Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:28:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на _Ezra_ 08.09.2012  (Прочетена 91136 пъти)

cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: септември 12, 2012, 12:51:33 »

Прекрасен разказ и много хубава маса..личи, че е било прекрасно  give_rose
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: септември 12, 2012, 14:04:50 »

Ех, че хубавоооо! heart Нямам търпение да видя снимките! Представям си каква си хубава принцеска! kiss2
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: септември 12, 2012, 14:14:32 »

благодаря ви
по-късно ще напиша и останалата част от нашата приказка  smile
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #273 -: септември 12, 2012, 15:48:03 »

Ще чакаме и снимки  give_rose Било е наистина една магия
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: септември 12, 2012, 19:45:08 »

Музиката, която избрахме беше много тържествена и ние минахме по украсеното платно, там ни посрещнаха всички с овации.
(Много ми бе забавно как милият ни кум до последно преди да тръгнем пита дж кога било горчиво, кога подсладено  pardon беше се ошашавил горкия  pardon )
  Следваше захранването от свекито (нямах търпение, не бях яла от 10ч сутринта, а минаваше 19ч), после разчупването на питата (за мен поне на равно бе разчупена  pardon ) и наздравицата. Тук бяхме решили да отвори шампанското моят тати, той бе изненадан (забравих да му кажа хаха), за да бъде момченце разтресе няколко пъти шампанското, но уви - показа че ще имаме момиченце  Xixixi Чашите ни, нашите така обичани чаши за Денят бяха пред нас, пихме уж до дъно, аз се опитах де, но взе да ми трепери устната и се отказах  pardon хич ме няма в пиенето... като казах трепери, интересно, но когато го чаках да влезе в стаята ми трепереше кракът  insane
  Седнахме на масата, всичко бе както го исках, красиво, моите свещи бяха на масата  heart всички бяхме чудни, изтупани, нагласени  girl_wink Имаше малко пауза за хапване, аз хапнах малко пиперка и сирене от салатата, че ми бе вече лошо. През цялата вечер хапвах по мъничко от всичко, нямаше как иначе с тия танци, но пък иначе и нямаше да имам сили...
  От тук нататък бяха нашата песен  heart RICHARD MARX - THE EDGE OF FOREVER   heart , песента за кумовете и за родителите good
Не сме се упражнявали, не ни бива много, но пък не седнахме цяла вечер само танцувахме  yahoo yahoo yahoo
« Последна редакция: септември 12, 2012, 20:23:58 от _Ezra_ » Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: септември 12, 2012, 19:52:37 »

После поведох хорото, интересно но факт, че в Денят обувките ми не ми бяха вече така тесни, но роклята като че ли ми бе по-дълга т.е установих че малко ми е трудно при танците... Но не спрях и за миг, после взе да ми пада и булото (аз така или иначе не исках разбулване и исках да го махна след някой др. танц  good така че но проблемо  pardon ). Махнах го и го държах в ръка и доизиграхме хорото, през цялата вечер имаше гости които танцуваха, хората се извиваха големи и хубави, даже кумското бе много интересно като гъсеница  yahoo понеже кумът го виеше и после минавахме под ръцете на някои гости изобщо стана красиво  heart
От тук нататък бяха танците, само ще спомена някои моменти между тях  give_rose
- събиране на подаръците, не всичко бе пликчета (а пък пликовете 90 проц. бяха и с картичка), имаше големи кутии, торбички, различни подаръци  danceg
- игра за пилето и за тортата  good играха моята братовчедка и годеникът на малката ми сестра
Справиха се суперско, бе така весело, братовчедка ми измъчи кума, направо го разби, такова игране  Bravo много весело беше!

- Жартиера и букета -...
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: септември 12, 2012, 20:01:29 »

Букетът го метнах без да усетя с такава сила, че го забих в земята и както бе нежен - ето го

малката ми сестра бе много бърза и го взе  Bravo нямаше нищо нагласено...
Жартиерът - голям майтап, уж малко ергени, но един с такова желание се метна за него, че се претърколи после и на земята като го хвана  Bravo бе спечелен от гадже на моя приятелка (те също са от дълго време заедно)

- Рязане на тортата - ето я и нея
снимката е доста орязана, но за сега нямам др по-добра
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: септември 12, 2012, 21:25:53 »

Илианка, биеш рекордите по романтично разказване и предаване на емоцията от Денят с думи! heart Все едно ви бях гост  danceg
Определено ставаш за писателка/литераторка, въпреки че професионално си се насочила към съвсем друга област good
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: септември 12, 2012, 21:52:21 »

Всичко е било много красиво и романтично миличка  Bravo .Така се заплесна в разказа ти,че сега ще ям леко овъглена вечеря blush
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: септември 12, 2012, 22:48:21 »

хехе разсмя ме
ето малко снимки
с картичките и любим мой букет

Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: септември 12, 2012, 23:10:39 »

в църквата
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: септември 13, 2012, 08:15:10 »

Многооо красотиии виждам тук...а продължението на разказа е невероятно  heart
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: септември 13, 2012, 09:11:43 »

Бил е наистина един прекрасен ден изпълнен с много емоции и много щастие smile да ви връви все така от тук нататък. Всичко е било прекрасно smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: септември 13, 2012, 10:12:27 »

Ехааа, миличка, страхотен разказ, прекрасни снимки, чудни подаръци!!! yahoo yahoo yahoo Много хубаво! heart
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: септември 13, 2012, 10:16:09 »

Моят разказ е към края си  give_rose

Една важна част бях пропуснала - речта на кума бе много хубава (той доста се притесняваше), макар и не много дълга, хубава и нищо не обърка  good По-късно вечерта поисках да им поднесем подаръка ни (ваучер за фотосесия и една иконка), като се сетих че ще бъде хубаво да кажа нещо пред всички (без да бъде планирано); милото ми вика, че ако сме го бяхме планирали и той щял да се включи, но нали понякога се забравят някои моменти и ето че пред всички държах тежкия микрофон ... позагубих си думите, но все пак казах най-важното  heart и от сърце, кумата също ми отвърна - пред всички каза, че всичко което прават го правят с цялото си сърце за нас  heart
  След разрязването на тортата, захранването ни бе много културно (както си обещахме), по малки хапки  give_rose после бяха кумовете и накрая следваше нашата изненада - три двойки да се захранят и те един друг  heart Само малката ми сестра знаеше (те бяха едната двойка), другите бяха моя приятелка и мъжът й и двойка приятели на милото  smile Доста се изненадаха и стана много весело и с ГОРЧИВОТО  heart pardon
Вечерта продължи с още танци и постепенно всеки взе да си тръгва, а ние да се отправяме към хубавия ни апартамент  yahoo
  Нямам забележки по Денят, всичко мина много приятно, гостите бяха доволни, мисля че и снимките ще бъдат хубави  heart Благодаря ви за подкрепата!
« Последна редакция: септември 13, 2012, 10:22:58 от _Ezra_ » Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: