Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 21:47:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Празнична февруарска седмица 11 - 17.02.2013  (Прочетена 51369 пъти)

_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: февруари 14, 2013, 06:19:03 »

Добро утро!

Желая ви хубав ден  give_rose
Аз едва станах, мн. ми се спи, вчера до късно четох по анатомия. tease
Моля за стиснати палчета на обед  Wink

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #106 -: февруари 14, 2013, 08:32:17 »

Честит Празник, Дами ! Бъдете влюбени и обичани през цялата година!

Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #107 -: февруари 14, 2013, 08:47:47 »

Добро утро и хубав празничен ден на всички!!

Хайде и аз да допълня ароматното кафе на Езра и вкусното кексче на Киви с лека закуска!
От сърце пожелавам на всички да бъдете много и красиво обичани!!

* Valentine-Lunch.3.jpg (47.63 KB, 500x346 - видяно 210 пъти.)
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: февруари 14, 2013, 08:58:57 »

Добро утро и честит двоен празник!
Бъдете пияни, но от Любов heart
Благодаря на всички за хубавите кафета и Валентински почерпки!
Предлагам днес всеки да "се отбележи" с по една вдъхновяваща снимка heart
От мен две, че не можах да избера една blush

Пожелавам на всички ви пътешествие до този остров някой ден smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: февруари 14, 2013, 09:30:17 »

Честити празник мили дами...пожелавам ви да сте вечно влюбени не само на този ден и да запазите тези прекрасни чуства винаги /дори и когато половинката ви ви ядосва/, защото няма по прекрасно нещо от това да знаеш, че си обичан и обичащ и има с кого да споделиш живота си..ето я и моята снимка както предложи Ивето

п.п. пожелавам на всички ни да имаме по една такава  heart

Иве, Езра радвам се за хубавите новини около вас и на Ивето пожелавам майка и да се възстановява бързо  give_rose

* Това е истинската Любов!.jpg (33.35 KB, 333x400 - видяно 4344 пъти.)
« Последна редакция: февруари 14, 2013, 09:59:00 от cveta_d86 » Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 14, 2013, 10:07:18 »

Честит празник  give_rose Бъдете влюбени, страстни, изпепеляващи...целогодишно  blum
Тъй като вече има кафе, кексче, закуска...от мен плодовете  Wink
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: февруари 14, 2013, 10:10:30 »

айде и аз да продължа традицията си от последните дни :

heart heart heart heart
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #112 -: февруари 14, 2013, 10:12:34 »

Ето и вдъхновяваща  Wink снимка за моите години:

* valentin.jpg (28.78 KB, 800x534 - видяно 208 пъти.)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 14, 2013, 10:13:45 »

Честит празник на всички! Единичен, двоен, няма значение, важното е да празнуваме Wink
Бъдете много влюбени, обичайте се, уважавайте се, подкрепяйте се - няма нищо по-важно от това! heart
Благодаря за пожеланията от всички за всички - прекрасни са просто!
Езра, Иве, радвам се за вашите добри новини - чудесно! yahoo Иве, кураж на твоето мамче! Важното е да знае, че не е сама, всичко ще се оправи give_rose
Езра, стискаме пак палци, но ти май не каза за какво беше последното палцестискане .. или аз нещо съм пропуснала scratch one-s head
Да се отчета за подаръка - моето свеки снощи беше страшно доволна от изненадата и много благодарна за подаръка. Въпреки, че понякога ни ядосват, родителите са хората, на които трябва да бъдем благодарни цял живот heart
Всички сте постнали много изкушаващи любовни нещица smile Ще се съобразя с предложението на Ивето /м-у другото това филмче е много любимо за мен и ми носи специални спомени heart/ и се включвам и аз с нещичко:

* Copy of 563009_392160710880442_135722022_n.jpg (67.91 KB, 576x768 - видяно 225 пъти.)
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #114 -: февруари 14, 2013, 10:41:39 »

Честит двоен празник мили момичета. Продължавайте да бъдете все така опиянени от любов / и хубаво винце  girl_wink / , винаги обичани и подкрепяни от любимите ви хора. Весело изкарване на празника, независимо кой празнувате. И двата носят своя чар в себе си. Днес родителите ми имат годишнина от своя годеж. За жалост те вече не го празнуват , но аз го свървам с много хубави моменти и ми е любима дата.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #115 -: февруари 14, 2013, 10:51:14 »

Честит празник дами give_rose

Толкова хубави неща сте написали, че не знам аз какво да ви пожелая blum

Първо ви пожелавам любов - страстна и вечна, доверие - без което не може нито една връзка, приятел - който винаги да е до вас! Бъдете винаги влюбени, обичайте се до края на вечността,, защото живота е по-хубав с любов, споделящи само хубави моменти до края на дните give_rose

Понеже ме трогна написаното от Мунчето, за родителите за сега само него ще отбележа (после ще вляза пак да ви прочета на спокойствие). И аз мисля, че каквито и да са те са ни родители - без значение майки и свекърви. Не знам, аз винаги съм била много благодарна на моята, че е отгледала и възпитала мъжа ми и то сама, че сега аз да имам това злато до себе си heart Така, че за мен всичко е благодарение на нея give_rose

Моя ден от сутринта почна с изненади yahoo В къщи сме и двамцата heart

От мен едни бонбонки blum

* 1.jpg (54.58 KB, 576x371 - видяно 593 пъти.)
« Последна редакция: февруари 14, 2013, 10:58:15 от casky » Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 14, 2013, 10:56:22 »

Ех, че е е хубаво тук! Скай, благородно ти завидях, че сте си заедно вкъщи heart На нас тази възможност ни се удава само в неделя, за съжаление, ама нали и парички трябва да се изкарват pardon
А снимките, които сте постнали са страхотни и мисля, че създават още по-голямо настроение! Еми, твоята ми е любима, както и тази на Цвета  *INLOVE*ю
Вижте на какво попаднах! Дай Боже наистина да се реализира този метод Good luck
http://woman.hotnews.bg/n/tatuirovka-shte-otkriva-zabolyavaniya.21690.html
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 14, 2013, 11:35:30 »

Здравейте и от нас. Най накрая се наспахме!  smile
Пожелавам на всички да се винаги влюбени и щастливи!
Моята идея за празника е на място подобно от снимката, седящи пред камината с бутилка вино!

* index.jpg (8.52 KB, 259x194 - видяно 2333 пъти.)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 14, 2013, 11:58:58 »

И на мен ми се иска днес да си бях останала вкъщи с любимия Dance2 Вместо това обаче ми се налага да търпя крайно "романтичните" ми колежки, които тази вечер ще празнуват Трифон Зарезан, защото са ... меко казано мъжемразки - едната разведена, другата мъжемелачка, третата ползва мъжете за играчки и ги върти на малкия си пръст, а четвъртата... тя самата прилича на мъж! angry В тази връзка да ви се оплача - от известно време имам проблем със запушен нос, който напоследък даже не ме оставя вечер да спя cray Предполагам, че е на алергична основа /вероятно поредната офисна алергия/, защото не съм болна, нямам никакви други болежки, а и го усещам, че не е запушен заради секрети и т.н. Не знам вече какво да правя и как да го лекувам, писна ми от спрейове, към които се пристрастявам, личната не ми помага, защото последния път като ходих при нея пак заради такава алергия ме прати при специалист УНГ, която ми погледна картона и каза "А, виждам, че и преди си имала този проблем, ами продължи да си пиеш същите хапчета и спрей да видим какво ще стане" !!??? crazy crazy crazy А да, каза, че може да е от климатика и в такъв случай е по-добре да си сменя работата. Да, супер, тогава по нейната логика може би трябва да работя някаква работа на открито, защото аз не знам вече да се ползва друг начин на отопление на служебни помещения! Днес отново съм недоспала и това ми пречи да си върша нормално работата и се чувствам адски зле cray От всичкото нагоре съм си забравила спрея вкъщи и сега като се запуши просто не знам как ще изкарам работния ден
Така, наоплаках ви се едно хубаво sad
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: февруари 14, 2013, 12:08:14 »

такаммм, муун, това е от климатика, и при мен се получи. Бактерии са. докато не смениш работата, ще се влошава. значи като за начало ползвай мехлем за нос ринолекс, виброцил спрей, или си купи сребърна вода и с капкомер си капи в носа. СЪщо така, ако намериш откъде си купи капки пиносол и ги редувай с горните. На билкова основа са, много помагат.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: