Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 16:50:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Tsutsi - 16.06.2012 г.  (Прочетена 53377 пъти)

Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юни 05, 2012, 12:28:35 »

А не, не, не! Настоявай си на божурите, егаси, поне ти да спечелиш битката lol Между другото, моя букет беше доста зле  girl_impossible Освен че се разпадаше, брошката беше залепена накриво, цветята не бяха съвсем свежи и не бяха цветовете които исках, нито пък големината... Не че ми пукаше много в деня да ти кажа. Но онзи ден като взех огромния букет с божури и така ме хвана яд...  diablo Рози... ма и аз с простотиите на майка ми - не го харесвала тя, било селско цвете, ако ще космическо да е аз го обожавам и как мирише вкъщииии... Обери ги ако са живи до тогава lol
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #76 -: юни 05, 2012, 12:52:16 »

Ще ги обера , я.
Другият вариант е на 15.06 , час на напускане на жилището 4 сутринта на борсата за цветя Никола Петков и търси и ще намериш  blum
Ама си лоша и ти, тъкмо се бях примирила  pardon
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 05, 2012, 13:20:21 »

Ами... прехвърлям ти нереализираните си амбиции lol
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #78 -: юни 05, 2012, 14:15:21 »

Tsutsi,
аз съм съгласна с Кристи - отстоявай си божурите. Сигурна съм, че с маргарити , букета ти ще е страхотен, аз обожавам маргарити. Но щом на сърцето ти са божури.... ангажирай някай рано сутринта да отиде на П.Д.  Петков, а ти просто го изконтролирай по телефона, ако няма - звъниш на флориста/  флористката и остава варианта с красивите маргарити. Говори наистина с някоя баба

Аз чакам с нетърпение вашата сватба. УСПЕХ с всичко, което ви остава
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 05, 2012, 14:17:44 »

Срам не срам ,идвам неканена в темата ти да ти я честитя,макар и със закъснение.Пожелавам ти прекрасни последни дни като 'мома' blum,изпълнени с много емоции и положителни моменти,успешна подготовка и за финал да имаш сватбата на мечтите ти give_rose
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #80 -: юни 05, 2012, 14:24:25 »

Благодаря ви много момичета  give_rose
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юни 05, 2012, 14:27:16 »

Според мен си отстоявай божурите! Не е кой знае какъв лукс, все пак... традиционно българско цвете. Не че не харесвам и маргарити - харесвам ги, но все пак за някои неща трябва да си угаждаме като за последно  danceg
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юни 05, 2012, 14:48:51 »

И аз съм на мнение, че букета трябва да изглежда така, както ти си си го представяла и го искаш smile ако искаш божури - направи го с божури (ако имаш тази възможност) smile
аз си приказвах за моите хризантеми до последно, но така съм си го представяла и останах очарована Wink
За да останеш и ти доволна и удовлетворена - поръчай божурите  Wink blum
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #83 -: юни 12, 2012, 11:24:15 »

Какво се случва, как е настроението в тези последни дни?
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #84 -: юни 12, 2012, 11:36:56 »

Булка Tsutsi, сигурно е на мисия - "Къде има божури за обиране?"  DANCE DANCE
Очакваме те
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #85 -: юни 12, 2012, 11:37:11 »

Здравейте - тотален дебил съм, както казват по нашият край. Вчера отиваме до Пловдив да дадем документите, караме до София до там и там разбирам, че документите са в София. Просто се качихме в колата и пак обратно до София, и пак до Пловдив - дадохме ги, взеха ги. Милото счупи сватбените чаши, та купувахме други, паднах си върху кракът, та си навехнах кутрето - бях се много напекла да ви кажа, но вчера ходихме до Труд да види отчето кръщелните и венчалното на кумовете, човекът е много свестен - поговорихме си и аз се успокоих. От утре съм в отпуска - ще ходя по козметик, ще правя дреболийте по сватбата и ще разпускам. След лудостите ме обхвана спокойствие - чакам деня, но гледам да не мисля за него, концентрирам се върху ежедневните неща, да не откачам  blush
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юни 12, 2012, 11:42:22 »

В егати серията сте влезли вчера  girl_impossible .Но всяко зло за добро - нали не си харесваше чашите/гравирането им де/  good . Сега релаксирай повече,че то останаха има-няма 4 дни и после  weddingday
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #87 -: юни 12, 2012, 11:58:38 »

Милата тя, сполетяло те е предсватбеното оглупяване и карък Wink. Не се притеснявай - гадните работи са три, значи няма да има нови /нали уж вървяли до три/.
Много ни липсваше тези дни свежото ти присъствие в темата. Няма да те разпитваме, щом не искаш да мислиш на тема сватба. Кажи тогава какво готвиш, изчисти ли къщата Wink, поля ли божурите пред блока?
Пръстчето на крака боли ли те? Поздрави от ужасно горещ и задушен Пловдив!
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #88 -: юни 12, 2012, 12:05:49 »

Божурите пред блока прецъфтяха най-подло и аз си останах с моите хризантеми и гербери  blum
Мен най-големият бъзел ми беше, че няма да мога да играя хора, но вчера на тренировките си танцувах един час и се успокоих, че няма да има проблем. Купих си и кожени ниски сандали за танците да няма проблеми - страшно ме изтощи моят перфекционизъм и само искам да мине сватбата и да отивам да се пека във Велинград на медената седмица. Но общо взето сме добре и чакаме Деня  smile
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #89 -: юни 12, 2012, 14:07:49 »

Опа ето че лудницата е пълна, но пък иначе нямаше да е забавно. Още малко остана и  Сватбаааа Почивай си тези дни tease

Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: