Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 22:46:56

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 12 част  (Прочетена 184835 пъти)
 
Evriala
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 204



Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: февруари 25, 2013, 18:51:03 »

Ето едно предложение и от мен :
Аз мислех да използвам идеята, но отпадна. Даже мислех да закача листчета, на които гостите да пишат пожелания 


* fb062e20e1659624521d9365026762dc_m.jpg (50.01 KB, 365x435 - видяно 5051 пъти.)
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 4023



« Отговор #46 -: февруари 26, 2013, 10:41:15 »

Събирам идеи за "сладка маса" или "Десертна маса" в закрито помещение за сватба от 120 души в Пловдив. Какво и по колко бройки бихте сложили на масата?


* 08-top-5-sweet-dessert-table-ideas-for-your-party-principal-planner.jpg (34 KB, 406x271 - видяно 4939 пъти.)
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 647



Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: февруари 26, 2013, 10:46:49 »

Ето едно предложение и от мен :
Аз мислех да използвам идеята, но отпадна. Даже мислех да закача листчета, на които гостите да пишат пожелания 

Аз също имам такава идея. В по-предните теми бях видяла едно дръвче, "посадено" в боб и отстрани различни листчета за надписване на пожелания. Аз вече съм разграфила във формички листчетата, ама половинката не е много "за".. Мисля си, че дръвчето с пожеланията замества книгата за гости и най-вероятно би стояло по-хубаво, става част от декора, ама после ще събира прах вкъщи..
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 147


www.vanya-style.com


Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: февруари 26, 2013, 11:12:32 »

Много красиви неща сте публикували......ето още някой идеи....за изнесен ритуал и след до младоженската маса.


* 49b1ea16e6e7e5e24e366312eae27c4c.jpg (59.79 KB, 270x340 - видяно 4871 пъти.)
Активен
Mulan
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 342



« Отговор #49 -: февруари 26, 2013, 12:44:31 »

Ето няколко за сладка маса



Мисля ,че ще се получи добре ,ако наредите на подноси мъфини ,различни курабии ,шоколадчета ,сладки хапки ,бонбони и общо взето ,каквото сладко се сетите smile Мъфините отгоре може да ги украсите със сметана в цвета,който ще е и на сватбата good
Активен
Миши
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 405



« Отговор #50 -: февруари 26, 2013, 14:17:02 »

Една идейка и от мен. Може да има и фондан с различни плодове и надпис под или над масата.


* Gold Wedding Dessert Table Minneapolis.jpg (61.79 KB, 368x245 - видяно 5658 пъти.)
Активен
Миши
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 405



« Отговор #51 -: февруари 26, 2013, 14:19:14 »

Нещо такова имам в предвид.
Извинете ме за двата поредни поста  blush


* 937da2de39e7887f259461d8f0455342_rwl.jpg (35.87 KB, 293x400 - видяно 4950 пъти.)
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 4023



« Отговор #52 -: февруари 26, 2013, 14:42:20 »

Миши , харесва ми надписа good.
Хубави са всички снимки, много благодаря. @}->--Малко трудно ще е да се осъществи от български продукти, но не е невъзможно. Не мога да се сетя кой беше правил нещо като бонбони на клечка за сватбата си и имаше подобна маса crazy.....
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025



Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: февруари 26, 2013, 14:57:33 »

Събирам идеи за "сладка маса" или "Десертна маса" в закрито помещение за сватба от 120 души в Пловдив. Какво и по колко бройки бихте сложили на масата?
В предишната, фирма, в която работих, няколко пъти са ни правили тематични маса - сладка, Великденска. Много интересно се получава. Това, което на мен ми прави впечатление са декоративните елементи, След като се избере тема или цвят на масата, те се пренасят и върху самите сладки, бонбони и деко елементи - етикетчета, клечици и т.н. Друго, което ми прави впечатление, е че обикновено има декоративен гръб на самата маса, за да е завършена като визия.

Относно асортимента за 120 госта - мисля, че трябва да има торта около 60 - 70 парчета, ако ще е там тортата и по 3-4 хапки/сладки на гост от другите сладкиши. Като според мен не трябва да се изкарва храната наведнъж, а да се зарежда постепенно, т.е. като свърши плато с един вид сладки да се зареди ново плато със същия вид сладки. Така ще се поддържа визията на масата през цялото време. Обикновено са аранжирани стъпаловидно, за да има лесен достъп и до най-задните хапки. Мисля, че е по-добре артикулите да са отделни хапки или сладки, а не сладкиши, които да се режат, с изключение на  тортата. Ако тортата е на масата, може би е добре да има някой от ресторанта, за да помага с разрязването й.

Ето това е фирмата, която ни правеше в офиса тематичните масите, винаги бяха интересни
http://tekama.net/advice.php?sid=29
http://tekama.net/advice.php?sid=46
http://tekama.net/advice.php?sid=27

А това е линк към страницата на една жена, която се занимава предимно с това, има и издадена книга, разбира се не е българка  pardon на сайта има много снимки и съвети
http://www.amyatlas.com/index.php/main/portfolio/
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1484



« Отговор #54 -: февруари 26, 2013, 15:06:32 »

 svekarva, за 120 човека си представям една такава маса да бъде в един от следните варианти:

- продълговата и тясна с достъп от всички страни или приближена до стена, като според мен ще е по-удобно първото. Нещо подобно на това по-долу.



- няколко малки маси, които могат да бъдат подредени по удачен според идеите за помещението и/или сватбата начин. Това ми е трудно да го покажа, понеже само го имам като идея, не съм го виждала. Може би като представа най-близо би било да е по-големи маси за коктейл.

 И аз като Миши си мисля, че шоколадови фонтани (нали това имаше предвид) ще се харесат много  smile
Активен
ИркаТа
Новак
*
Пол: Жена
Публикации: 7



« Отговор #55 -: февруари 26, 2013, 15:56:06 »

Ето една идея и от мен


* 734987_426364320785783_1019649947_n.jpg (68.47 KB, 500x667 - видяно 459 пъти.)
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 647



Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: февруари 26, 2013, 15:59:23 »

Ето една идея и от мен

Еха, колко оригинално! Bravo Даже като ги видях се сетих, че може да се използват и за тейбълки smile
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 4023



« Отговор #57 -: февруари 26, 2013, 16:15:32 »

ma6ka_ , аз го гледах уж този сайт, ама така и не съм стигнала до многото снимки, благодаря ти give_rose
michelle, аз само помагам на приятелка, която ще жени син. Даже не зная как я виждат младите тази маса, за какво им е - дали ще играе роля на поздрав за добре дошли или ще стои там през цялото време. Тържеството няма да е като коктейл, тортата ще се вади от кухнята за разрязването.
Много благодаря на всички за съдействието. give_rose
Активен
bbride
Професор
****
Публикации: 439



« Отговор #58 -: февруари 26, 2013, 17:30:10 »

Такава маса си я представям към уелкъм дринка примерно. Или пък ако се обособи масичка с книга за пожелания също могат да се сложат сладки там.
Аз мисля да използвам кексчета, но не с цел почерпка, а нещо като декорация. Мисля да са сложени на масичката с чашите, шампанското и халките, както и при книгата за пожелания.
Активен
mmmm87
Ентусиаст
**
Публикации: 65


« Отговор #59 -: февруари 26, 2013, 21:56:59 »

Някой дали знае как точно се правят така салфетките за украса?


* untitled-салфетка.jpeg.JPG (11.9 KB, 708x566 - видяно 392 пъти.)
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines