Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 18:50:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Празнична февруарска седмица 11 - 17.02.2013  (Прочетена 51338 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: февруари 15, 2013, 08:43:04 »

Еме много ти е готино коремчето! И е едно такова щръкнало! Другаде никаде не си  качила!
И тука времето е облачно, но май слънчо ще пробие. Аз днеска съм решила да се разходя малко, че два дни се омързелявих. Ще ида да си занеса болничния и да изтегля малко кинти, че утре трябва да поръчаме кухнята.
Аз вчера толкова се зарадвах! Моят мъж се беше сетил и ми подари една червена роза. Тайничко се надявах, че ще ми направи дори и малък жест. И той не ме разочарова! Казвам го понеже бяхме решили да не празнуваме, а да хапнем пица в леглото с някой хубав филм.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: февруари 15, 2013, 09:59:26 »

Добро утро и от мен, благодаря за комплиментите, ама на снимката не си личи къде и колко съм качила smile, но все пак не съм хипопотам smile Пък и не забравяйте, че вчера се бях "наконтила", това ми е официалното облекло smile Ех тука се опитва от сутринта да изгрее слънчице, ама дали ще ни огрее... smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #152 -: февруари 15, 2013, 10:22:57 »

Тук грее, прекрасно време е! Пък аз имам работа за целия китайски народ......
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: февруари 15, 2013, 10:38:47 »

Добро утро! Петък ееее chee cleopatra
Личи си кой е зарязвал снощи и още му е рано да се включи blum
Еме, много си хубава, коремчето ти е супер сладичко! give_rose Хайде, другите мами няма ли да показвате коремчета да ви се порадвам и на вас Girl_hide
Аз напоследък нещо съм много разсеяна crazy От два дена си търся чадъра, че все прикапва - на работа го търся, вкъщи го няма ... и днес тръгвам, нарамвам чантата и си викам "Брей, какво толкова съм сложила, ще ходя като пате на една страна", но бързам, няма време да проверявам. Пристигам на работа и тъкмо се оплаках, че от 2 дена си издирвам чадъра, отварям чантата ..... 2 дена го мъкна със себе си biggrin
Разкажете как изкарахте снощи празниците? Ние, както си бяхме решили, си останахме вкъщи и си направихме вкусна вечеря heart А, да, естествено моето мъжле ми беше купил роза, въпреки че му бях казала, че наистина не искам и не очаквам никакви подаръци, цветя и т.н. Толкова мило ми стана heart
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: февруари 15, 2013, 11:57:53 »

Днес много малка активност
Хайде да ви раздвижа с един по-нестандартен петъчен танц Wink

Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #155 -: февруари 15, 2013, 12:10:21 »

Бива си го новия танц Муунче. Поне успя да намериш чадъра. Нали знаеш , че в една дамска чанта има абсолютно всичко, освен ред Wink
Еме  пу - пу Супер мама  give_rose
Пънк както обичам да казвам - важен е жеста. Браво на твоя човек, че се е сетил за празника и те е изненадал.
Аз също получих букет, колкото мен с любимите ми цветя, само където не беше с тези чувства, които би трябвало да се подари толкова красив букет.
Тук времето е много мрачно и гадно. Хайде пратете малко слънчице и на сам , че смятам да излизам на разходка.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #156 -: февруари 15, 2013, 12:18:54 »

Добър ден на всички give_rose

Еме коремнчето е много сладко yahoo И аз като Ивето веднага си помислих, че си личи че е момченце blum Една много хубава мама give_rose

Ние вчера си изкарахме супер heart Целия ден моя мъж много се беше постарал, наистина heart
Да ви поразкажа малко blum
Сутринта рано се развънял някой на вратата - тя пък квартирантката да си плаща (в къща сме и имаме квартиранти). Ставам аз мъжа ме подканва да си лягам пак, гледам го той облечен с яке. Питам го къде ще ходи, отивал за мляко crazy Ама вратата на магазина е на 2 метра от портичката ни crazy питам го аз защо е с яке тогава, а той ми вика ако няма мляко на този магазин...че чак се приготвил предварително crazy Както и да е съгласих се аз, станах, той е малкия се излюпи. Чакаме мъжа, той се бави...аз вече взех да се чудя какво стана с това мляко (а другия магазин е на сто метра) biggrin По едно време той цъфва с роза blum Ходил рано рано за цвете heart А пък аз още не се бях събудила и изобщо не ми мина това през главата nea Синчето се нацупи, че от него няма и оскуба китките, че и той да ми подари biggrin По едно време се чуват нещо заговорничат и шушукат в кухнята и се появява малкия с една кутийка, вътре обеци Girl_hide А тези обеци си ги бях харесала като ходихме при нашия златар да стесняваме халката на мъжа и той ги запомнил (после два часа го беше яд, че са му развалили изненадата със звъненето) heart Направи ни закуска, малкия се успокои, че от него е подаръка blum После, тъкмо бях тръгнала да си оправям веждите, даже бях на вратата, и той ми вика - има още нещо, ако не ти кажа и три дена няма да го забележиш (а пък аз вече не очаквах нищо, то си имаше достатъчно) biggrin Върнат се аз почнах да търся и намерих картичката...както ви казах паднах от смях biggrin После жената ми оправя веждитe аз си се смея като лудите (добре че ми е позната...) biggrin
След обед отидохме при фризьорката, него го подстрига, мен ме натъкми blum Прическата беше подобна на светлата, ама не точно. Оказа се, че косата ми е прекалено дълга и една я удържа всичката горе...ама накрая стана girl_wink

И към осем бяхме в ресторанта. Беше страхотно организирано, имаше водещ и ДЖ, от известните тук. Голям купон направиха, имаше игри, подаръци уикенди за двама, вечери и т.н. Понеже както казах рядко излизаме вечер и все забравям мъжа какъв "танцьор" е, та малко си изкарахме вечерта на масата, но пък това да му е кусура heart А аз съм бивш и сърцето ми играе, ама какво да го правя blush Ставахме поне на всички балади и едва го излъгах на едно хоро...пишман стана biggrin Оказа се, че има още едно момиче от ансамбъла с мъжа си, че и с нея изиграх още няколко blum И след всичките тези изненади от него, аз пък реших да го поздравя с нашата песен (той се усъмнил като съм тръгнала към ДЖ), но пък не очакваше поздрава, който ще каже heart А аз като отидох и поръчах песента му казах да е "за най-прекрасния мъж на земята" heart (поне за мен blum ) и той ми вика, ама ще казвам ли име - аз му казах, че той ще се познае heart А аз така му казвам често. И като я пуснаха, просто с този бас за пореден път краката ми се подкосиха heart Мъжа беше очарован от поздрава и всички разбраха кой е най-прекрасния мъж на земята blum

Относно поетичните му наклонности и аз от скоро ги открих (предното, което ми беше написал е по-хубаво, поне не казва че съм крива хахаха) blum Винаги ми е пишел и казвал хубави нещо, ама чак в стих... heart

Уф, много дълго стана... blum
« Последна редакция: февруари 15, 2013, 12:22:29 от casky » Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: февруари 15, 2013, 12:42:05 »

Ехх, Скай, на един дъх изчетох разказа ти и въобще не ми се стори дълъг! Отново ти "завидях" благородно blush, че сте имали време и възможност да прекарате толкова романтично и приятно... Ние и двамата бяхме мега изморени от работа, а аз още съм изморена психически от случилото се с родителите ми, така че нямахме много сили и настроение за излизане. Но пък отворихме бутилка хубаво вино (едно от вината-подарък за сватбата), направихме си пролетна салатка и милото наряза мезета, така че доволно хапнахме и пийнахме. После гледахме филм и аз съм задрямала към 12 angry ама пуста умора разваля романтиката smile
Успокоява ме факта, че имаме цял един живот пред нас и всеки ден можем да си правим романтични вечери, ако искаме smile
Мен днес отново ми е поспаливо и изморено... Тази вечер нямам никакви ангажименти след работа и най-после ще си почина, за да заредя за натоварения уикенд. pardon
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: февруари 15, 2013, 15:22:38 »

Скай вие наистина сте изкарали един прекрасен романтичен празник. smile
Муунче супер снимка и много подходяща е петъка smile - как ми се ще да съм на работа sad
Иве намирай повече време за почивка, знам че трудно става, ама все пак сме млади, не трябва да се затормозяваме и застаряваме от сега smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: февруари 15, 2013, 15:34:45 »

Еме, да се разменим тогава - ти да работиш, а аз да си стоя вкъщи Wink blum
Ние тук нямаме вода от сутринта целия квартал angry Ужасна история поне да бяха предупредили beating Два офиса с една тоалетна - чудна картинка spiteful
Пънк, забравих да те питам - каква кухня си избрахте? Покажи, моля smile
Ние слава богу се разбрахме с хазяина да му оставим част от мебелите за сметка на 2 наема, което е супер, защото иначе наем+вноска+всички останали разходи angry щяхме да се озъбим girl_impossible Уж утре вече нааааай-накрая ще даваме ключа на майсторите да се мятат, че още не са почнали, а вече съм им вдигнала мерника diablo
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: февруари 15, 2013, 16:05:27 »

Муунче, кухнята е по наш проект, ама на този компютър нямам снимка на проекта. Трябва да изнудя мъжа да го намери и ще го споделя! Не е нещо уникално и неповторимо, но ще е голяма и удобна!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: февруари 15, 2013, 16:31:03 »

Еееее супер! Bravo Нашата май също няма да е от малките, но ще е Г-образна или по-скоро П-образна, защото от едната страна ще завършва с барплот smile Покажи като се добереш до някоя снимка smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #162 -: февруари 15, 2013, 17:26:15 »

Скай вие наистина сте изкарали един прекрасен романтичен празник. smile

Беше наистина heart Но пък и при нас не винаги е било така, както казах миналата година си го изкарахме по телефона, нямах даже цвете, защото го бях предупредила, че няма нужда да дава по 100лв. за букети (че този номер го е правил без повод, без да подозирам...наистина е много хубаво, ама няма нужда да ми праща цветя по куриер за 100лв за да ми докаже, че ме е обича). Бях си сама, пак без цвете и на РД, така че ми беше обещал да се реваншира и наистина се постара, не мога да си изкривя душата heart Но пък по-добре да е тук и да сме в къщи, отколкото да е там и да си харча парите сама...

Offtopic Някой някъде беше написал, че съм показвала колко сме космополитни с мъжа ми. Пълен абсурд. Ние сме най-обикновени хора, нито сме били, нито сме искали да сме други. Както всички сме имали периоди да имаме и такива да нямаме. Тоя беше да имаме, но пък ние си знаем и колко са били тези да нямаме. Просто сме се научили да се радваме на мига, да го изживеем пълноценно и така smile Не винаги ние било "розово". Най-малкото, че и двамата сме без бащи (той от дете, аз може да се каже от скоро...), така че сме си научили "урока" по трудния начин... Но както Ивето каза, живота е пред нас, а аз от опит мога да кажа, че няма нищо по-хубаво от това да си с хората, които обичаш и те обичат...другото се печели...

Мунче и аз много харесвам такива кухни heart Но пък нашата е отделно и не е голяма и няма как да стане така sad

П.П. Сега чух, че Тодор Колев е починал...много тъжно....лека му пръст....
« Последна редакция: февруари 15, 2013, 17:33:55 от casky » Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #163 -: февруари 15, 2013, 17:45:45 »

casky, а с онази рокля ли беше, че почвам пак да фантазирам? Wink. Ние бяхме с приятели, тихо и кротко говорихме за вино и болести. Едните приятели тъкмо се върнаха от екскурзия от Виетнам. Показаха и разказаха страхотни неща. Ако съм вярвала, че този народ може така да дръпне в развитието си...
Миши, не те питах първия път, като каза, че се е сбъднал най- големият ти кошмар, сега пак нещо ме гложди, като пишеш за чувствата и букета. Нещо неприятно ли се случва около теб?
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: февруари 15, 2013, 17:54:10 »

Скай, сега разбирам защо толкова много се трогна от думите ми за родителите, не съм искала да те разтройвам Flower
Свекърва, какво ви разказаха за Виетнам, че ми стана много любопитно smile
Мише, сподели, ще ти олекне  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: