Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 21:13:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на _Ezra_ 08.09.2012
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на _Ezra_ 08.09.2012 (Прочетена 91078 пъти)
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Re:Сватбата на _Ezra_ 08.09.2012
«
Отговор #225 -:
септември 09, 2012, 11:34:00 »
Езра, честито! Бъдете мноооооого щастливи заендо, обичайте се и се подкрепяйте!
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #226 -:
септември 09, 2012, 11:57:13 »
Честито семейство бъдете, моного здрави, много щастливи и се обичайте безкрайно
Активен
rosito_m
Сватбар
«
Отговор #227 -:
септември 09, 2012, 13:04:44 »
Честито семейство
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #228 -:
септември 09, 2012, 17:07:36 »
минавам само с едно изречение да напиша (за сега, че излизаме с приятели на разходка) - беше повече от хубаво, повече от това което бих могла да си представя, никога няма да го забравя, много радост и любов, много хубави мигове, невероятно настроение и топлина в сърцата ни
беше чудно
не знам дали съм била най-хубавата или сватбата да е била най-скъпата ... не, но беше НАШАТА НЕПОВТОРИМА ЛЮБОВНА ПРИКАЗКА- началото на семейния ни живот и продължението на безкрайно силната ни обич и приятелство
Гостите бяха супер, танците, украсата, всичко !
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
«
Отговор #229 -:
септември 09, 2012, 20:51:29 »
Бравооо миличка.Много се радвам,че всичко е било прекрасно
.Чакаме те с нетърпение за детайлен разказ и някоя друга снимчица
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #230 -:
септември 09, 2012, 22:23:51 »
Ezra, честито и от мен, мила! Радвам се, че се е получило страхотно, не се и съмнявам с такава дълга подготовка и толкова желание и любов, че сте имали красив сватбен ден!
Пожелавам ви да сте много, ама много щастливи заедно и да ви чакат още много красиви дни и поводи за празници!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #231 -:
септември 09, 2012, 22:26:18 »
Ще се опитам докато ми е още прясно всичко в главата да напиша каквото се сещам от супер денят
Доволна съм, че като цяло ми стигна времето, свърших това което исках, имах достатъчно време сутринта... Легнах си към 1 ч. и станах в 7 ч че като знам каква съм туткава и сутринта исках да пия спокойно кафе, за да се разсъня
спах горе долу добре, доста ми се спеше защото бях пила валериан
за да се наспя.
Бях решила да започнат снимките от прическата и гримът и към 11ч дойде при фризьорката и фотографа, очудващо бях спокойна през цялото време, говорихме си, повечко те двамата и бе много приятно, единствената грешка в прическата бе че като ме питаха да сложат ли малко брокат и аз казах „да„ , не правете такава грешка
после трудно се чистеше от лицето и раменете ми... ама си казах - хич няма ми пука
прическата много си я харесвам, издържа колкото беше възможно, но от многото танци накрая не бе същата, но пък пак стоеше интересно
Лакирането ми го направи кака
обикновен френски и няколко лепенки цвете
После следваше гримът, прическата точно си беше направена като време и въпреки че за грима имах 30 мин ме направиха за 20 мин - много съм доволна, много хубаво гримира Кристина и от раз
имах и мигли (за 1ви път си слагам, но исках и станаха супер!), на снопчета, сложи ми ги много лесно, бързо и много леко стояха, а пък супер беше ефекта, даже спах с тях вечерта и още един ден съм с тях, но тази вечер ги махам
До тук, добре, после отидох си взех букета и бутониерата за моето мъжле (убедих се, че съм голям инат и напоследък обичам си правя всичко сама, съответно и букета исках да си го взема аз, не кумата
) Не беше точно това, което очаквах, стои хубаво, от цветята които исках е, красив е, но някак си не знам защо очаквах нещо друго... може би по-голямо за тази цена, но явно и самите лизиантуси са много скъпи, а пък имаше доста в букета... бутониерата беше доста стандартна за 7лв ! НО аз бях решила там да ги правя, така че няма защо да мрънкам, в крайна сметка това само го казвам, пък иначе пак си беше добре, даже ми казаха че е много хубав
но така става когато гледаш много снимки и очакваш нещо.
След това се прибрахме, направихме малко снимки на бижута, шампанско и подобни; аз се облякох и ме снима фотографа, неусетно мина времето и милото ми звъни че са при кумовете и скоро ще идват ( в суматохата забравили и листа с разписанието което бях направила, но всичко мина точно по план).
Отидох да видя приятелките ми, беше ми много приятно, две от близките ми приятелки ги поканих при вземането с мъжете им (събирали сме се на празници), закичих бутониери на близките, гривничките на сестрите и братовчедка ми (които по стечение на нещата бяха в един цвят различни рокли и се едно ми бяха шаферки).
... и докато се усетя се чу бибкане, аз бързах да се скрия че бяхме на терасата, фотографа дава съвети мъжете да искат пари, обувката я дадох, а момичетата при мен да ме скрият с телата си (като жива преграда) и да искат младоженеца да обещава разни неща да прави за мен
тук вече се бях развълнувала, беше много весело, направихме си и снимки по женски, баба ми отсрани се чува: „не го мъчете момчето“, “ той какъвто е скромен, не е нахален ще има да чака да я вземе“
Чувах ги, влязоха в стаята, но бе бяха скрили, аз седнала на стола и не се виждам от тях и само му искаха „да я заведеш на почивка„, „да я слушаш„, аз се провикнах „да ми вземеш коте“
И ето и мигът, в който се видяхме
чак забравих че има да ми слага обувка
... утре ще продължа
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #232 -:
септември 09, 2012, 23:45:58 »
Честито, мила! Бъдете много здрави, обичайте се все така, не спирайте да се изненадвате един друг и да си бъдете взаимна опора! ГОРЧИВО и на добър час на младото семейство!!!
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #233 -:
септември 10, 2012, 07:53:51 »
Лелеее, много откровен и романтичен разказ
ЧЕСТИТО отново! Нека магията на любовта никога не напуска сърцата ви, а здравето и благополучието да са ви неизменни спътници в общия семеен живот!
А ти си толкова прекрасна...думи нямам
Булките на 8ми септември винаги сте ми били слабост, защото това беше нашата първоначална дата! И трите ст прекрасни - нека вълшебната дата 8 ви донесе огромно щастие!
Активен
proxy
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #234 -:
септември 10, 2012, 07:55:48 »
Езра, изчетох ти разказа с голямо густо!
И аз искам коте като теб и не мога да го убедя :Д хаха
Да разкажеш повечко зам ига, в който погледите ви се срещнаха... този миг винаги ми е бил любим
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #235 -:
септември 10, 2012, 08:14:07 »
Честито!!! Бъдете много щастливи и влюбени! Съхранете прекрасните моменти на Вашия ден!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #236 -:
септември 10, 2012, 13:27:54 »
...
И ето, че дойде мигът когато момичетата се дръпнаха и той ме видя
думите не могат да опишат, не могат да направят изречение... затова само ги споменавам
обич, радост, топлина, близост, пеперудки
...
След това на терасата се снимахме,,наздравици, закичване, хоро водено от мен и трябваше вече да тръгваме;
В крайна сметка аз украсих чашите, шампанското и свещите
дълга история защо...
Бях приготвила менчето с бяла и червена роза, червена пандела на менчето и здравец и вода вътре; ритнах го несилно, защото не е много леко и цветчетата паднаха едно до друго
викам си ще имаме две
Татито ме изведе с кърпичка (подарена ми от свекито за годежа преди две години) и ме предаде на милото с `заповядай`
и усмивки
(опитвах се през целия ден да не изпусна нищо, да не ми се губят моменти, да се насладя, да го запомня, да го изживея с цялото си същество Денят
)
След това се качих в колата, милото ми отвори вратата, едва се `натика`
с тая рокля. Снимаха ме, аз видях букета на колата, беше чуден
това, което исках.
Много ми хареса после си говорим с милото за какво ли не по сватбата и той ми вика `имаше неща, които не ми бяха точно по вкуса, но те оставих както искаш да бъде
прим. той не харесвал топка букет за колата, по разлят харесва` но аз доволна
че как.
Бибкахме малко, но като цяло спокойно карахме, шофьора е наш близък, колата бе супер, супер удобно ми бе, но и той кара много хубаво и спокойно
като спирахме ме гледаха навсякъде и като минаваме по бавно през уличките.
Стигнахме до църквата, както имаше време, така бързо се изниза, тук имаше малко нерви от страна на булката защото документите се бавеха, дадох ги на кумата, но се оказа че тя ги дала на татито... а те все пак тръгнаха последни, докато всеки тръгне от вилата, но всичко бе точно и застанахме пред входа на храма
Тук също много се вълнувах, опитвах се да не се насълзя...
...
следва продължение
«
Последна редакция: септември 10, 2012, 13:30:32 от _Ezra_
»
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #237 -:
септември 10, 2012, 14:12:33 »
Ехххх ... много мило ми стана като разказваш
Тези разкази как протича една сватба никога няма да ми омръзнат и винаги ще настръхвам! А ти, миличка, толкова хубаво разказваш
Чакам продължението с нетърпение!
На осми чух сватбено бибиткане - да не сте били вие
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #238 -:
септември 10, 2012, 15:24:49 »
муунче, доста сватби имаше тогава, нашите снимки бяха на ривиера и имаше още две булки
иначе не разказвам добре, но толкова мога...
щях също да пиша, че котето милото иска, но нямаме място в апартамента и малко стоим вкъщи, все на работа, няма кой да го гледа... Сега като събрахме и доста подаръци, освен парички, следва по-голям дом, но честно казано ми е уютно тук, свикнах, за сега не бързам, един ден за бебчо - тогава
Сега се прибрах при наште да видя малко от цветята и снимките, после отивам с милото да плащаме на дж и да се разходим
Активен
every_me
Ентусиаст
Сутрешна...
«
Отговор #239 -:
септември 10, 2012, 18:07:57 »
Честито и от мен! Много любов, нежност, подкрепа и щастие ви желая! Всеки ден!
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...