Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 00:58:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Последна скорпионска(дъждовна) седмица 19.11-25.11  (Прочетена 35689 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: ноември 22, 2012, 15:26:10 »

Не ми е плюшената играчка, която мога винаги да гушкам, нито куклата която винаги ще ми повтаря колко ме обича. Той е моето дете и аз го уважавам като личност откакто се е родил и се съобразявам с решенията му откакто е проговорил...даже за мен да са били глупави понякога. Това са неговите решения...
Ето че си имаме бъдеща втора свекърва в форума, която няма да тормози снаха си и да притиска сина си за внимание като порастне. smile
Но за решенията, искрено се надяваме че възпитанието на мама и тате за момента е над решенията на малкия. Щото моята племенница примерно редовно иска да изпие уискито на баща си , но това хич не значи че ше се съобразим с решението й   crazy
« Последна редакция: ноември 22, 2012, 15:27:57 от emmmmmy » Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #91 -: ноември 22, 2012, 15:31:07 »

Е, като казвам решения, имам в предвид за неговите си проблеми blum Не да сложи тениска при нула градуса pleasantry Елементарен пример - иска кола, която ми беше ясно, че след 1 час няма да я има. Предложих му да вземем по-скъпа и по-хубава, но той си искаше тая. Ами като се счупи докато се приберем му стана ясно защо и че сам си е виновен...
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: ноември 22, 2012, 15:33:46 »

Е, като казвам решения, имам в предвид за неговите си проблеми blum Не да сложи тениска при нула градуса pleasantry Елементарен пример - иска кола, която ми беше ясно, че след 1 час няма да я има. Предложих му да вземем по-скъпа и по-хубава, но той си искаше тая. Ами като се счупи докато се приберем му стана ясно защо и че сам си е виновен...
Радвам се че детето не ходи с тениска като ледена шушулка.
А за играчките сега като казваш, се сетих да споделя- познавам една много умна баба,като й дадат внучето за гледане, го е научила така-на излизане по едно нещо за купуване- било то количка, сладолед или сок. Щото майката на това дете го бе научила при всяко излизане да му се купува всичко за което пищи и се тръшка.... beating
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #93 -: ноември 22, 2012, 15:48:47 »

Аз пък се замислих за това, което каза...че съм бъдеща свекърва smile Между другото доста отдавна съм наясно с този факт и го приемам като един вид отговорност. Все пак моето дете един ден няма да се грижи само за себе си, а и за нечий друго дете. Мисля, че мъжките майки имат доста трудна задача в това отношение - да го научиш да уважава жената до себе си, да се грижи за нея и т.н. Честно казано мисля, че една свекърва е доста важен фактор в това какъв съпруг е станал сина й. Дано успея с моя pardon Но аз още от сега си му обяснявам, че момиченцата се защитават, че трябва да е внимателен и винаги да им помага, че се подаряват цветя на жените blum blum blum Дано помогне smile
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: ноември 22, 2012, 15:58:26 »

Аз пък се замислих за това, което каза...че съм бъдеща свекърва smile Между другото доста отдавна съм наясно с този факт и го приемам като един вид отговорност. Все пак моето дете един ден няма да се грижи само за себе си, а и за нечий друго дете. Мисля, че мъжките майки имат доста трудна задача в това отношение - да го научиш да уважава жената до себе си, да се грижи за нея и т.н. Честно казано мисля, че една свекърва е доста важен фактор в това какъв съпруг е станал сина й. Дано успея с моя pardon Но аз още от сега си му обяснявам, че момиченцата се защитават, че трябва да е внимателен и винаги да им помага, че се подаряват цветя на жените blum blum blum Дано помогне smile
аз съм си патила много от майки на мъже до мен и с огромно удоволствие тук покрай Свекърва открих че имало и свестни свекърви:), иначе да съм предала Богу дух. Така че искрено се надявам това поколение нашето, да сме по-добри свекърви/тъщи, че какви съм виждала.... Да се чудиш синът й килимче ли й е, или отделна личност....
Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: ноември 22, 2012, 16:01:06 »

Здравейте мадами  Girl_hide
Влизам и какво да видя нашата мила _Ezra_ има празник!!!
Честит Рожден Ден,мила да си жива,здрава и безкрайно обичана!!!Очертават ти се три много весели дни smile

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #96 -: ноември 22, 2012, 16:02:46 »

casky, тя и една моя приятелка така си учеше сина, пък той взе, че от уважение към жена си и нейния род, прие фамилното и име  smile. Та майката сега се чуди тя ли криво му е говорела, той ли криво я е разбрал  Wink. На другата ми приятелка сина си сменя вероизповеданието, щото приятелката му ще се ожени за него само при това условие. Аз си мълча, че хич не се знае какви ще ги мъти малкият.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: ноември 22, 2012, 16:05:39 »

casky, тя и една моя приятелка така си учеше сина, пък той взе, че от уважение към жена си и нейния род, прие фамилното и име  smile. Та майката сега се чуди тя ли криво му е говорела, той ли криво я е разбрал  Wink. На другата ми приятелка сина си сменя вероизповеданието, щото приятелката му ще се ожени за него само при това условие. Аз си мълча, че хич не се знае какви ще ги мъти малкият.
Eeager crazy Me
Криво е разбрал, ако питаш мен хахахаах !
Правилно си мълчиш, както казах майка ми съдеше свекърва си и сега хоп- на нейното дередже. Аз мисля че е до характер също де, айде възпитанието го обсъдихме. Моят мъж- вари го печи го, ако е решил нещо сам, иди го разубеждавай-дали си му роднина или  жена, все му е едно на ината... crazy
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #98 -: ноември 22, 2012, 16:37:38 »

casky, тя и една моя приятелка така си учеше сина, пък той взе, че от уважение към жена си и нейния род, прие фамилното и име  smile
Това беше яко blum blum blum Дано моя не е следващия хахаха pardon
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: ноември 22, 2012, 17:23:48 »

Честит рожден ден, мила сладка Илианка !!!

Искрено ти желая да си все така слънчева, усмихната, лъчезарна и влюбена !!!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: ноември 22, 2012, 22:20:50 »

Не съм го взела изпита, но какво пък, може да ме чака нещо хубаво зад ъгъла!  girl_wink

Честит рожден ден, _Ezra_!  give_rose
Активен
svekarva

« Отговор #101 -: ноември 23, 2012, 08:25:21 »

Хайде на петъка!!!!!!
Ако животът ти свари горчиво кафе, подслади си го с много захар! Wink
Прекрасен и ползотворен ден на всички! Аз днес не съм на работа и съм запланувала толкова много неща за правене, че май са за цяла седмица. Най- важно е обаче да избера подарък за наш приятел, който става на 60 crazy. Ориентирала съм се към едни метални топки, които уж са за релакс. Ще погледна и юбилейните монети....Какво да подариш на 60 - годишен мъж, женен с големи деца, ако не пижама и пантофи  Wink?

* kafe4_n.JPG (18.6 KB, 331x495 - видяно 272 пъти.)
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: ноември 23, 2012, 08:40:29 »

Здравейте и от мен!  danceg
Как го чаках този петък. Днес сме на втория БХС и ще огледаме бебо, даже ако не се дупи може и да видим дали ще е е мъж или не! smile С такова нетърпение чакам да го видя. Като гледам как корема ми изведнъж порастна, та сигурно ще е голям! Ако искате може да кача снимки после.
Тя и Josephine днес е на преглед... да се похали и тя с добри новини.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #103 -: ноември 23, 2012, 08:50:14 »

Честит Петък smile

Нямам търпение да свърши седмицата....
Активен
svekarva

« Отговор #104 -: ноември 23, 2012, 10:19:05 »

menyanthe, пожелавам ти зад ъгъла да има нещо много по- хубаво и то да те намери съвсем скоро!
punk_girl123, хайде да съм ти на късмет по мъжката част. След двадесеттина години ама да не те е яд Wink.
Намерих и реших за подаръка, съпружеското тяло смирено се съгласи. Ще подаряваме сребърна монета от серията Български народни приказки. Тазгодишната е Момче и вятър. Ще се наложи да се замъкна до службата за да разпечатам цветно и приказката. Случайно стана много символичен подарък, точно за приятеля. Доволна съм  yahoo, падна ми един дерт.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: