Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 19:47:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 14част  (Прочетена 157746 пъти)

Pulsatorkata
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: март 15, 2013, 11:40:39 »

Здравейте,момичета!Четох доста от нещата в този форум ,и с риск да се повторя с въпроса си имате ли актуални цени за сватба в Бриз 2?Благодаря предварилено:)
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: март 15, 2013, 13:32:51 »

Зависи в кой ден от седмицата е. Имат и примерно меню (5-6 варианти) и си избираш и се формулира цената. За ден различен от събота е 27 лв. куверта smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #152 -: март 15, 2013, 14:28:31 »

Здравейте,момичета!Четох доста от нещата в този форум ,и с риск да се повторя с въпроса си имате ли актуални цени за сватба в Бриз 2?Благодаря предварилено:)
Направи запитване по мейл, веднага ще ти отговорят girl_wink Ако не пиши да ти дадем телефон, за да звъннеш и помолиш да ти пратят smile
Активен
yanitsa_d
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #153 -: март 15, 2013, 15:19:24 »

Мисля, че за събота беше 30 лв., а другите дни е 27 лв. Но ако е за ден, различен от събота, имаш и много други намаления (фото, видео, водещ). Според мен, ако имаш възможност, отиди на място. Управителят - Калин, е много отзивчив и ще ти даде много изчерпателна информация.
Активен
kleobg
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #154 -: март 15, 2013, 18:03:17 »

Feelings,

брагодаря за информацията.

Да аз организирам сватба от САЩ. За съжаление не мога да си позволя да се прибера преди това и трябва всичко да правя по телефона но за сега се справям добре. Добре че е нета. Иначе не става. Би ли ми дала телефонен номер на операторите които спомена?
Активен
feelings
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #155 -: март 15, 2013, 19:16:45 »

Мерси момичета за отговорите,ще чакам срещата с управителя,сигурно другата седмица ще е .
Клео,изчисти си кутията,за да мога да ти изпратя лично съобщение,че тук може да се счете като реклама.Изтриий си съобщенията ,за да можеш и да получиш нови.
Активен
Winterchill
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #156 -: март 15, 2013, 22:22:46 »

Pulsatorka, ние ще сме в Бриз 2 - както казаха момичетата преди мен - има меню, което сам си комбинираш като избираш между 5-6 вида салати, също толкова основни и тн. Общо цяло меню излиза около 30 лв, а за качеството на храната имам супер отзиви от няколко познати двойки , които са празнували там, топлите храни са наистина топли и изглежда всичко се приготвя на момента. Управителя наистина е много отзивчив и ще ти даде всякаква информация.
Моят съвет е ако си избрала място резервирай максимално бързо, за да не се окаже че датата ти вече е заета.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #157 -: март 15, 2013, 23:55:48 »

Всичко е наистина топло! good Лично пробвано girl_wink Кухнята много пъти съм казвала е невероятна girl_wink
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: март 16, 2013, 09:23:01 »

Благодаря ще пратя запитване по пощата а иначе става въпрос за събота за края на септември:)
Активен
Winterchill
Любопитен
*

« Отговор #159 -: март 16, 2013, 13:42:48 »

И аз така си мислех, ние отидохме 2-3 януари да резервиваме за юни и датата, която си бяхме избрали беше вече заета, както и датите за следващите два уикенда smile
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 17, 2013, 18:41:00 »

днес гледах и за голден тулип и  при първа възможност ще отидем и на двете места на място за голден имате ли някакви впечатления?
Активен
Winterchill
Любопитен
*

« Отговор #161 -: март 17, 2013, 21:06:57 »

Голдън Тюлип също ни беше в списъка - ресторанта е приятен, имаха добри цени на менюто (не знам за качество) и чисто логистично е супер решение, но няма градина, тереса или нещо такова където човек да излезе малко на въздух ако в ресторанта се разгорещи партито или да изпуши една цигара, а като излезеш навън си буквално на улицата, което не ни хареса sad
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: март 18, 2013, 04:48:21 »

няма мн време за мислене но пък и още не сме решили колко горе доло като бройка ще сме но със сигурност ще е някой от двата стига да са свободни като дата :)Благодаря за отг дано скоро запазим и рест другото е по лесно smile
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: март 18, 2013, 09:02:19 »

Мислете по бързо, че датите се заемат  smile А и след като изберете ресторант, оттам нататък се нареждат нещата малко по малко smile
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 18, 2013, 14:32:30 »

Относно тортите, позната сподели, че е доволна от сладкарски цех "Милена". Цените са по-ниски, около 2-2.50лв на парче, а тортите били хубави. Намирал се някъде до пожарната.
Аз не намирам информация в интернет, някой да има впечатления?
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: