Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 12:39:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Честита новогодишна седмица 31.12 - 06.01.2013  (Прочетена 20607 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« -: декември 31, 2012, 16:08:25 »

Хайде, да изпратим старата година! Да си отиват с нея всички болести, черни мисли и неприятности!
Нека новата е по- здрава, по- богата и по- успешна за всички нас! heart

* 2013.jpg (24.71 KB, 800x800 - видяно 394 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: декември 31, 2012, 16:15:25 »

Весело посрещане, ние сме с кума, а ето и малко новогодишен блясък с моя собственоръчен грим music Dance2 - досега не бях си слагала мигли сама и се получи след няколко опита де blum
http://prikachi.com/images/786/5680786r.jpg
Няма да се готви, мъжете са накупували сума ти неща за мезене, а майката на кума имаше честта да ме замести с баницата danceg
Много обичам този празник, защото това май е единств повод, дето може да си сложиш бляскава дреха, без да зацъкат 100 кокошки по улицата как може  nea yahoo tease
Активен
svekarva

« Отговор #2 -: декември 31, 2012, 18:01:22 »

emmmmmy, много си хубава, видях те във Фб. Bravo
И ние сме с наши приятели, аз готвя от "кумова срама", колкото да не отидем с празни ръце. Ако всичко приготвено може да се изяде......ще станем прасенца. Wink Ама ще се постараем, ще го караме бавно и славно.
Приятно прекарване на всички!
Активен
svekarva

« Отговор #3 -: януари 01, 2013, 09:10:21 »

Честитооооо! Посрещнахме и тази година, да сме живи и здрави до амина!
На всички именници, хубав празник good. На моето момче, което днес също има имен ден, пожелавам да е живо и здраво, да си намери хубава работа и сродна душа. heart

* kafence_n.jpg (56.35 KB, 960x854 - видяно 441 пъти.)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: януари 01, 2013, 10:14:08 »

Честита 2013 ии от мен !
Свекърва жив и здрав да е именника ти !
Бъдете здрави и щастливи всички !
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #5 -: януари 01, 2013, 11:12:29 »

За много години !!!

Присъединявам се към хубавите пожелания на Свекърва !!

И дано за твоя син Мире, се изпълни това което си му пожелала! Честит му празник !
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: януари 01, 2013, 12:07:23 »

Честита Нова Година, мили момичета!
Здраве, щастие, късмет и любов да ни следват през цялата година!

Свекърва, да ти е жив и здрав именика и с гордост да си носи името!

Аз вчера бях дежурна до 18.00, после отидох при майка ми. Хапнахме, пийнахме и излязохме да посрещнем Новата година на площада, а там както всяка година всичко беше страхотно организирано. Супер купон се получи, пък и се видях с много приятели и познати.
От новогодишната баница, ми се паднаха пари и нова кола, а като се прибирахме си намерих монета от 10ст - погледнах философски на нещата и благодарих на Вселената за късмета си. Прибрах монетата при късмета от баницата. Сега като изляза ще си взема няколко билетчета за лотарията. smile

Хубав и слънчев първи ден от годината ви пожелавам! И нека всички дни от нея са такива!  Sunshine
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #7 -: януари 01, 2013, 14:10:28 »

Честита Нова Година и от мен give_rose Нека през новата година сърцата са ни изпълнени с любов, душите с вяра, а живота с истински усещания!

Свекърва именника ти да е много здрав и мнооого щастлив!

Ние бяхме в кръстниците и си изкарахме супер Bravo Нашия малък мъж за пръв път празнува и издържа до края Bravo
« Последна редакция: януари 01, 2013, 14:20:49 от casky » Активен
artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: януари 01, 2013, 17:30:42 »

Честита Нова година! Нека донесе на всички хубаво настроение, положителни емоции и сбъднати мичти!  smile
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #9 -: януари 01, 2013, 21:54:10 »

Честита нова година!  give_rose
Желая здраве и късмет на всички smile
Свекърва да ти е жив и здрав именника и да му върви по вода във всичко....

menyanthe, благодаря за предложението. give_rose Повече ме притеснява факта с ремонта на стадиона, така че ще го мислим, има още време.

Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: януари 02, 2013, 08:46:52 »

Добро утро и Честита Нова Година!

Бъдете здрави, усмихнати и обичани! Нека годината ни бъде по-успешна, късметлийска и благодатна!
Ето и едно усмихнато кафенце от мен  yahoo
Активен
svekarva

« Отговор #11 -: януари 02, 2013, 09:03:12 »

И к`во, свършиха празниците Wink! Като резултат - плюс няколко килограма, пълни хладилници с неизядена храна, нищо интересно по телевизионните канали, купища промени в нормативните документи, недоспали колеги, мъгла и студено......
Но пък ще чакаме пролетта и лятото! Ползотворна седмица на всички и бързо адаптиране към работната обстановка!
ivelka , това кафе само за мене, много обичам да хрускам зрънца Bravo
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: януари 02, 2013, 09:13:35 »

Добро утро и от мен!

Иве,мерси за кафенцето ,
Свекърва леле колко си права.При нас поне нямаше затрупване с храна и качване на килограми,защото си бяхме само тримата и си минахме с по една пържолка и два вида салатка.Малко се попрестарах със сладките - цели два вида направих .То те са ми големият дразнител на масата ,по цял ден минавам и хапвам и се възхищам колко хубаво съм ги направила  Girl_hide girl_wink
Най-добре са тези ,които са пътешествали по Нова Година.Ако има такива да споделят ,че поне с разказчета да се заредя като не мога да шавам много smile
Хайде хубав ден от мен
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: януари 02, 2013, 09:32:54 »

Честита Нова година и от мен! Да сте живи и здрави и каквото си пожелаете това да ви се сбъдне!
Ние прекарахме едно спокойно посрещане в кумовете с малко приятели и много храна! Толкова много храна остана, че жал ме хваща. Както викат свекърите ще има да ходим на "поврътки" една седмица след това. Толкова пиратки изгърмяхме, даже една гръмна в ръката на мъжа! Добре че са фалшиви, та сега само му е малко подут пръста. Поне установих, че детето не се плаши от такива шумове за сега! За сметка на това музиката го подлуди!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: януари 02, 2013, 09:53:08 »

при нас каквото остана като храна е малко и сега ще си го яде моят човек в работата. зян няма да остане. danceg
Иначе аз съм в едно странно депресарско настроение, сигурно заради мъглата, а може би и заради това, че като всеки наивен човек позитивист pleasantry, се надявах че от първия ден на новата година всичко ще е страшно по-добре и позитивно, във всяко едно отношение. А то време си трябва- и за хубавото и за лошото.
пиратки гърмяха на вилата мъжете , слагаха ги в едно ледено блокче, в което издълбаха дупка с отверка crazy idea, все пак блокчето не се пръсна. Иначе си казах че повече на вила няма да ида да празнувам- особено такава поддържана от мъж- външна тоалетна в която духа и мирише, отопление на дърва и въглища, в резултат на  което ми изсъхна гърлото през нощта, а през деня ми мръзнеха краката докато се загреят стените..... nea
Активен
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: