,
Нямам търпение да се похваля - вече си имаме кумове    yahoo
Беше голямо умуване, но най-накрая се спряхме на моята приятелка от детинство и приятелят ѝ, с които сме близки и двамата, ходили сме заедно на почивки и т.н. Те не са женени, но това е така, не защото им е рано, а защото така са избрали да бъдат заедно. Така, че им пожелавам винаги да са щастливи заедно.
Малко беше трудно да се уговорим с тях, че се наканихме в момент, в който и двамата, заради работата им, са в различни от нашия часови пояси, но имахме късмет да ги засечем. Много се радвам, че реагираха много ентусиазирано. Направо не знам как ще спя сега  chee DANCE

Искам да ви благодаря за съветите  give_rose  Тогава ви споделих тревогите си, а сега радостта  goody :
« Последна редакция: март 23, 2013, 00:38:50 от pandapanda » Активен
artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: март 23, 2013, 04:21:59 »

Честито!  give_rose А най-хубавото е, че и те са се зарадвали - знаете, че ще изпълняват задълженията си с удоволствие Wink
Активен
slun4ice
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #83 -: март 27, 2013, 14:38:21 »

Привет момичета! От доста време чета ,но до сега не съм писала тук  blush Ние ще кумуваме на наши близки приятели на 08.06. За подаръците сме се разбрали,но аз съм в чуденка за изненада в самия ден... Проблемът е ,че сватбата ще е в Стара Загора,а ние сме в София и сме с бебе,та организацията за нещо такова ще е тегава. Не знам какви са условията в ресторанта, има ли телевизор на който да се прожектира клипче с колажи от снимки или пък заря дали ще им хареса...До колкото разбрах още не е сигурно дали ще има професионални танцьори или не.... Двойката са с доста различни вкусове от нас , а ми се искаше да е изненада и да не знаят предварително. Вие как бихте постъпили на мое място?   GROAN
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #84 -: март 27, 2013, 14:43:36 »

Ами зависи с какви възможности разполагате pleasantry Танцьорите са добра опция, но са от 250лв. нагоре, отделно има и такива, които заемат прекалено много време и може да не им хареса. Това с клипа е доста оригинално и лесно постижимо, ресторанта може да се провери само по телефон girl_wink Ще се представиш коя си и за "какво се бориш" и ще ти отговорят girl_wink Зарята за мен е малко "безлична" pleasantry От тип "серия"...

Панда, честито за кумовете  danceg
Активен
slun4ice
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #85 -: март 27, 2013, 17:06:05 »

Мерси casky ,ще се опитам да намеря телефон на хотела. А можете ли да ми препоръчате от къде да взема хубава официална рокля до към 100лв от София?Че на повечето места  или  не са досатъ1но официални или са абитуриентски и са им сложили огромни надценки?
« Последна редакция: март 27, 2013, 17:07:54 от slun4ice » Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #86 -: март 27, 2013, 17:18:42 »

Ами аз съм от Варна. За това другите ще кажат smile
Активен
vanesska
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #87 -: март 27, 2013, 17:43:13 »

slun4ice и ние също ще кумуваме тази година и точно това ме вълнува и мен сега - освен подаръците с какво да изненадаме младоженците.Ще следя темата и ако ти хрумне нещо моля те споделяй Wink
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: март 27, 2013, 17:55:40 »

Мерси casky ,ще се опитам да намеря телефон на хотела. А можете ли да ми препоръчате от къде да взема хубава официална рокля до към 100лв от София?Че на повечето места  или  не са досатъ1но официални или са абитуриентски и са им сложили огромни надценки?
в мол Сердика има един магазин Labels for Less. Оттам взехме 2 официални рокли за 100 лв за майката на булката и за лелята.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 27, 2013, 18:08:14 »

Здравейте момичета,

Следя темата, но досега някак си по беше насочена от към гледна точка младоженци избират кумове и каквосе случва. А и аз като вас скоро ще ставам кума...скоро, скоро ..на 01.06  danceg Изненадата ме гризе от известно време..на нашата сватба кумовете ни изненадаха с танцьори на народни танци, аз мнооого обичам и така се зарадвах, но пък сега младоженците не си падат много, а и са били на моята сватба и някак си не искам да е същото. Това, което ми се върти като идея е по-скоро не за самото тържество, ами за след това. Не са си организирали почивка за след сватбата, а аз работя в сферата на туризма и мисля един романтичен уикенд да им подарим. Нямаме възможност по-дълга почивка да им подарим, но си мисля, че ще се зарадват. Все още не е твърдо решено, обмисляме го с мъжа ми. Иначе помагам усилено в подготовката, много се вълнувам и аз и дори вече съм си поръчала рокля. И аз съм от Варна и не мога да помогна за тоалет от София. Но и аз имах същия проблем..или не достатъчно официално или пък доста скъпо заради абитуриентите. Затова си харесах един модел..изчистена и елегантна рокля, отидох при шивачката, която уши роклята на майка ми за моята сватба и се надявам да се получи добре. Чак на 17.04 съм на проба. Успех в подготовката за кумуване и ще си помагаме  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: