Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 01:50:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на petenceto0 -22.09.2012
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на petenceto0 -22.09.2012 (Прочетена 45203 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Сватбата на petenceto0 -22.09.2012
«
Отговор #90 -:
август 30, 2012, 16:32:26 »
Хей, я се отпусни
Това е ВАШИЯТ ДЕН!!! Акъл да искаш... Тук все някой си натиква мнението. Всеки е много компетентен. Аз затова започнах отдавна да "режа" хората. Тоя казал това, онзи друго. Айде стига! Казваш с усмивка - като тръгнете да правите сватбата на детето ви, може така да направите, или нещо от сорта на "Това можеше да го направите на вашата сватба"
Активен
Gergancheto
«
Отговор #91 -:
август 30, 2012, 17:24:48 »
Пете като цяло или поставяте ясни граници от самото начало кое е тяхната работа и кое не или си тровиш дните до края
Сега се месят за сватбата, след време за дома, после за бебето, все ще има за какво. Не спирай да бъдеш мила, никога не приканвам някой да се държи грубо, просто деликатно покажи до къде могат да се простират съветите им...
Всичко за сватбата ви е почти готово, всичко върви добре, няма причина за паника и за нерви, всъщност въобще не разбирам защо хората се изнервят от сватбата
Това е просто едно тържество, не е изпит
И да има фалове и издънки ги приеми от веселата страна и така. Беше ли в нас като Явор ми се обади че са на път за към нас, а аз още бях във фризьорския салон
Ама те, оженихме се, всичко си мина весело и така
Гледай по ведро на нещата, това е просто е сватба, да важна, значима, но това е просто едно тържество, важни са чувствата ви
Активен
Alichka
«
Отговор #92 -:
август 30, 2012, 17:39:18 »
За да се поразвеселиш, гледай един страхотен български (тематичен) филм с великия Парцалев - Два диоптъра далекогледство
Активен
petenceto0
Сватбар
«
Отговор #93 -:
август 31, 2012, 09:43:15 »
Благодаря ви момичета
Gergancheto
, спомням си как баща ти подкара колата,като разбра, че след малко идват да те вземат
Наистина беше голямо напрежение...на мен много ми се иска да избегна подобен тип преживявания,иска ми се да мога да се насладя изцяло на сватбата си, без напрежение и нерви
Говорихме вчера с моя мъж за този "проблем" с родителите му...той ме посъветва две неща...едното е да изказвам мнението си пред тях, но аз не искам, тъй като не искам да влизам в конфликт с тях
, а другото е просто това,което кажат да влезе през едното ми ухо и да излезе през другото както той прави
Да не се впечатлявам от това, което казват...много ми е трудно, защото аз не съм израстнала в подобна среда, родителите ми не са от "дуднещите" пък и от 5-6 години съм си самостоятелна..не съм свикнала така някой да има претенции за това какво правя и как го правя...да се надяваме, че нещата ще се успокоят...
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #94 -:
август 31, 2012, 11:10:24 »
Добро решение, Петенце. Конфликтите преди сватбата могат да са още по-натоварващи от това да търпиш. Аз също се старая да ги избягвам. Моята свекърва не просто обича да казва как да се случват нещата, а и държи да е така.
Съответно, за да се следи дали всичко е под контрол е доста любопитна. И заради последното, вчера си развалихме взаимно настроението. След като на третия път питане за едно и също, на което очевидно умишлено не отговаряме, и отговорих "Тайна!" И тя се нацупи. В крайна сметка ние искаме да подготвим изненада, а това няма как да стане като предварително разкажем за нея.
Търпението е много важно явно за всяка предсватбена подготовка. И колкото се може повече
Желая ти много непукизъм в оставащата подготовка и най-вече в самия ден!
Активен
petenceto0
Сватбар
«
Отговор #95 -:
август 31, 2012, 12:10:14 »
irishka
май трябва да се научим да необръщаме внимание на тея работи...виж на мъжете ни как им е в пъти по-добре така
Иначе, колкото по-наближава датата, толкова по-притеснена започвам да ставам...има и още нещо, за което се притеснявам...и това е кумата ни
Както ви бях разкавала, тя загуби близък човек...и сега понеже е в траур(тя иска да е така, обикновенно само семейството на починалия е в траур) се притеснявам това да не повлияе по някакъв начин на настроението на сватбата
представяте ли си гледката, как сме се наредили най-отпред,кумата цялата в черно и цяла вечер седи и не става от мястото си...
Активен
estlar
Ентусиаст
«
Отговор #96 -:
август 31, 2012, 13:18:17 »
Мисля, че ще прояви разбиране, защото наистина не върви да е в траур на сватба...
Активен
petenceto0
Сватбар
«
Отговор #97 -:
август 31, 2012, 13:45:39 »
estlar
тя е много набожна...аз на няколко пъти се опитвах да я обедя да не е така, обаче тя звъняла по разни църкви да пита и са и казали, че може да кумува, но не може да танцува...и тя си е решена да го спази това
Активен
estlar
Ентусиаст
«
Отговор #98 -:
август 31, 2012, 14:01:46 »
Оххххх, честно, това с набожността хем го уважавам, хем не го разбирам напълно. Щом го чувства така, а и нямате достатъчно време за смяна на кумовете, си поставена в патова ситуация.
Активен
petenceto0
Сватбар
«
Отговор #99 -:
август 31, 2012, 14:07:47 »
Аз принципно имам още един вариант даже съм говорила с хората, но мъжа ми може да се убиди...защото за кумове сме поканили брат му и приятелката му,а приятелката му е въпросното момиче, което ще е в траур...
иначе аз на няколко пъти подхвърлих идеята за други...
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #100 -:
август 31, 2012, 14:11:13 »
Пете, вярвай ми, дори няма да имаш време да забележиш дали танцува или е седнала.
ако ти харесва, важното е да е с теб. мъжът ми също не танцува, ама какво от това, всеки си решава. Да знаеш че денят е толкова препълнен с хора и емоции че не забелязваш дори с какво са облечени. Не се занимавай с дреболии
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #101 -:
август 31, 2012, 14:25:50 »
Петенце, според мен щом е направила жеста да ти кумува, въпреки траура си, би трябвало да се държи добре на сватбата. Едва ли ще стои посърнала на стола си, с мрачна физиономия. Все пак трябва да си "извоюва" едно пиле поне
(ако мислите да имате такъв ритуал, де).
Но пък ако го е приела, че нямате друг вариант освен тях, и в името на сватбата ви и двете страни ще направят компромисен вариант - тя да ви кумува, въпреки траура си, а вие да проявите разбиране и да не очаквате да бъде на гребена на вълната, то тогава е по-добре да поговориш с нея и да й обясниш притесненията си. Зная колко е стресиращо, когато има проблем с кумовете, но в крайна сметка мисля, че с тях компромисен избор не бива.
Активен
petenceto0
Сватбар
«
Отговор #102 -:
август 31, 2012, 14:30:05 »
ще имаме ритуала само с пилето..защото тя въобще не може да танцува,дори ръченицата...и остава само кума да танцува за пилето
Активен
estlar
Ентусиаст
«
Отговор #103 -:
август 31, 2012, 14:44:27 »
Не се притеснявай толкова. В крайна сметка, може да дойде дори момент, в който покрай емоциите на сватбата тя да забрави мъката си и да се отпусне. Не забравяйте да предупредите DJ и водещ, че тя е в това положение, за да не я насилват и да се получи сконфузна ситуация.
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #104 -:
август 31, 2012, 14:46:26 »
Оф и аз пък съвсем изтрещях ... не пиле, а торта имах впредвид.
Мила, вие сами трябва да "претеглите" значимостта на всеки един елемент за вас. Аз например държа на този ритуал, но има хора, които въобще не правят никакво надиграване. И обратно - ритуали важни за други хора, са
за мен. Обсъдете го добре с младоженеца.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...