Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:20:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Tsutsi - 16.06.2012 г.  (Прочетена 53183 пъти)

yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юни 13, 2012, 11:24:01 »

Tsutsi smile
Не се ядосвай за дребните каръщини и ние преди сватбата все някакви неща се случваха, моето синьо око, малко кръв по роклята вечерта от убоден пръст  tease (за което май не съм споменавала), в последния момент 2ма изникнали от нищото гости, но пък на самия ден всичко беше почти идеално smile

За божурите и аз след сватбата установих, че страшно много ми харесват и сега за втората фотосесия ще си направя малък букет с 5 такива, колкото да има някакво цвете.
Та и това може да е вариант при теб, ако имате такава сесия.

Освен розите, хризантемата е другото ми любимо цвете, издържат много дълго свежи и са във всякакви цветове и форми, така че не съжалявай!
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #91 -: юни 14, 2012, 09:25:57 »

Благодаря ви за милите думи момичета  give_rose Вчера имаше пак каръщини - банкомата ми глътна картата та ходих до банката да се разправям, милото вчера обиколил целият Женски пазар да намери червени цветя в саксии, понеже тези, които бяхме поръчали изгорели от жегата и то в оранжерия - можете ли да си представите  girl_impossible
Вече на смях ме избива да ви кажа, още малко само време остава момичета - много ви моля стискайте ми палци  give_rose give_rose give_rose
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #92 -: юни 14, 2012, 10:31:52 »

Tsutsi, Стискам палци и с пръстите на крачетата за вашата сватба smile Wink smile
Пиши дали намерихте червени цветя в саксия. Дано днес да си свършите всичко и утре (ако е възможно) малко почивчица

Успех
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юни 14, 2012, 10:43:29 »

С теб сме, само помни, че каквото и да става, това не трябва да проваля празника и настроението ви /от опит ти го казвам вече Wink/
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юни 15, 2012, 15:39:36 »

Горе главата всичко ще се нареди по план, само без нерви и по-позитивно smile Дано сте успели да свършите всичко smile Пожелавам една незабравима сватба изпълнена с много положителни емоции smile
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #95 -: юни 15, 2012, 16:27:30 »

Сватбаааа  Пожелавам ти утрешния ден да бъде изпълнен с незабравими моменти и с мноооооого усмивки. Бъдете щастливи и вечно влюбени!!! yahoo heart wedding
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #96 -: юни 15, 2012, 18:59:11 »

Спокойно! И половината от това, което сте запланували да вършите, направите, пак ще е чудесна и запомняща се сватба! Стискаме палци да сте здрави и щастливи! good
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #97 -: юни 15, 2012, 19:47:27 »

Весела сватба и от мен!  Сватбаааа Нека утрешният ден е  прекрасен, неповторим и емоционален и всички проблеми и спънки останат в миналото! smile
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 16, 2012, 07:04:13 »

Днес е твоят ден, Tsutsi   Сватбаааа .Пожелавам ви незабвравим сватбен ден изпълнен с усмивки и много любов   nazdrave
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юни 16, 2012, 09:11:10 »

Леле в този прекрасен ден си имаме Булка! Пожелавам ти само любов и невероятна и незабравима сватба! С нетърпение чакам разказ и снимки, все пак изживяхме с теб вълненията около сватбата  Girl_hide
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #100 -: юни 16, 2012, 10:01:30 »

Цуциииии....дойде и твоят ден и той е прекрасеееен yahoo Пожелавам ти една невероятна  Сватбаааа изпълнена само с положителни емоции Party time
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юни 16, 2012, 10:24:43 »

Сватбаааа weddingday wedding Айдеее,дойде и твоя ден!!!
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #102 -: юни 16, 2012, 12:41:39 »

Сватбаааа weddingday priest Party time Party time Party time marriage

Tsutsi, вашият ден  danceg danceg danceg danceg

Пожелавам ви прекрасен сватбен ден и много пъти "ГОРЧИВО"
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юни 16, 2012, 19:33:24 »

Tsutsi, ЧЕСТИТО!!! Да се обичате и уважавате цял живот, да ви чакат прекрасни, топли и нежни мигове заедно, да се радвате на дечица и правнучета smile и от тук нататък да ви върви като по вода! Дано си изкарвате страхотно и да се е получил мечтаният сватбен ден!
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #104 -: юни 16, 2012, 20:57:29 »

Честито и от мен, миличка!  :svatba:Бъдете вечно влюбени и безмерно щастливи  CHEERS
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: