Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 21:23:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът 6-та част
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът 6-та част (Прочетена 160033 пъти)
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Re:Гримът 6-та част
«
Отговор #390 -:
януари 31, 2013, 20:34:20 »
Ами защото не живея във варна и сега ще си се прибирам за да уреждам неща около сватбата и понеже сега ще правим и годежна фотосесия и клипче, ще си използвам пробния грим, за да изглеждам добре на снимките :-), а следващия път когато се прибера във варна ще е съвсем кратко преди сватбата когато нито до пробни прически нито до прбоен грим ще ми е, а и аз знам точно как искам да изглеждам от сега :-), фантазията ми работи непрекъснато на тема сватба :-)!
И като цяло, аз не бих платила така просто за пробен грим и прическа ами искам да имам повод, за да дам тези пари, а не да се прибера вкъщи след това и да се изчистя, студентско изкривяване на тема икономика, обичам всичко да си струва просто, и да нямам чувствито, че хвърлям пари на вятъра, просто лично усещане :-)
«
Последна редакция: януари 31, 2013, 20:38:57 от Мрявка
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #391 -:
януари 31, 2013, 20:40:37 »
Много хубаво сте го измислили за годежната фото-сесия
Надявам се да качиш снимки!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #392 -:
януари 31, 2013, 20:46:34 »
Ще видим, не обичам много да ми се размотават личните снимки из онлайн пространството, но ако станат хипер мега страхотни
може да позадраскам лицата и да кача някоя снимка :-), мн съм любопитна какво ще се получи :-)))), грима си го представям с много изразени контури нещо а ла гозпожа Кардашиян, колкото и да ми е антипатична тя самата, но не мога да си кеовя душата, че грима и е винаги перфектен, поне на мен мн ми харесва за официално събитие.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #393 -:
януари 31, 2013, 21:45:44 »
Аз се чудя дали да ходя на пробен грим...Записала съм си час при един от най-добрите в Пловдив и за такъв професионалист не мисля, че ще е проблем да ме направи красива и без пробен грим.Да не говорим, че аз не искам нищо особено като цветове и стил...
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #394 -:
януари 31, 2013, 22:18:38 »
Мариелка
, направи както на теб ти е удобно. Аз нямах време за пробен грим, отидох при гримьорка, която ми препоръчаха, но не познавах работата и. В последствие разбрах, че е най-добрата. Бях си избрала грим, за да е улесня, нямах изисквания /освен към марката сенки/, съгласувах го с нея и останах очарована от това момиче!
Мисля, че се досещам при кой ще правиш грим, беше споменавала май. Аз на твое място бих им се доверила. Но направи така, както ти го усещаш
Мрявка
, това с фотосесията е супер ! А относно миглите, чувала съм, че тези на снопчета или еденичните са по-добри, с еденичните се получава страхотно. Аз лично съм малко предубедена към целите мигли, но това е мое лично, непрофесионално и субективно мнение.
Активен
mmmm87
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #395 -:
януари 31, 2013, 22:54:50 »
Цитат на: Thea в януари 31, 2013, 22:18:38
Мариелка
, направи както на теб ти е удобно. Аз нямах време за пробен грим, отидох при гримьорка, която ми препоръчаха, но не познавах работата и. В последствие разбрах, че е най-добрата. Бях си избрала грим, за да е улесня, нямах изисквания /освен към марката сенки/, съгласувах го с нея и останах очарована от това момиче!
Мисля, че се досещам при кой ще правиш грим, беше споменавала май. Аз на твое място бих им се доверила. Но направи така, както ти го усещаш
За коя дама говориш ако не е тайна....аз имам уговорка тези дни с Коцето Литов за него прочетох доста хубави коментари от булките,но никъде не видях снимки и доста се чудя
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #396 -:
февруари 01, 2013, 07:51:27 »
Коцето от Добо и Капели, може би е същия..Просто в процес организиране на сватбата все изкачат по дребни нещица и тук 20 лв,там 30 и се събират повечко
Март месец сме канени на сватба и обмислях вариант да го съчетая пробния грим с нея, но като цветове няма да има нищо общо (сенки/рокля), та май отпада този вариант.
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #397 -:
февруари 01, 2013, 10:09:54 »
mmmm87
, аз си правих грима в друг град и затова няма да ти свърши работа тази дама. Ти за Коцето от Добо и Капели ли говориш ?
Аз съм виждала негови гримове на булки още от преди години и бяха страхотни ! Ако ми се налага да избирам гримьор за този град, определено бих се обърнала към него.
Мариелка
, няма нищо, че цветово не си пасват. Все пак ще видиш как работи, а и винаги човек се чувства по-добре да се поглези с професионален грим.
Отивай и не му мисли
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #398 -:
февруари 01, 2013, 10:31:31 »
Цитат на: Thea в февруари 01, 2013, 10:09:54
Мариелка
, няма нищо, че цветово не си пасват. Все пак ще видиш как работи, а и винаги човек се чувства по-добре да се поглези с професионален грим.
Отивай и не му мисли
Тя или гримира, или не. Или ти допада, или не. Така, че защо да не се възползваш да съчетаеш пробен грим със заслужаващ си повод
Аз и друг път съм казвала за мен грима се уточнява на деня, той е последното от визията и се "напасва" на всичко останало
Активен
mmmm87
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #399 -:
февруари 04, 2013, 16:59:28 »
mmmm87, аз си правих грима в друг град и затова няма да ти свърши работа тази дама. Ти за Коцето от Добо и Капели ли говориш ?
Аз съм виждала негови гримове на булки още от преди години и бяха страхотни ! Ако ми се налага да избирам гримьор за този град, определено бих се обърнала към него.
Точно за него ами ще видим то има време мисля да отида на пробен и тогава да реша
Активен
flora_8
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #400 -:
февруари 04, 2013, 17:27:59 »
Може ли координати за връзка с Коцето?
Благодаря!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #401 -:
февруари 08, 2013, 11:23:13 »
една полезна статия на английски за грешките при гримирането. Би могла да свърши работа, особено за булки, които са решили сами да се справят с въпроса.
http://www.realsimple.com/beauty-fashion/makeup/makeup-mistakes-00100000074111/index.html?xid=jt_footer#2
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #402 -:
февруари 10, 2013, 10:00:20 »
един хубав грим според мен ( и косата не е лошо направена ):
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194
«
Отговор #403 -:
февруари 11, 2013, 14:58:22 »
Да си покажа и аз моя грим.
Сама се правих, понеже се оказа, че съм голям каприз...
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #404 -:
февруари 11, 2013, 15:12:54 »
браво, получило се е мн добре!
Активен
Страници:
1