Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 22:52:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на mari_m - 11.08.2012  (Прочетена 64263 пъти)

irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: август 24, 2012, 09:43:12 »

Мари, прекрасна снимка - толкова мила и влюбена ...  heart
Чакаме продължението с интерес, както и какво е да си госпожа  Girl_hide

Това аз ли го написах, ти ли го написа  yahoo Същата ревла съм и съм толкова чувствителна че се притеснявам да не съм на сватбата ред сълзи ред сополи хахаххахах
Хахаха, Josephine, говори ми ...  tease
Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: август 27, 2012, 08:32:44 »

ееееех, емоциите са невероятнии! Снощи взехме видеото и се върнахме обратно в онзи ден  Girl_hide
Толкова бързо мина всичко....сега само гледкам снимки и си спомням lol
Пускам ви една от любимите ми снимки lol)
Ще се включа малко по късно с продължението на обясненията ми, тъй като са далече от разказ  tease

Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: август 27, 2012, 20:08:05 »

това снимките и видеото, колкото и да ги гледаш не омръзват  blush такова хилене пада  danceg
още малко снимчици, ако не ви е омръзнало вече де  blush

малко от подготовката:

« Последна редакция: август 27, 2012, 20:35:50 от mari_m » Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: август 27, 2012, 20:34:28 »

Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: август 27, 2012, 20:39:37 »

Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: август 28, 2012, 08:20:54 »

Много  сте   сладки:))
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: август 28, 2012, 10:19:45 »

Супер сте  Bravo
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: август 28, 2012, 10:30:33 »

хайде стига вече снимки......а да хващаме писалката и да довършвам разказчето....че мина давностния срок  pleasantry
До къде бях стигнала....сега ми е по трудно да разкажа.....след като гледах вече видеото и емоциите ми станаха още по наситени и ми е все по трудно да разкажа.....ако можехте да ме видите щеше да ви е достатъчно....по това което е изписано на лицето ми  Girl_hide
И след като ми  пристегнаха роклята, така че да нямам опасения, че ще остана по жартиер  pardon, развъртях се за фотосесия с роднините  girl_impossible и чувам клаксоните и се разкрещях: идвааааааааааат  yahoo Лелее каква буря настава в корема.....адреналин ли е, какво е, обаче ти идва толкова енергия, че ако ми бяха дали една нива щях да я обработя за нула време  blum Чувам гайдите и водещите от Зевзеци как подвикват и тялото ти замръзва...толкова силно разтърсващо е, че наистина се сковаваш! Вече са пред входната врата, а аз съм в спалнята и естествено нищо не чувам, освен музиката /вече на видето виждам, че моя хубавец казва, по точно крещи: Давайте ми булкатаа!/
А в спалнята са моите приятелки затискат вратата......а аз само им викам: Няма да ми мъчите момчетоо и подскачам все едно съм пуржинка...а те ме гледат и викат: Това момиче полудя  yahoo
И само чуваме, че са ги пуснали вече на входната врата и почват да тропат на вратата и го чувам като казва: Къде ми е булкатааа, а някой му казва: Няма яяя, а той отвръща: Ами да си ходим тогава  beating хихихих А то шумно от музиката и се надвикват и е неописуемо!
Моята приятелка открехва и подава обувката за да пълнят в нея....то не бяха бонбони Моцарт, Рафаело, Мерси а тя им вика: С това няма да стане....И тогава вече извадиха столевки и сложиха в обувката, и моята приятелка се обръща към мен и вика достатъчно ли е  pardon а аз само това чакам и крещя: Пускайте гооо  yahoo
Нахлуват нашите ама като хуни......на Влади физиономията изобразява все едно войската превзема най важната крепост и се втурва към мен....а аз не си го спомням много момента....гледах се на видеото....почвам да подскачам в луда истерия и изведнъж замръзвам и само една голяма усмивкааа.......сълзите ти пълнят очите....ушите ти бучат...и виждаш само него...нищо друго....спомням си как ме целуна и гушна и ми каза: Много си хубава  blush
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: август 28, 2012, 10:43:49 »

Направо настъхнах цялата  yahoo . Ощееееее
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: август 28, 2012, 10:46:48 »

Мери, върна ме към нашата сватба. Така се разчувствах. Бъдете много щастливи!
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: август 28, 2012, 11:44:15 »

еееех Весе.....и аз вече носталгично въздишам, особено като чета на булките темите, в които описват последните си вълнения непосредствено преди Големият ден  cray Защо минава толковаааа бързооооо, тропам с крак и искам пак да е 11 август и по възможност сутринта  blush Искам отново да го изживея,  емоцията, щастието, любовта, която ни озарява и усещаш как изпълва всяка твоя клетка....нищо не бих променила от самия ден, всичко беше перфектно и дори надмина очакванията ми  Girl_hide
Таааа.... да не се отплесваме и да се постарая да довърша разказа  tease
Той ми казва познатите на всички ви, убедена съм слова и аз грейвам...и само се усмихвам....сиреч вижда се само една голяма усмивка, ама голяма до ушии   tease Съвсем сериозно ви казвам, че мен ме няма там, ни духом ни телом....Щом той ми вика а сега обувката ще ти стане ли, сещайте се...а аз се ококрвам и повтарям като папагал: А сега, обувката ще ми стане ли ....хахахаа този момент като го гледах на видеото съм се смяла със сълзи....аз не съм била на себе си.... danceg И нашия хубавец почва да ми пълни обувчицата с бонбони и аз доволна викам Идеално, стана ми! И се дадох с няколко бонбона  blum И после играх хорца с бонбоните в обувката...чак по едно време се усещам, че нещо ми убива  danceg После се чува как огласям хорцата и междувременно казвам: Пиете ли, ядете ли ...голям смях!
А времето тече неусетно... По едно време Зевзеци подканиха гостите да слизат надолу за да може баща ми да ме изведе! Баща ми гордо подаде ръка и тръгнахме да слизаме по стълбите! А навън едно приятно хладно и тъкмо почва да ръми...съвсем лекичко...такъв късмет, точно по вода си беше извеждането ми! Всички долу събрани и ние излизаме....заставаме с баща ми под венеца и тръгваме по килимчето, по скоро тъкана, народна черга си беше и накрая менчето....така го засилих това менче, че се изкриви  pardon А Влади ей така ме гледа Oh my ... и аз само му казвам: Айде, ти няма ли да ме взимаш  blush
Активен
mari_m
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: август 28, 2012, 12:10:59 »

Тропнахме няколко дълги хорца пред блока....тогава не съм видяла нищо наоколо и гледайки пак видеото забелязах колко хора има по оградата на двора и по балконите  blum В тази връзка след като се прибрахме от сватбеното пътешествие, срещаме две дечица пред вкъщи и те ни гледат и ни викат Честито, а ние не зацепваме и гледаме тъпо, а те ни гледат радостно и викат: За сватбата  Girl_hide Толкова мило ни стана от тия малчугани!
И хайде по план график натоварихме се в колите и ще се ходи в парка за фотосесия! Ми то с тази рокля трудно се сяда...уж един обръч само, а то сядам и цялата фуста се вдига нагоре и ми закрива лицето, и ми лъсват гащите  tease Хихихих, кума ни беше шофьор и от моите дантели и тафти не може да открие скоростния лост...Забава!
Тъкмо слизаме от колите пред парка и само се чуват клаксони ....минават други младоженци и си махаме и се хилиме! В тази част на София тъкмо е било изваляло здраво защото имаше доста локви и слънчицето грейваше....Пълна идилия  Girl_hide Фотосесията мина чудесно, смях и закачки, пози и пак смях  yahoo
Минаваше вече 17ч., което означаваше, че е време да поемем към хотела, тъй като изнесения ритуал беше с начален час 18ч. В хотела, половината, даже по голямата част от гостите бяха пристигнали....и всички отново в захлас ми се радват, и те снимат защото те виждат в такава светлина....и е много забавно и приповдигащо! Влетях в залата и в ресторанта после за да видя как е украсено и ахнах....всичко беше перфектно!!!! Мацката от Грънчаров и син беше там и й благодарих от сърце!
София Андонова пристигна и с нейната голяма усмивка и доброта в очите ме развълнува още повече! И ритуала започна.....много тържествено, много емоционално....Беше подготвила уникална церемония....думите бяха като стихове и като разказ едновременно....Не си казахме просто Да, въпроса беше Той ли е този, който......и много силни неща, които не мога да разкажа....а после Тя ли е тази, която....След което ни беше донесла венци от здравец, с много големи листа и силно ухаещ и ни ги сложи на главите....стана прекрасно просто! И на двамата очите ни са пълни със сълзи през по голямата част....невъзможно е просто да ги спреш......Халките, шампанското...и горчивоооооо....и пак горчивоо.....и не спираме  Girl_hide
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: август 28, 2012, 14:31:13 »

heart cray и аз  се  просълзих....наистина много  емоционално....
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: август 28, 2012, 16:38:53 »

Направо настръхнах докато четях....... искаме ощееееееееее yahoo
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: август 28, 2012, 19:23:11 »

Съжалявам, че не можах да следя темата ти и ще честитя със закъснение - пожелавам ви винаги да сияете така, както в сватбения ви ден!

Била си страхотна булка  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: