Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 20:41:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на _Ezra_ 08.09.2012
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на _Ezra_ 08.09.2012 (Прочетена 91043 пъти)
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
Re:Сватбата на _Ezra_ 08.09.2012
«
Отговор #240 -:
септември 10, 2012, 21:15:41 »
тъй като ми се случи нещо, което доста ме нарани, няма да пиша края на разказа ми... ще спра да пиша, тези дни ще реша и дали ще качвам изобщо снимки във фейсбук или др. място
пазете се от злобни, завистливи и жалки хорица!
като моя колежка и приятеля й който не бе поканен... голяма завист, голямо нещо!
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
«
Отговор #241 -:
септември 10, 2012, 21:32:24 »
Миличка, много съжалявам за случилото се
Имаш право,има много злобни хора,които имам чувството,че съществуват единствено и само за да правят гнусотии
.Игнотирай ги напълно
Решението си е твое оттук нататък,но аз силно се надявам да не ни изоставяш
.Прегъщам те!
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #242 -:
септември 10, 2012, 21:34:20 »
Илианка, без да ти налагам мнението си - не им се връзвай! Не си заслужава да си проваляш настроението заради хора, които не си заслужават! Ти си толкова лъчезарен и позитивен човек, че би било направо тъжно да си разваляш следсватбената емоция и настроение! Както Еми беше писала в друга тема, най-важно е, че любовта ви е истинска и няма нищо и никой, който да застане между вас! Завистливи хора винаги ще има покрай нас, просто не трябва да ги отразяваме... (Казвам покрай нас, имайки предвид всички съфорумки, които са истински ЩАСТЛИВИ с половинките си, защото именно на щастието са ти завидяли)
Прегръщам те и те чакаме в най-скоро време отново усмихната и щастлива!
«
Последна редакция: септември 10, 2012, 21:36:56 от ivelka
»
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #243 -:
септември 10, 2012, 21:36:32 »
доста ми е криво, утре съм пак на работа, първия работен ден след сватбата и трябва да й гледам мутрата на тая...
но всичко се връща!
тя обичта не може да разруши, но ме разплака
толкова завижда че нямам думи, двамата такива неща ми бяха написали, жалки са...
уби ми се желанието за всичко...
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #244 -:
септември 10, 2012, 21:39:08 »
Написали? Егати наглостта!
Късай страницата/"картичката" или каквото и да е там и я "изтривай" тази особа от живота си! Това, че я виждаш на работа, не значи че не можеш да я игнорираш!
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
«
Отговор #245 -:
септември 10, 2012, 21:45:44 »
Такива хорица ги наричам "дребни душици" .Знам че е трудно,но се опитай да не й обръщаш внимание,защото страдайки съм сигурна,че и доставяш голямо удоволствие.Слагай усмивката на лицето и както казва баба ми "шапка на тояга"
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308
«
Отговор #246 -:
септември 10, 2012, 23:27:37 »
oooo, Ezra, ама то става въпрос за колежка от работата ли? Веднага "игнорирай", веднага! ТОва не са важни хора в твоя живот. Важни са любимият, родителите, брат/сестра и най- близките ви приятели!
Леле, момиче, работата и колегите са, както се казва " последна дупка". Твоята колежка даже няма право да ти пише нищо за живота ти извън работата, камо ли за нещо толкова лично.
Просто ти пожелавам бързо да забравиш това и да се насладиш на най-прекрасния момент от вашата връзка с половинката ти а именно това което изживяхте - ВАШАТА СВАТБА
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #247 -:
септември 10, 2012, 23:49:34 »
ще ми мине... но исках да споделя, съжалявам ако съм ви натоварила
Активен
dope2111
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #248 -:
септември 11, 2012, 05:56:54 »
_Ezra_
, искам да ти кажа нещо. Чета форума от доста време, но не се включвам. Сега го правя за да ти споделя нещо и да ти дам сили. Едно на ръка, че момичетата са ти дали много хубави съвети да не им обръщаш внимание на такива хора, друго че на мен ми се случи същото нещо с една много завистлива колежка. Аз лично този боклук го прогоних от сватбата и живота си - после бях много щастлива. Бързо прекъсни всякакви отношения с колежката ти. Това наистина не са важни хора в живота ти. Ама никак даже! Не им позволявай да ти съсипват един от най - важните дни в живота. Бъди силна! Радвай се на мъжа си, на всичко, което имаш, защото в днешно време много малко момичета изобщо получават предложение и изживяват подобна приказка!
Прегръщам те силно и недей заради такива хора да се затваряш в черупката си. Тук, а и не само, има много булки, които се радват искрено за теб, дори и да нямат регистрация във форума, както аз.
П.п.,
моите приятели наричат такива хора "енергийни вампири" - изпиват всичката ти положителна енергия, когато общуват с теб. Карат те да се чувстваш натоварен и неспокоен. А те се чувстват добре, когато на теб ти е зле. Дръж ги настрана. Както казах, родих се, когато отстраних нежеланите "елементи" oт живота си. Съветвам те да направиш същото.
Прочетох разказа ти на няколко пъти, докато го публикуваше, прекарали сте страхотно и много се радвам за теб, дори и да не те познавам. Желая ви много дълъг и щастлив съвместен живот и се надявам всичко да е наред при теб!
......
......
«
Последна редакция: септември 11, 2012, 06:23:50 от dope2111
»
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #249 -:
септември 11, 2012, 07:55:00 »
Цитат на: Iztre6tqlka в септември 10, 2012, 21:45:44
Такива хорица ги наричам "дребни душици" .Знам че е трудно,но се опитай да не й обръщаш внимание,защото страдайки съм сигурна,че и доставяш голямо удоволствие.Слагай усмивката на лицето и както казва баба ми "шапка на тояга"
Илианка, стегни се и игнорирай! Това е най-доброто средство срещу подобни индивиди. Не се тормози, не заслужават!
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #250 -:
септември 11, 2012, 07:56:08 »
Езра, мила, не се ядосвай за такива неща... това определено е била целта на въпросната "женица". Личен мой съвет- "Никога не запълвай мислите си, с толкова незначителни моменти. Просто след време, ще разбереш, че не си е заслужавало вниманието ти". Ти наистина си много позитивен човек, не го губи, само заради една завистлива колежка. Преди време, бях попаднала, в подобна на твоята, ситуация. Не мога да кажа, че реагирах, както съветвам
, но сега съжалявам, че съм обърнала толкова внимание и съм занимавала и любимите си хора, с комплексите на хора без личен живот. Ние сме с теб, както и да постъпиш в случая
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455
«
Отговор #251 -:
септември 11, 2012, 08:04:11 »
Не й обръщай внимание. Не показвай, че те е наранила. Изтрий и коментарите и все едно нищо не е било. Кажи й колко е проруснала като не е дошла и ще я е яд повече
Активен
proxy
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #252 -:
септември 11, 2012, 08:10:13 »
Най - много ще я заболи, ако и покажеш, че не е важен за теб човек и я игнорираш. В никакъв случай не се занимавай с нея. Тя няма да спре до там. Просто се прави, че не я познаваш и се усмихвай повече - нека види колко си щастлива!
Активен
iuliq83
Любопитен
Публикации: 36
«
Отговор #253 -:
септември 11, 2012, 08:12:10 »
dope2111
Езра, игнор мила! Та тя умира от завист, че ти се случват толкова красиви неща, а на нея сигурно не. хах
Активен
dope2111
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #254 -:
септември 11, 2012, 09:55:40 »
Горе главата, и си обичана, и обичаща, и коте ще си имаш, а за онази само злобата ще остане. Я се усмихни и ни разкажи как се чувства цял ден с толкова много внимание, веселие, роклята удобна ли беше, прическата издържа ли, всичко?
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...