Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 23:56:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетно празнични бебчета Април,Май,Юни!  (Прочетена 115970 пъти)

emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: февруари 14, 2013, 23:08:44 »

Гери много хубави новини от вас днес, браво. Ти как си, размина ли ти неразположението ? smile
Пънки, като не ти понася това, питай доки да ти го замени с друго лекарство, ако има. А и пробвай и с храните, които Гери ти е написала, все някакъв компромисен вариант ще се намери smile
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: февруари 15, 2013, 08:46:15 »

Ами засега не е толкова зле положението, май взех да му свиквам. Гери мерси за списъка. Аз и без това си ги хапвам тези храни, но явно само с това не стига.
Без нахут да съм честна, че ми е малко странен.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: февруари 15, 2013, 11:41:12 »

Гериии браво на вашите юнаци...колко са пораснали  yahoo

Пънк дано по-бързо да влезеш в норми и да не се налага да го пиеш това хапче дълго  give_rose...аз да си призная съм като малките деца...много мразя да пия хапчета  bad

Аз днес си взех изследванията и има няколко неща, които не са в норма...довечера съм на преглед при моята си Доки да видим какво ще каже тя  Wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: февруари 15, 2013, 11:55:39 »

Цвети кое не ти е в норма.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: февруари 15, 2013, 15:24:13 »

Е то е нормално някои неща да са различни, да варират, всичко се променя с бременността, но Цвети ще чакаме да кажеш резултат от прегледа smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: февруари 15, 2013, 15:38:30 »

хемоглобина ми е малко под нормата, еритроцитите и хематокрита също, а пък левкоцитите са ми над горната граница.

Аз иначе като изключим, че ми се спи повечко /което е нормално нали съм бременни/ се чуствам добре, но ще видим и Доки какво ще каже  smile
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: февруари 15, 2013, 16:01:25 »

Аз знам, че е нормално левкоцитите да се малко над нормата.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: февруари 15, 2013, 16:48:05 »

Нормално е хумоглобина да е по нисичък.Какви стойности е .За другите неща не мога да кажа дали е нормално да падат или да се вдигат.Дано да не е нещо притеснително.Ще чакаме да кажеш след прегледа.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: февруари 15, 2013, 16:51:44 »

Хемоглобина ми е 111 при долна граница 116, така че не е нещо много фатално ниско...иначе за другите неща и аз незнам и после ще докладвам. Прегледа ми е от 18,00 и после ще пиша  smile
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: февруари 15, 2013, 17:13:31 »

Добре ти е хемоглобина като за бременна.Ако искаш наблегни все пак на храни богати на желязо.Но нека и доки да ти каже ,но мисля че нямаш повод за притеснение.
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: февруари 15, 2013, 17:23:57 »

То и моя хемоглобин е 104, ама доки почна да ме тъпче с желязо! Дано на теб да не ти изписват, че вече се чувсвам като пенсионер - една шепа хапчета пия на ден! sad
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: февруари 15, 2013, 18:54:13 »

Бях при Доки и всечко си е наред..каза, че ще го следиме хемоглобина и така... иначе не сме я гледали бебка нали миналата седмица бях на ФМ и така  smile
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: февруари 15, 2013, 19:37:39 »

Цвети радвам се , че всичко е наред smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: февруари 15, 2013, 23:04:34 »

Момичета, моя хемоглобин беше нисък и пиех ферофолгамата по време на бременността.
Да знаете, че пада много лесно при бременните и само с храни не може да се набави, затова пийте стриктно каквото ви изписват, защото не е шега работа.
Аз винаги съм била и с много ниско кръвно и през бременността се задържа така, чак докито ми ме питаше как живея с него- 80 на 60, 62,3... и в комбинация с ниския хемоглобин лятото вървях и припадах по улиците. Ужасно беше, толкова немощна се чувствах sad
Пънки, какви други лекарства пиеш? Само да ти кажа, ако случайно са ти изписали магнезий, да знаеш, че трябва да има 2 часа интервал между него и желязото  good Някаква реакция правят двете и се отблъскват и все едно не си ги пила, ако е по-малък интервала, ама не мога да го обясня по-точно, че не съм лекар  nea само го знам като правило от моята бременност.
Цвети, нормално е да са завишени левкоцитите, аз също съм имала понякога такива при изследванията... не се притеснявай  good ако стойностите са притеснителни, доки ще ти каже smile
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #359 -: февруари 15, 2013, 23:12:31 »

Наистина момичета пийте си желязото и яжте силна храна, защото след раждането пада още хемоглобина и е много тежко да си с анемия, когато и без това си невероятно уморен от грижите по бебчето. Аз не го пих много отговорно, защото вярвах, че само с храна ще се оправя и след раждането ми стана 84 хемоглобина. Освен това за магнезия, който аз пиех цялата бременност, желязото не се усвоява и заедно с калций, така че не консумирайте мляко около приема.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: