Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 06:43:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Tsutsi - 16.06.2012 г.  (Прочетена 53485 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: май 31, 2012, 16:04:04 »

аз съм за 2рото
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 31, 2012, 16:33:56 »

Благодаря Ви, че бяхте герой в нашата народна приказка  /не знам дали ще ти хареса/ give_rose
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 31, 2012, 16:52:00 »

Аз харесах първото blum
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 31, 2012, 17:50:17 »

Ние написахме: "Благодарим ви, че сте с нас, в най-красивия ден от живота ни".
Отначало мислех да пиша "най-щастливия", ама ми се видя накак банално, а и не знаем дали ще се окаже най-щастливия, но затова пък по-красив ден едва ли ще имаме, изпълнен с толкова много цветя, топлина и любов...
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #64 -: май 31, 2012, 18:04:37 »

Това за народната приказка много ми допада  heart Сьщо и това, което е споделила Vivid.
Иначе от списька второто ми звучи най-добре.

Нямам тьрпение да видя роклята.

Подарьците са много хубави и вьобще целия ти стил много ми харесва. Браво за всичко.

За чашите не знам. Бих се вбесила и аз за гравюрата. Понеже не сьм следила на 100% всичко около подготовката, не може ли да си купите сьщите чаши? Жалко е, че ти харесват, а некадьрниците са ги провалили. Ако тези вторите сьщо ти харесват много и можеш да си ги позволиш, купувай не им се чуди  good
« Последна редакция: май 31, 2012, 22:51:51 от inaxastra » Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #65 -: юни 01, 2012, 15:22:55 »

Благодаря ви момичета  give_rose
Днес приключих с ходенето по мъките с медицински, психота и васермани, направо съм като изцедена от бюрокрация
Ще търся сега ниски обувки за сватбата, обикалях, обикалях и за сега нищо не си харесах  smile
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юни 01, 2012, 17:15:07 »

Браво за медицинските една задачка по-малко. Бавно ли стават , по какви лекари ходихте. На мен личната ми каза отиваш на васерман и на кожен, другите печати аз ще ти ги "набия" smile, дано минем бързо smile За чашите- щом си решила да сменяш гравираните, не можеш ли да намериш същите като тези? За обувките миналата седмица обикалях и аз, но единствения модел в бяло бяха лачени остри или кожени обли sad
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #67 -: юни 04, 2012, 09:29:14 »

Еми медицинското личната ми го направи за два часа, Васермана ти взимат кръв от вената и на другият ден си готова. Само дето моята вена е много тънка и ми я спукаха, но синьото мина вече - много се ядосах ама ми мина. - медицинско и Васерман 22 лв ( София)
Психото само се правиха на интересни, но като си платих 30 лв. веднага ми го дадоха. ( София)
Аз вадих Психо понеже Пловдив ми го искат, така че питай ритуалната какво иска. Като им казах, че ритуалните в София не искат Психо, тази като се разлюти, чак ми извади семейният кодекс да ми го цитира, че като ме почна - кои били тия ритуални зали, нареждането в семейният кодекс било ясно, кой си позволявал да пише, че съм била психически здрава, само те можели и то след преглед на психолог ...мани, мани...
Плащаш си 30 лв., влизах при докторчето - ала - бала - получаваш медицинското.  tease

Поръчахме торта от Чочко - големи са пичове, много съм доволна. Правят я както искат младоженците, че цветове, че пълнежи, всичко. Клиента е цар там, ще останете много доволни.
Аз избрах един шах-матен пълнеж, който го слагат само на детски торти, ама лек и вкусен, страшен. Викам на управителката - този е. Тортата е по наш дизайн, с наши цветове.
Тортата за кумовете и тя е от там - пак по наш дизайн.

Сега остава букета - ходих, бродих по цял Пловдив , тия бели божури се оказаха - Мисията невъзможна - 4 лв божурчета, 100 лв букет. Викам - хлъц! Мацката от магазина на бул. Христо Ботев 118 ми обеща да ми звънне да ми каже ще бъде ли, ако можело да съм си ги купила сама от някъде, а те да ми го направели, викам и - ако ще ставам в 4 сутринта да ходя до борсата, вЪобще няма да го правите вие, Лизантус ме цапнаха с 6 лв на божур, а другите директно ме пратиха ...- така, сега борим букета, ще разправям.  Bravo
Вчера наредихме гостите и изведнъж ме обхвана луда еуфория - викам си - ЩЕ СТАВАМ БУЛКАААА и сега съм океу  danceg danceg danceg danceg danceg danceg danceg
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юни 04, 2012, 13:11:24 »

Цуци, букета в Пловдив ли ще го поръчваш?
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #69 -: юни 04, 2012, 15:07:18 »

Туко - що го поръчах по скайп ( Лонг лайф Интернет  blum ) , както и украсата за кола и бутониерите -
10 бр. бутониери съм поръчала - за свекървата, зълвата, тъщата, кумата и малкото шаферче, свекъра, брат ми и кума - мисля, че стигат. Вие какво ще кажете?
Букета ми е маргарити - хризантеми, червени мини гербери, здравец, такава ще е и украсата на колата, такива ще са и бутониерите. Няма божури и тва е. Да ви кажа мъчно ми е за божурите ама какво да се прави. Отметнах и тая задача.
Подаръчетата дойдоха - страшно са сладки, доволна съм  yahoo
Искам да идва вече тая сватба - не ми се чака повечееее  yahoo yahoo yahoo yahoo
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юни 04, 2012, 21:22:25 »

Цуци, колко излезна в крайна сметка едно парче торта? За стойката колко плащате?

Стига си бързала, че ей сега ще дойде и ще фръкне бързо-бързо blum girl_wink
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #71 -: юни 04, 2012, 21:32:36 »

Много ще е хубав букета! Пък божури....на всяка годишнина  Wink!
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юни 04, 2012, 23:44:27 »

ЕХ много жалко за букета, няма ли някоя Пловдивска къща с божури- да й обереш градината lol) Те бабите като чуят, че е за булка и без бой ще дадат smile Аз също днес поръчах бутониери от Пловдивска фирма много хубави, ще споделя сайта, ако те грабне нещо.... :)http://www.violet-bg.com/ukrasi.htm
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: юни 05, 2012, 08:45:00 »

Ох, мен още ме е яд за тия божури! Исках букета да е от божури, защо се оставих майка ми да ме разубеди да е от рози не ме питайте... Обожавам божури! И в момента имам огромна ваза с тях, жалко че ще увехнат дотогава Цуци, бих ти ги дала  Girl_hide Добре де, градините на бабите ни са пълни с тях... не може да ги няма или да са 6 лв. бройката - глупости!
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #74 -: юни 05, 2012, 11:48:13 »

За тортата - 3 лв парчето, 50 лв депозит за стойката. След сватбата се връща и ти връщат депозита.
За божурите - казаха ми, че БГ имало до края на май, после били холандските. 6 кинта парчето и това е.
Гадовете растат в градинката пред блока - бели божури - точно в момента и все едно ми се присмиват  pleasantry
Ако не увяхнат до 15.06 съм ги набрала като пич и хим не ме е еня.
Давам ги на флориската и да се спасява.
Кристи точно твоите снимки гледах от сватбата ( супер стилна и елегантна сватба имаш) викам си - щом Кристи на тази красива сватба е била с бели рози и аз ще го преглътна. Един вид ме нави без да знаеш  pardon pardon pardon
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: